Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim
Geçmiş olsun canım benim. Otoban da mi korktun bu kadar. Çok şükür kimsede birşey yok anladığım kadarı ile.

İyi akşamlar Parti çok güzel geçti am moralim çok bozuk, ağlıyorum habire İstediğim, gerçekten çok istediğim birşey vardı olmadı ama olsun hayırlısı artık Neyse iyi geceler
Demek ki istedigin sey senin icin hayirli degilmis kuzucan
Bence rabbim zamani geldiginde daha iyisini nasip edecektir

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben ve mide bulantim erkenden uyandık

en fazla 4 ay sürer. sonra gecer. benim tek kurtaricim cubuk kraker olmustu. yakininda insallah akraban vardir.
Insaallah öyle olur
Benim mide bulantim en son dogumda ameliyat masasinda bitti

Dunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim
Geçmiş olsun canım. Allah tan ucuz atlatmışsın.
Bu mevsimde yollar çok tehlikeli , Rabbim kimseye kaza bela vermesin .

Cok sagol perim, toparlaniyorum cok sukur, sizi de ihmal ettim bide duzensiz beslendim vicdan azabi cektim, ins bu hafta iyi bi kilo bildirimi yapicam :)
Bundan sonra daha sık bekliyorum veeeeee harikaaa bildirmleerr
İyi akşamlar Parti çok güzel geçti am moralim çok bozuk, ağlıyorum habire İstediğim, gerçekten çok istediğim birşey vardı olmadı ama olsun hayırlısı artık Neyse iyi geceler
Demekki hayırlısı değilmiş canım öyle düşün
Ooo katkısı olmaz olur muuu
Günaydın kızlar nasılsınız. Ben ve mide bulantim erkenden uyandık
Böyle mide bulantısına can kurban :))))
Kizlaar kumpir olmaz mi o da mi cisss
Ögle yesem olmaz mi
Hahahaha kız bütün cısları toplayıp toplayıp söylüyosun )))

Cok sagol kivircigim Allah daha buyuk.dertler vermesin hic birimize

O da ni olmaz ya
Iyi ölüyüm de kurtulun bari

Gunaydin kelebekcim, cok sagol canim benim.ucuz atlattim, herseyde bi hayir vardir uzulme gecemedin diye, ben uc sene once aldim ehliyeti ama kucuk bi dikkatsizlik bile affetmiyo trafik

Geçmiş olsun canım benim. Otoban da mi korktun bu kadar. Çok şükür kimsede birşey yok anladığım kadarı ile.

Cok sagol kuzucum, sukur iyiyim 120-130 la otobanda gidiyodum kamyon sıkıstırınca bi anda diger seride geceyim dedim, arkadaki araçta sinyalimi gormedi hizla geldi ama hemen topladim ucuz atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…