Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ablam yok ben olmuyor böyle falan dedim, haklısın melek dedi, birşey söyleyemiyorum dedi, geçicek ama bugünler dedi, ama ne zaman dedim, bilmiyorum dedi, ben aslında ciddi adımlar atsın diye ayrıldım, dönerse benim olur, çok üzgünüm ama bunu yapmak zorundaydım
desteğin için çok sağol callancım, senin şu özgüvene de hastayım hee

@obur kedi
Yat güzel bir uyku çek rabbim sizi ayirdiysa emin ol daha iyisini cikaracaktir karsina

oyy oyyy

Günaydın güzel cuma gününden hafta sonu geldi çok şükür

Kilom 70.4 (aylardır bu kız kılolarda surunuyorum 6 lari göremedim)

canım nedense o sol rakamın değişmesi vakit alıyor ya, bence hafta içi farklı birşeyler yap

Selincimm sağol desteğin için, bekleyip görcez artık

Yat uyu tatlım. Yeni gün yeni hayat. Hickimse için kendini üzme. Hayatta en çok kendine değer ver. Allah tan her zaman hayirlisi için dua et.

aahh ahh üzmeyim bende bunu istiyorum ama çok seviyorum be
Bakalım bizim için savaşıcak mı

Kizçeleeerrrr
Çık mutluyummm çııkkkk

Geçen haftaki kilo 84.1
Bu haftaki kilo 81.8
Fark 2.3
Yüzde 2.734
Hedef artik 7 li kilolari görmek istiyoruummm
Oh oh maşallah sana. Süper bi haber bu.hadi eşitlendik sayılır. Hedeflere beraber ulaşıcaz burda inşallah.

ya varya nana ayrıldık falan, başladım ağlamaya sonra hipnotize olmuş gibi o mutfağa bir gidişim var
gofretler başlangıçtı ben daha yerdim ama siz aklıma geldiniz, ne yüzle dedim orda durabilceksin...
zaten böyle ne zaman kötü birşey olsa yiyerek kendimi daha da üzüyordum

sen makarna diyetimi yaptın len bizden habersiz
Kötü kedi şerafettin
Ahanda buraya yaziyorum bi daha da makarnayi sürmem ağzima
Ama ben cok seviyorum makarnayi be

Ewet yasom farkindayim ama accik tadini cikarayim be

Geçen hafta : 91.4
Bu hafta : 87,8

dün ağlıyodum zırlıyodum ayyy şu an göbek atasım var

hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Kiiizzzz çıtır kedi mi oldun sen aman da aman
Oh oh maşallah sana. Süper bi haber bu.hadi eşitlendik sayılır. Hedeflere beraber ulaşıcaz burda inşallah.
Insaallah kuzucum insaallah

CNM mm liste miii biraz sevindirici fakat ben çık yavaş veriyorum yaa grubun performansını kötü etkilemekte korkuyorum da nasıl uygun görürseniz kaptanım

gerçekçi ama kötü ben haftada yarım kilodan hesap yapıyorum

Kızlar çok yoğun geçiyor bugün ama hepsini okudum geçmişin alıntılama yapmadım hepiciginizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmiş obur kedi cnm ayrılık belki de daha doğrudur senin için ama gofretilerin sana bi faydası yok cnm

Nananais cnm doğru kişi olduğu zaman zaten onu hissedip evlilik için elinden geleni yapacaksın o zamana kadar gez toz hayatını yasa ama içine sinme yen biriyle evlenmiş olmak için evlenme yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…