- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Hatırladığım kadarıyla henüz 6 ay olmadı bileKarar defterine baktım şimdi de mezun olan üye 6 ay sonra tekrar takıma dönerse yeni üye gibi başlar diyor. Listede olmayınca hiç adapte olamıyorum ben. Ne dersin kaptanım?
12 haziranda mezun olmuşum neyse tamam sen bilirsinHatırladığım kadarıyla henüz 6 ay olmadı biletakım içi diğer listemizde olursun olmaz mı
elifim ocak 12de beraber başlarız sarayca ahu habinar olmazmı emine seninde süren dolmuş olur.12 haziranda mezun olmuşum neyse tamam sen bilirsin
saol canım allah razı olsunbaşınız sağolsun canım
inşallah bitanem
Allah Allah ben mi yanlış hesaplıyorum 6 ay olmuyor mu abla? Emine de yok o nerelerde ki? Yeni bir takım mı açsak eskilerden :)elifim ocak 12de beraber başlarız sarayca ahu habinar olmazmı emine seninde süren dolmuş olur.
saol elifim teşekkür ederim aeben ablan çok meşgül bizi unuttuBaşın sağolsun abla
ayrı bi takım mı kursak ne yapsak, kilo veremeyenler takımıelifim ocak 12de beraber başlarız sarayca ahu habinar olmazmı emine seninde süren dolmuş olur.
ay aynısını yazmışızzzAllah Allah ben mi yanlış hesaplıyorum 6 ay olmuyor mu abla? Emine de yok o nerelerde ki? Yeni bir takım mı açsak eskilerden :)
Aynı şeyi yazmışız :) hadi toplanın gidelimayrı bi takım mı kursak ne yapsak, kilo veremeyenler takımı
ocak 12de tam 6ay oluyor elifim sıfırdan başlaman için eminede bilmem nerde bir yazayım watsaptan ona benimde misafirlerim hastalık nöbet derken kimseyle iletişime geçemedim. fatmada işe başladı hastaydı onada yazamadım ay ne hayırsızımAllah Allah ben mi yanlış hesaplıyorum 6 ay olmuyor mu abla? Emine de yok o nerelerde ki? Yeni bir takım mı açsak eskilerden :)
Temmuz ağustos eylül ekim kasım aralık işte abla 6 ay oluyorocak 12de tam 6ay oluyor elifim sıfırdan başlaman için eminede bilmem nerde bir yazayım watsaptan ona benimde misafirlerim hastalık nöbet derken kimseyle iletişime geçemedim. fatmada işe başladı hastaydı onada yazamadım ay ne hayırsızım
tamam ben varımAynı şeyi yazmışız :) hadi toplanın gidelim
sen bu hafta kilo bildir o zaman, menüde ver 2 hafta sonra listeye girersinTemmuz ağustos eylül ekim kasım aralık işte abla 6 ay oluyor
Başka takım bulcamsen bu hafta kilo bildir o zaman, menüde ver 2 hafta sonra listeye girersin
görüşürüz canımŞarjım bitti sonra görüşürüz
Çok teşekkür ediyorum, hepimizin başarısı
Ayyy ne içtim ben bugün ya seni ilk günden beri aklımda bebekli hatun olarak tuttum niyeyse bu bilinci düzeltemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?