Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba sevgili takımım kilo bildirimimi yapiyorum
geçen hafta 108.6
bu hafta 107.7
fark 900gr
yüzde 0.83
haftaya hedefim 106.5 inşallah
herkese hayırlı cumalar
oy oy fatmam tebriklerboğa burçları ne kadar tembelde olsa bi okadarda sabırlı tiplerizgerçi ben hem tembel hem pasaklı hemde azmi olmayan bir varlığım

Beni daha çok sev, seni motive ettim sen anlamasanda

kız anlamaz olur muyum?
ben dün ki ayrılığımı bile en yakın arkadaşıma daha anlatmadım geldim size içimi döktüm , sanal bir ortam değil burası benim için sizler benim en değerli sırdaşlarımsınız, beni gerçekten ne kadar değiştirdiğinizi bilseniz ahh ..

Çok teşekkür ediyorum, hepimizin başarısı
yok pericim yaww :)) ben kimseyi emzirmiyorum

Ayyy ne içtim ben bugün ya seni ilk günden beri aklımda bebekli hatun olarak tuttum niyeyse bu bilinci düzeltemiyorum

Böyle olmasına inan çoook sevindim hepimiz burda birbirimize yeri geliyor dert ortağı oluyoruz yeri geliyor sığınacak bir liman bak bende dün canımı sıkan bir olay hakkında fikir alışverişini bile direk burda ilk sizinle yapıyorum hepimiz ayrı ayrı çok değerliyiz bu takım için gerçi burası bir takım değil aile

Karar defterine baktım şimdi de mezun olan üye 6 ay sonra tekrar takıma dönerse yeni üye gibi başlar diyor. Listede olmayınca hiç adapte olamıyorum ben. Ne dersin kaptanım?

Selam kızlar
Nasıl gidiyo kilo vermeler
Antepia27 özlüyoruz sizi özlemez olurmuyuz
Ama bi başladımmı bırakamıyom bi bıraktımmı başlayamıyom şu diyete artık bahanem kalmadı nerdeyse 1 aydır tartımın pili bitik tartılmıyorum bile maşallah sen kilo vere vere bana yetiştin nerdeyse bende bugün şu pili Alayımda bahanem kalmasın artık tamamen kilo vermeye odaklanacam inşallah

ahu kız neredesin sen, nasılsın, Habinar ıda görmüyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…