- 10 Ekim 2014
- 129
- 222
- 33
- 36
arkadaşım komşum biriciğim beni sabote etti.kek poğaça ve mercimek köftesi getirmiş dayanamıyorum bana yardım edin
Aynı kilodayız yine ablaaaabende kilomu yazssammı acaba artık millet bana gülecek hergün farklı bişey yazıyor bu abla diye
@psikohayris kuzum kilom 65.00
hemen çocukların önüne koyuyorum ama iki mercimek köftesi yedimcanım derin nefes al ver. sonra da kendine sıcak limonlu su hazırla :)) sağlıklı beslendiğini düşün. fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olacaksın. şimdinin cefası geleceğin sefası olacak sanaa :))
İstediğim sorudan başliyim mi ablaoy oy kuzum benim hala benim korkularımla yaşıyon canım benimbu arada hayriş aynı kilodayız tabi yarın ben tartılayım fazla çıkabilirim ama 65 64 800 bu aradayım ama inşallah bu 15gün içinde almam yeni yılda 60 kilo startını verecem ve artık mezun olmak istiyorummm şubata kadar . bu arada sağlık durumun nasıl canım arkadaşınla aran nasıl nasıl gidior anneciğin kilo vermiş inşallah oda bu kötü kilolardan kurtlur
Yahu neden hemen tamam sen bilirsin diyosun öyle gibi hatırladığım için söyledim, birde süre henüz dolmamış gibi hatırladığım için ve listede olmak seni motive ediyor diye fikir üretmeye çalıştım sadece12 haziranda mezun olmuşum neyse tamam sen bilirsin
Bu konuda benziyoruz birbirimizi o yüzden bişey diyemiyorumtamam ben varım
peri zaten bu halimle beni kabul etmez, 1 senedir buradayım ve verdiğim kilo bu gün itibariyle 5,2 kg
Seni evlendirip doğurttum bile yanipericim çok hoşşsunnn yaw :)) benim daha bir koca adayım bile yok
Aaaaaaa ne diyosun seeen yeme sakın yemeeeeeeeearkadaşım komşum biriciğim beni sabote etti.kek poğaça ve mercimek köftesi getirmiş dayanamıyorum bana yardım edin
elifim 6ayın dolması gerekiyor tamam 6 ay gibi ama 12 ocakta 6 ay tam bitiyor kuzumTemmuz ağustos eylül ekim kasım aralık işte abla 6 ay oluyor
tamam kuzum benimde pek vaktim yok konuşuruz çok özledim bendeİstediğim sorudan başliyim mi abla
Sağlık durumum iyi çok şükür. Arkadaşımla bitti abla. Bir sürü sıkıntı oldu geniş zamanda anlatırım. Varmış her işte bir hayır. Beni evlilikten kaçıran o his yanıltmadı. Çok şükür nişan vs olmadan bitti. Bugün 18 aralık. 7 yıl olacaktı. yıldönümümüz de bugün. Kısmet.
Anacığım da gümbür gümbür geliyor valla. Evde net yok diye giremiyor buralara. Çocuklar ders çalışmıyordu kapattılar tekrardan. Ayy nası özlemişim senle konuşmayıııııı
Olsun canım, sende haftaya verirsin inşallah kiloları birer , ikişer.... Beraber yarışmak güzeldîsevgili grup arkadaşlarım @fatmanurkaya ve R reyhan 2004 ;
sümbüllerin biricik gururlarısınız. sizi canı gönülden tebrik ederim :)
size bu haftalık layık olamadım. sümbüllere yakışır kilo veremedim.
kürün tarifini verebilir misin rica etsem. sanirim iyi bir diyetisyenin var. bizim burdaki herkese ayni kagidi cikarip veriomusSlm kızlar diyetisyene gittim 1 kilo yağdan gitmiş kaldı 20 kilo 800 gr yağ dediki bu haftada böyle devam et bende dedim öğle akşam ekmekler fazla geliyor onları ikişer porsiyon dusursem dedim tmm dedi ama ekmek ye mutlaka pilavı azalt dedi unutma sutu ekmek yapacak dedi haftaya ara beni dedi haftaya azaltma yapacakmis sonra da 15 gün sonra kontrol var işte
Ödem için mısır Püsküllü ve kiraz sapı çayı icebilirsin dedi ama guvendiginiz aktardan alın dedi
Corekotu da yoğurt larına karıştır dedi himmm bi de şu yaptığınız kur varya onu sordum pul biber limon ve Zencefilli olanı yağ yakimini hizlandiriyormus doğruymus zararı yokmuş spordan sonra yemek daha mantikliymis lakin asitle ilgili bir açıklama yaptı ve içtiğiniz suyun içine 1 çay kaşığı kadar karbonat koyun dedi
Bu kadar sanirim
Hazirandan bu yana 6 ay dolmuş oluyor zaten abla. Ay anlaşamadıkelifim 6ayın dolması gerekiyor tamam 6 ay gibi ama 12 ocakta 6 ay tam bitiyor kuzum
Çok biliyor bu satıcılar da off gıcık oluyorum böylesineSelam kuzularim
Bugün dedim ki azıcık insan içine çıkayım hazir azcik kilo vermişken diye sosyete pazarina gittim
Eşofman begendim cok guzeldi alicam adam demez mi
En buyugu XL abla sana göre yok
nalet olsun içimde ki insan sevgisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?