dün saat 5 de yattım üzüntüden düşünmekten uyuyamadım, iş yerinde sürekli birinin hırsızlık yaptığını görüyordum ve bunu biriyle paylaştım, herkese söylenmiş, tabi ben o mağazada yeniyim 4 aydır varım, beni dışladılar hatta saygısızlık da yapıyolar, bunu yapan kişi de sanki yapmamış gibi üste çıktı inanın hiç işe gitmek istemiyorum ....
herşeyimi tolgaya anlatır biraz rahatlardım artık o da yok
bende arap kökenliyimMümkünse kv hiç mutfağa girmesin bu ara canım yaeşim arap kv çok yağlı ve baharatlı yapıyor tüm gün koku çıkmıyor evden benim koca da bilmez mutfağı hiç. Ama kardeşim gelecek birazdan bir haftalık birşeyler yapacak en azından hafta içi ise giderken rahat olurum yigen istemesi değil
ya sekersiz sütlü kahve mi götürüyor srker ihtiyacinizi.yosa seker. atiyormusunuzcanım geçen günler börek ydiğimde sütlü kahve iç demiştin aklıma geldi gece geç saatte doğum gününden gelirken evde sütte kalmamıştı eşime aldırdım erken söylesene marketler kapalı bakkaldan şimdi pahalı alacam dedi ısrar ettim sağolsun kırmadı aldı aynen içince çok iyi geldi genelde kahvelerimi sade tüketiyordum ama sütlüde güzel oldu acaba içine tarçında atsam yakışırmı bi deneyeyim
Normalde güzel oluyor canim haklısın ama şimdi değilbende arap kökenliyimama simdi yemek baharatla guzel olkuyor
Büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama bence kaşık olarak hesapla 4 yemek kasigini geçmesin canımarkadşiar içi bulgurlu lahana sarmasından kac tane yıyebılırım :) akşam için yanında corba olucak bıde
canım okadar yok zaten yanımda kasık hesabı bakarsam 2 . 2.5 kasık ancak vardır:) bıde mınıkler bayaBüyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama bence kaşık olarak hesapla 4 yemek kasigini geçmesin canım
Yok cnmya sekersiz sütlü kahve mi götürüyor srker ihtiyacinizi.yosa seker. atiyormusunuz
ben hıc araştırmadım canım onu ama onada bakacagım ılk fısatta bnde pko daoldugu için insülin dırencı flnda önemli dıkkat etmem lazım buraya göre beslensem hem ıstedıgım seylrdende yıyebılcgm hmde kılo verıp vucudu dengeleycegımGlisemik indekse göre beslenmek cok önemli gerçekten
Karatayda aslında buna dayalı
Kızlar karatayın kitaplarını hepimiz okumalıyız
canan karatayın uçuk fikirleri var bende var onun kitabı ama çok ta itibar edemiyorum.geçenlerde meslekten 15 gün ihraç edildi.ben ayça kayaya daha çok inanıyorum.Glisemik indekse göre beslenmek cok önemli gerçekten
Karatayda aslında buna dayalı
Kızlar karatayın kitaplarını hepimiz okumalıyız
bende şimdi yapıyorum' Zeytinyağlı Lahana Sarması, içerisindeki yağ miktarına dikkat ederek 3 ince dilim ekmek yerine 6 adetzeytinyağlı lahana sarması tüketebilirsiniz. Ayrıca içerisine beyaz pirinç yerine bulgur koymak yemeğinizin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.' diye okudumarkadşiar içi bulgurlu lahana sarmasından kac tane yıyebılırım :) akşam için yanında corba olucak bıde
bulgurlu zaten canım sanda afıyet olsun :)bende şimdi yapıyorum' Zeytinyağlı Lahana Sarması, içerisindeki yağ miktarına dikkat ederek 3 ince dilim ekmek yerine 6 adetzeytinyağlı lahana sarması tüketebilirsiniz. Ayrıca içerisine beyaz pirinç yerine bulgur koymak yemeğinizin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.' diye okudum
Gebelikte kan şekeri yüklemesi yapmayın dediği için olducanan karatayın uçuk fikirleri var bende var onun kitabı ama çok ta itibar edemiyorum.geçenlerde meslekten 15 gün ihraç edildi.ben ayça kayaya daha çok inanıyorum.
Çorba karbonhidrat 1 kepçe içmek yeterlibulgurlu zaten canım sanda afıyet olsun :)
evt canm öyle ama bugunsabah kahvaltı yapamadım 24 saat nöbette oldugum gunler dengm bozuluyor buıde baya yol gelıyorum iş icın bıraz zor oluyor ymk işiÇorba karbonhidrat 1 kepçe içmek yeterli
Bulgur da karbonhidrat, yani nekadar az yersen okadar iyi
Tabi kaç kilosun o da önemli, kilo nekadar yüksekse almamız gereken kalori de artar,kilo azaldıkça daha az yememiz lazım
Sen de biliyorsundur zaten
Endokrin uzmanı callanGebelikte kan şekeri yüklemesi yapmayın dediği için oldu
Bu konu tartışmalı
Bunun dışında çok uç seyler söylemiyor
Ayca kaya takip etmiyorum, doktor mu diyetisyen mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?