saraycam gelmek isterim ama muhtemelen gelemem kuzenimin eşi vefat etti rahatsızdı oyüzden bu seferlik affet inş yaza.canım istanbula gidiyorsun, burayada uğra
merhaba sevgili takımım kilo bildirimimi yapiyorum
geçen hafta 108.6
bu hafta 107.7
fark 900gr
yüzde 0.83
haftaya hedefim 106.5 inşallah
herkese hayırlı cumalar
Başın sağolsun ablasaraycam gelmek isterim ama muhtemelen gelemem kuzenimin eşi vefat etti rahatsızdı oyüzden bu seferlik affet inş yaza.
Beni daha çok sev, seni motive ettimsen anlamasanda
melike ne yaptı
yzdı mı ben mi görmedim
kızlar bütün arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum
sonuçlar harika
perigunlugu bu başarı senin de başarın,takmın kaptanı olarak seni detebrik ediyorum
iyiki varsın
yok pericim yaww :)) ben kimseyi emzirmiyorum
Canım henüz senin girmene 1 hafta varperigunlugu bana yorum yapmamissin ben ne zmn girebilicem gruba acep
Böyle olmasına inan çoook sevindimkız anlamaz olur muyum?
ben dün ki ayrılığımı bile en yakın arkadaşıma daha anlatmadım geldim size içimi döktüm , sanal bir ortam değil burası benim için sizler benim en değerli sırdaşlarımsınız, beni gerçekten ne kadar değiştirdiğinizi bilseniz ahh ..
oy oy fatmam tebrikler boğa burçları ne kadar tembelde olsa bi okadarda sabırlı tipleriz gerçi ben hem tembel hem pasaklı hemde azmi olmayan bir varlığım
Tmm cnmCanım henüz senin girmene 1 hafta var
Abla önceki ve sonraki halini çok merak ediyorum hele ki daha da sonraki hallerinicanımsın yaa senden öğreneceğimiz çok şey var mesela tevazuu
Karar defterine baktım şimdi de mezun olan üye 6 ay sonra tekrar takıma dönerse yeni üye gibi başlar diyor. Listede olmayınca hiç adapte olamıyorum ben. Ne dersin kaptanım?
Vaaayy vaaaaayyyyy :))) gözlerim yaşardı makarna ile kilo verdin
Hadi neyse etlerini köpeklere vermeme gerek kalmadıregl yaklaşıyorsa ondan olabilir şişlik hissin yada sürekli koşuşturuyosun farklı illerde ya hava değişiminden belki olmuştur.
İnşallah hayırlısıyla alırsın canım
Takımı kapatıp gidelim biz o zaman
başınız sağolsun canımsaraycam gelmek isterim ama muhtemelen gelemem kuzenimin eşi vefat etti rahatsızdı oyüzden bu seferlik affet inş yaza.
canım nasılsın? görüşemedik hiçKarar defterine baktım şimdi de mezun olan üye 6 ay sonra tekrar takıma dönerse yeni üye gibi başlar diyor. Listede olmayınca hiç adapte olamıyorum ben. Ne dersin kaptanım?
ahu kız neredesin sen, nasılsın,Selam kızlar
Nasıl gidiyo kilo vermeler
Antepia27 özlüyoruz sizi özlemez olurmuyuz
Ama bi başladımmı bırakamıyom bi bıraktımmı başlayamıyom şu diyete artık bahanem kalmadı nerdeyse 1 aydır tartımın pili bitik tartılmıyorum bile maşallah sen kilo vere vere bana yetiştin nerdeyse bende bugün şu pili Alayımda bahanem kalmasın artık tamamen kilo vermeye odaklanacam inşallah
İyiyim canım sen nasılsın? Memlekete gidip geldim pek giremedimcanım nasılsın? görüşemedik hiç
kaç kilo oldun
teşekkür ederim, bende iyiyimİyiyim canım sen nasılsın? Memlekete gidip geldim pek giremedim
Sorma sabah tartıldım 73 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?