Bak cnm sen bilirsin ama zayıf olsun boşver. Atik olur enerjik olur. Boyu da boşver az topuklu giyersin onun yanında.
İmanlı mi.çalışmayı seviyor mu. Sevmeyi seçilmeyi değer vermeyi verilen degere karşılık göstermeyi biliyor mu saygılı mi. Önemli olanlar bunlar. Benim esim nisanliken diyetteydi o zmn birçok şey daha iyidi evlenince epey kilo aldı haliyle insanın yaşam kalitesi düşüyor. Ben her zmn kiloludum ama her zaman aktif. Boyunda benden sadece 3 cnm uzun bende 3 cm topuk kullanıyordum. İlk yıllar taktim boy konusuna ama şimdi umrumda değil. İstediğim topuğu giyiyorum. Zaten uzun hatun moda :) şaka bi yana dış görünüş ten ziyade farklı güzelliklerde de ara cnm. Bir arkadaşım bnm gibi topluydu ama şuan eşi olan kişi aşırı zayıf.o da ilkbas yok öyle yok böyle dedi.ama şimdi çok mutlu. Eşi çok değer veriyor. Bide acik kel. Ama huyu güzel demek. Önemli olan da bu inan.
geçen hafta: 94.5
bu hafta: 93
verdiğim:1.5
önümüzdeki hafta için hedef :91
Pericim geçen haftaki kilom kaçtı tam hatırlamıyorum 59,7 miydi
Bu pazartesi 60,2 idi
Bugun 59,4
Fark 300gram
Pazartesiye göre 800gram
bende gideyim kahvaltı hazırlayım bizim tontonlara ay iyiki geldiler bana bayağı moral oldular bide hasta olmasalar daha çok sevinecem .yarın gidiyorum istanbula kızlar belki oralarda vaktim olmaz yada yazamassam merak etmeyin ayın 30unda allahtan bir sıkıntı gelmesse evimdeyim rabbime emanet olun.
Günaydın bayanlar.hemen kilomu bildireyim ve kacayim
GEÇEN HAFTA 80
BU HAFTA 79
FARK 1 kilo
2 hedeflemistim ama buna da şükür napalım. Herkese selamlar.
Kizçeleeerrrr
Çık mutluyummm çııkkkk
Geçen haftaki kilo 84.1
Bu haftaki kilo 81.8
Fark 2.3
Yüzde 2.734
Hedef artik 7 li kilolari görmek istiyoruummm
Ben yapmıyorum :))))
Dünkü menümü de yazayım,
Sabah,
1 dilim tam buğday ekmek,
1 kk peynir,5 zeytin,3 çeri domatesi
Ara,
2 ceviz
Öğle,
1 kase mercimek,
Yarım tabak zyağlı bamya,
1 küçük paket light yoğurt
Ara,
Yarım paket kraket (o bir porsiyonu 66 kalori olan domatesliden)
Akşam,
1 hazır kupada çorba
Bi de eve geçince ananaslı yoğurt yedim.
