Cnm sizin evlenmemeniz için engel neydi
Sonuçta ikinizde çalışıyorsunuz, bir yolunu bulup aynı sehirde yasayabilirdiniz
Ben eşimle 1 sene ayrı sehirlerdeydik, o zaman eşim değildi tabi
İkimizin de ayda 10 civarı nöbeti oluyordu, onun 1 nöbeti 36 saat, benim 1 nöbetim 24 saat sürüyordu, biz yine de her fırsatta konusuyorduk, mesajlaşıyorduk, örneğin yemek molasında konuşuyorduk
Mesafeler yoğunluklar bahane bence
Tabi eğer evlenmeyi düşünüyorsan
Evlenmeyi düşünmüyorsan, uzak mesafe ilişki zor tabi ama ucunda evlilik varsa sadece geçmesi gereken bir süre anlamına geliyor
Bir de olaya cok yönlü bakarsak çiftler bazen catusır ayrılır ama sonra barısabilir, belki sizinki de böyle bir durumdur, seni gerçekten seviyorsa sana geri döner be evlilik teklif eder
Beni yanlış anlama ama wgatsuptan ayrılan biri okadar da üzülmüyordur, orada potansiyel sevgili adaylarını görmüştür ve uzuk mesafe ilişki istrmiyor olabilir
Erkekler bizim gibi düşünmezler, ddüz mantıktırlar,ondan hiç empati yapma, onun için hiç üzülme , kendini ve duygularını koru, biraz bencil ol yahu
@obur kedi
Yat güzel bir uyku çek rabbim sizi ayirdiysa emin ol daha iyisini cikaracaktir karsina
Günaydın güzel cuma gününden hafta sonu geldi çok şükür
Kilom 70.4 (aylardır bu kız kılolarda surunuyorum 6 lari göremedim)
Canım şuan çok üzgünsün anlayabiliyorum, yıllarca verilmiş emek, kurulan hayaller, uzaklığın verdiği özlem bunlar uzar gider. Son 1.5 yıldır bizde farklı şehirlerdeydik biten ilişkimde. Ama şunu biliyorum mesafeler hiç bir şeye engel değil. İsteyen çözüm, istemeyen bahane bulur bu kadar. Bir günlük ya da bir kaç saatlik sevgilisinin yanına gidenleri gördüm. Uzakta olsalar ona bunu hissettirmeyenleri gördüm. Sarılamasa da sesiyle kucaklayanları gördüm ve en önemlisi ne olursa olsun, kaybetmemek için uğraşanları gördüm. Bunları kendi ilişkimde de görüyor olsaydım emin ol bırakmazdım. Bazen bitmesi gerekiyordur ve biter ya da zaten bitmiştir. Sevgi ayrı ama alışkanlıklar bizi bağımlı kılıyor. Daha çok yeni belki barışırsınız bazen ayrılıklar iyidir, çiftlerin brbirini ne kadar sevdiğini, ayrılma nedenlerinin ne kadarda basit olduğunu anlamalarını sağlar. Sadece bunu anlayabilmek için biraz zaman lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun fıstığım.
Yat uyu tatlım. Yeni gün yeni hayat. Hickimse için kendini üzme. Hayatta en çok kendine değer ver. Allah tan her zaman hayirlisi için dua et.
Şimdi yazdım ablam.
Oh oh maşallah sana. Süper bi haber bu.hadi eşitlendik sayılır. Hedeflere beraber ulaşıcaz burda inşallah.Kizçeleeerrrr
Çık mutluyummm çııkkkk
Geçen haftaki kilo 84.1
Bu haftaki kilo 81.8
Fark 2.3
Yüzde 2.734
Hedef artik 7 li kilolari görmek istiyoruummm
Motive etmeye çalışıyoz çiklota yeme diye aman hıhh
Şaka bir yana, olacak birşey ise zaten olur, işte yada isteme. Şuan durum buyken bunu değerlendir. Geleceğiniz belki bir bunuda bilemeyiz. Bilinmezlik bu kadarken sen kendini geleceğe ayarla.
Obur kedi değilde incecik kedi ol ayolll
Beni daha çok sev, seni motive ettimGeçen hafta : 91.4
Bu hafta : 87,8
dün ağlıyodum zırlıyodum ayyy şu an göbek atasım var
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Kötü kedi şerafettin
sen makarna diyetimi yaptın len bizden habersiz
Ewet yasom farkindayim ama accik tadini cikarayim beslm kızlar kilo veren ve bu konuda çaba gösteren herkesi kutluyorum .
yanlız şefkinizi kırmak istemem ilk aylarda verdiğiniz kilolara fazla güvenmeyin sonra kilo veriminiz yavaşlayacak şimdiden çok sevinmeyin herhafta 1 kilo verirsem hesabı yapmayınay ne kadar kötü biriyim
Kiiizzzz çıtır kedi mi oldun sen aman da amanGeçen hafta : 91.4
Bu hafta : 87,8
dün ağlıyodum zırlıyodum ayyy şu an göbek atasım var
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Insaallah kuzucum insaallahOh oh maşallah sana. Süper bi haber bu.hadi eşitlendik sayılır. Hedeflere beraber ulaşıcaz burda inşallah.
afferim kuzumŞimdi yazdım ablam.
CNM mm liste miii***7.TAKIM 444. ETAP***
fatmanurkaya(108.6///%)
Naz(62.5/62/0.5/%0,8) izne ayrılmak istiyor.
nananais(86.2///%)
Shadelima(72.3///%)
Tozpembe(79.7///%) kilosu sabit
mutlu91 (79.3/79.6/+0.3/%-0,38)
Melininannesi15 (70.5///%)
7.TAKIM ORTALAMASI: %
Cutemom007 @reyhan 2004 @denizkizi_88 Bugün listeye girebilme ihtimaliniz var bakalım selinle de görüşeceğim katılımınıza göre ekleyeceğiz
N Nana canım sende hedef kilonu revize etmek istiyordun kaç olacaktı ?
gerçekçi ama kötü ben haftada yarım kilodan hesap yapıyorumslm kızlar kilo veren ve bu konuda çaba gösteren herkesi kutluyorum .
yanlız şefkinizi kırmak istemem ilk aylarda verdiğiniz kilolara fazla güvenmeyin sonra kilo veriminiz yavaşlayacak şimdiden çok sevinmeyin herhafta 1 kilo verirsem hesabı yapmayınay ne kadar kötü biriyim
canım istanbula gidiyorsun, burayada uğraafferim kuzumçok güzel gidiyon seni tebrik ederim birdaha o kiloları almayacan ben eminim çünkü sabırla ilerliyorsun sabır sabır sabır unutmayın
ay bide ben almadan gelsem istanbuldan daha mutlu olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?