Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gebelikte kan şekeri yüklemesi yapmayın dediği için oldu
Bu konu tartışmalı
Bunun dışında çok uç seyler söylemiyor
Ayca kaya takip etmiyorum, doktor mu diyetisyen mi bilmiyorum
iç hastalıkları uzmanıyken birçok araştırmalarda yer alıyorendokrin uzmanlığına başlıyor...diyetisyen oluyor. .karatay gibi şunu yemeyin bunu yemeyin demiyor.yada 15 zeytin yiyin 3 yumurta tüketin demiyor.sevdiğim tarafı o ama ben onuda tam olarak yapmıyorum.onun düşüncesi güzel.herbesinden tüket ama az tüket. buda benim diyetimin bir parçası oldu.

evt canm öyle ama bugunsabah kahvaltı yapamadım 24 saat nöbette oldugum gunler dengm bozuluyor buıde baya yol gelıyorum iş icın bıraz zor oluyor ymk işi
Zor cnm, hakkısın ne diyebilirim ki
Elinden gelenin en iyisini yap,
Ben de nöbet tutarken hastanede çıkan sebze ve et haricinde yemiyordum, pilavmıl ekmekmiş tatlıymış
Bir de hastanede gece yemeleri oluyor insanların, ben geceleri yemezdim,kahve cayla geçiştirirdim
Bir önemli nokta daha var, sabah nöbetten gelince kahvaltı yapıp uyuyorlar, bu da kilo aldırır, uyumadan önce belki bir bardak süt içilebilir, kahvaltı uyandıktan sonra yapılmalı
Bunun dışında spora zaman yoksa, sıkıcı geliyorsa, sadece günlün 15–20 dakika sevdiğin müziği açarak dans edebilirsin
Bir de ip al, müzikle beraber atla
Zamanla squata da baslarsın

Menüm: Sabah: 2 bardak su 1 kutu süt

Ara: 2 ince dilim ayva

Öğle: 2 Y.K ıspanak 3 y .k yogurt

Ara: 1 haşlanmış yumurta( kahvaltı için almştım yanıma canım bsy istemedı sabah yıyemedım oyuzden)

Akşam: 2 kepçe tavuk çorbası 7 8 adet küçük lahana sarması (bulgurlu) maden suyu

Ara: 1 elma yemeyı düşünüyorum bırparcada ayva olabilir:)

SPOR: yok işteyım yapamıyorum

SU :yatana kadar 2 bucuk bıtırırım

ben zaten ıp atlıyorum hergun canım plates yapıyorum bu yaz basından berı eb ru sallının 21 gunluk kurlerı sırası ıle bnde gece yemıyorum bsy yesıl cay yada cay dedıgın gıbı nöbetten cıkıp eve gıtmemde 2 bucuksaatı buluyor cok yorgun olursa yatıyorum yoksa cokuyuyamıyorumnormald iş yerm evıme yakın sehır merkezınde hastanede evde ama şuan 90 km uzaklıkta bı ilçeyegörevlenrme verıldım 3 boş bı nönet çalışıyorum ve nöbet gunuylenobet cıkısı bıraz aksıyor
senı meslegın ne acaba?

Cnm karatay sundan dolayı yemeyin diyor, şeker bağımlılık yapıyor, yani haftada bir sütlü tatlı ya da 1 baklava yiyebilsek, haftada bir ya da iki kaçamak yapabilsek zaten şişman olmazdık
Şekerden undan vazgeçemiyoruz, azla da yetinemiyoruz, cunku şekere bağımlı olmusuz
Bağımlılar ne yapar, tamamen keser
Az yemeği basaran az yesin zaten
Ben yıllarca az yemek için çabalıyorum, benim sorunum kilo vermekle değil, kiloyu koruyamamakla alakalı
Artık baktım yapamıyorum ben de şekerden undan tamamen kurtuldum, bu arada benim zaten tatlılara karşı zaafiyetim olmamıştı, ben hep ekmel simit ve rulo kat benzeri seylere hasta biriydim, oturduğumda 1 ekmek yemişliğim var, hem de tereyağını süre süre, 1 seferde 1 kavanoz ladar nutella bitirmişliğim var
Yani ben bir şekrr bağımlısıydım ve 35 gündür şekrri unu almıyırum, garip ama artık arzulamıyorum da yemekte istemiyorum
Artık yemek atağı yaşamıyorum ve kilom sabit gidiyor, ya da yavas yavas azalacak inş.

ne guzel yapmışsın canım bnde elimden geldıgınce yememeye çalışıyorum tatlı zaten pek aram yok oturup evde hıc tatlı yapmıyorum bu donemde

Bu azmine hayranim C CallanPinckney

Menüm
Sabah
1 tb ekmek
Domates salatalik
3 zeytin azcik peynir
1 haslanmis yumurta
Sekersiz çay

Gec kahvalti yaptim ara yok

Ögle
Balik
Bol salata
Küçücük bir yudum kocişin bardagindan kola içmiş olabilirim