Spor 40 dakika yürüdüm. 20+20 şeklinde, su da 2,5 lt
Vaaayy vaaaaayyyyy :))) gözlerim yaşardı makarna ile kilo verdinKizçeleeerrrr
Çık mutluyummm çııkkkk
Geçen haftaki kilo 84.1
Bu haftaki kilo 81.8
Fark 2.3
Yüzde 2.734
Hadi neyse etlerini köpeklere vermeme gerek kalmadıGeçen Hafta: 79.3
Bu hafta:79.3
Fark : 0
İnşallah hayırlısıyla alırsın canımArkadaşlar son direksiyon dersime gidiyorum yarın sinavim var dua edin bana inşallah geceyim
Takımı kapatıp gidelim biz o zamanGünaydın güzeller cumamız hayır olsun inşallah
Gizem kız al beni listeye +10 kg ile patlatayım listeyi
Aklımda sen artık hep makarna güzeli olarak kalacaksın
Canım baskülünde muhtemelen bir sıkıntı var kilo vermişsindir elbette ama bu kadar büyük var olmayabilir 10 gündekizlar yaa bu iste bir is mi var. benim baskul bozuktu 10 gün ince 98 cikmistim komsunun baskulunde. simdi yeni tarti aldim. bir ciktim ne goreyim 93.4. sizce bir yanlislik mi var yoksa sevincten ucayimmi. bu arada komsularim sende bir süzülme var sanki diyorlar kimseye dikkat ettigimi soylemiom bu arada
Kizçeleeerrrr
Çık mutluyummm çııkkkk
Geçen haftaki kilo 84.1
Bu haftaki kilo 81.8
Fark 2.3
Yüzde 2.734
Değil mi? Dunya hali ne olacağı belli değil. Önce bi sağlam ayaklarınım üstünde durayim. Sonrası kısmet. Sağlam karakteri olursa tipini önemsemem ama benim için erken, hiç yaşayamadım. Daha annen yeni iyileşiyor, 2 yıldır calismiyorum ve kiloluyken bi laf gelirse o veya yakını tarafından kaldiramamda. Bunlardan sonra gelecekte kendimi suclamamam için özgüven lazım.Tipini beğenmediğin, gerçekten içine sinmeyen biriyle evlenme
Bu benim şahsi görüsüm
Elbet beğeneceğin, karakteri düzgün sağlam insanlar da karsına cıkar insallah
Aynen oyle canimN Nana
Kuzum esim evlendigimizde 65 kiloydu simdi 90
Ben yakisikli severim ama pekte yakisikli degil
24 yasinda yeniyeni sinavlara giriyorum universite botti kpss den guzel bi puan almisim ahanda bizimkiler hadi evlen bunla yok istemem falan ama dinlemiyorlar ki
Esimle görüştüm istemem seni dedim neden dedi
İş dedim evlenince olur dedi
Sinav dedim evde çaliş seni kursada göndereyim dedi
Ne dediysem cevap buldu
Hayda dedim evlendim
Sonuç
Diplomali ev hanimi
Evlendikten sonra ev yemek eşinin ailesi senin ailen arkadaşlar komşular temizlik çocuk inan bana ne derse ne işe firsat kalmiyor
Boşveeerrrr sen önce isteklerini yap icinde uhde kalmasin koca nasil olsa bulunur
Herkes farklı demek ki ben paranoya olurdum kesin arkadan konuşuyorlar, benim arkamda şişko diyor diye. Kendimi tanıyorumkiz ben 98 esim 55 kilo belki o kadarda yoktur cikmio basküle
El evinde pişman olup susup oturmaktan sa işim elimde ayaklarımın üstünde evimde oturmayı tercih ederim canımcım. Zaten şimdiki evliliklerde insanlar ustunluk derdinde. Bende çalışmak, kimseden birşey beklemeden yaşamak istiyorum. Varsin böyle pişman olayım. Zaten kaderde varsa birseyin önüne gecemeyiz.Canım herkes biseyler yazmış bi de ben fikrimi belirteyim dedim. Tabi ki evlilik çok önemli kişi bence evleneceği insanı görünce işte bu demeli kalbi isinmali gönlü sevmeli. Hissettiklerini neyse ona göre davran bence.ama çok da geç kalma.bazi kriterler diğerlerine göre daha az önemli olabilir belki. Bak benim arkadaslarim var zamanında kıymetlerin teptiler ve şimdi de mutsuzlar çocuklu evli olanlara ozeniyorlar. Yani senin hayatin senin kararların. Bu iş gaza gelerek olacak is değil. N Nana
yalniz tartindigimda aksama dogruydu ve tika basa yemistim.Canım baskülünde muhtemelen bir sıkıntı var kilo vermişsindir elbette ama bu kadar büyük var olmayabilir 10 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?