Ara
Elma

Akşam
Karnibahar haşlamasi
Yogurt

Yatarken damla sakizli turk kahvesi icicem

2 bucuk litre su
1 saat yuruyus

Cok sagol ablacim, Allah hepimizi kazadan beladan korusun

niye alevlendin ki arkadaşım şimdi.herkes inandığını yapmaktan serbest ben bişey kanıtlamaya çalışmıyorum ki ben o kadına güvenmiyorum çünki ünüversitede öğrendiklerimlede çelişiyor.ben tamamen ayça kayada demiyorum.bende çok zayıflayıp kilo aldım.yanlışlarımı tesbit edip devam ediyorum.bir daha almamak üzere ömür boyu nasıl besleneceğimi öğreniyorum.bende 2 yıl beslenme ve diyet dersi aldım.herkesin bir fikri vardır burada paylaşıyoruz yorumlar yapılıyor çünkü hiç birimiz mükemmel değiliz.olsak kilomuz olmaz dı ki.ben bir anneyim gelişme çağında iki evladım var. kek de poğaçada çörek te börek te pişecek evimde.benim misafirlerim gelecek çeşit çeşit pastalar yapacağım. kayınvalideme gideceğim yağlı ve çok güzel yemekleri konacak önüme misafirliğe gideceğim önüme çeşit çeşit konacak.benim diyetlerim hep böyle bozuldu o yüzden ben şekeri unu hayatımdan çıkaramam. ama kendimi tutabilirim az yemek için.kabak tatlısı yaptım bugün eşim almış gelmiş yapmam mı deyim. bir iki çatal alır bıraakırım.ama artık az yerim.hem bak ne diyecem ben bugün tartıda 92.5 gördüm çok mutluyum.demekki yanlış yapmıyorum.

Dunden beri yoktum, kucuk bi kaza gecirdim izmite donerken, sukur ki iyiyim arabayi hemen topladim, ama psikolojik olarak etkilendim, o nedenle aranizda yoktum, bugun dengesiz beslendim bi ogun iki kasik pilav ve tavuk, bi ogunde bi muz yiyebildim

Cok sagol kuzucum, sukur iyiyim 120-130 la otobanda gidiyodum kamyon sıkıstırınca bi anda diger seride geceyim dedim, arkadaki araçta sinyalimi gormedi hizla geldi ama hemen topladim ucuz atlattım
cnm cok gecmis olsun allah beterinden saklasin insan cok kotu oluyor bu yarz seylerde trafik bir dakikalik dalginliga bile gelmiyor

Amin canım inşallah ya hiç böyle olmadım ben tüm ömrüm boyunca bulantı bilmezdim
Ahcnm ben oyle iyi biliyorum ki o bulanrilari esimin bana koktigu zamanlar oldu haftada bir hastanede serum yiyordum insallah uzun surmez cnm
ay cnm yaa ne garip insanlar var sen ustune duseni yapmissin artik gerisi o digerkerini ilgilendirir bos ver cnmnasilsa o calan kisi ele verecek kendini bakayim o zaman napacaklar

aslinda kazadan sonra birakmamak gerekiyor bende bi kaza yaptim sonrasında hic cikmak istemedim esim simdi cikmazsan bidaha hic cikamazsin dedi ilkinde cok tedirginoldum ama sonrasinda alistim yine

bende bayiliyorum ayca kayaya

bu konuda sana katiliyorum cnm yaa tamamen birakabileblere helal olsun ama bende kendi adima hayatim boyinca hep bir yerlerde sekerlede ekmekle de karsilasacagiz ben kendimi tutamam bazi zamanlarda mecbur kaliyorsun yemeye en iyisi kararinda yemeye alismak o zaman hem pismanlik cekmessin hem de mahrum kalmamis olursun diye dusunuyorum bi de zayif insanlara bakiyorum hep ne isterlerse yiyorlar ama doyduklarinda birakiyorlar ac degillerse hic bisi yemiyorlar bizim sorunumuz bu bence dibi girmeden rahat edemiyoruz tok da olsak gozumiz doymuyor bisiylerin intikamini yemekten aliyoruz surekli

Gelelim benim menume bugun gec kalkmaktan dolayi eksik kaldi bi de adetimin10. Gunu hala kesilmedi napicambilmiyorum doktora gidiyorumbisi yok halsizlikten olecegim yani

Sabah 1 kk örgü peynir 2 dilim tam tahilli ekmek1 tk tahin pekmez 1 yumurta lahana roka derwotu turp

Ara 1 muz

Aksam 8 yk nohut yemegi 1 bardak ayran bolca salata

Ara 1 portakal 1 elma 10 badem 1 bardak sut

Su 2 lt oldu daha icerim spor yok maalesef halsizlikten

Ama yarin iki elim kanda da olsa basliyoruz jilliana

Canım menim reglimde geç oldu yaklaşık 14 gündür devam ediyor

bırakın arkadaşlar ayça kayayı karatayı hepimizin vücütü özel sana iyi gelen bana yaramıyor bana iyiş gelen sana yaramıyor vücüdümüzü tanıyalım ona göre devam edelim her görüşün haklı yanları haksız yanları vardır bizim bilgiden çok motivasyona ihtiyaçımız var menim mesela öyle yıllardır antpte gitmediğim diyetisyen endokroloji uzmanı akapunlktrucu kalmadı psikatri psikolog .o kişileride tv de takip etmişliğim vardır internette gazetelerde kitaplarca yıllarca okumuşluğum vardır ne var elde elde var 5 10 ver 20 al gibi
bana göre çok şeyi bilmekten çok bildiğini hayatında bıkmadan sabırla yerleştirebilmektir
bizim takımda adına cıss dediğimiz pastalar börekler baklavalar çikolatalar vs vs hepimiz biliyoruz bunların kilo aldırdığini bunları bile hayatımızdan çıkarıp spor yapsak kilo veririz mence
hepimize güzel kilo vermeler diliyorum
umarım kimseyi incitmemişimdir hoşcakalın

İyi akşamlar hanımlar bol temizlikli bir gün geçirdim ve ne mutluki bana temizlikte yardım eden bir eşim ve temizlik yapmam için bebişimi bakan bir annem var menümü veriyim

Sabah ve öğlen birlikte
2 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
3 bardak çay
Bol yeşillik

Ara
1 bardak ıhlamur
1 avuç fındık

Akşam
2 köfte
3 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
Salata

3 litre su 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…