canım bılıyosun ben bırıncı olan takımdaydım :) bu fer bıraz daha azımlıyım inşallah bu hafta 2 gunde ayran detoksu yapıcam bakalım ters tepmezseUlen @Selinanya yine mi beni kasimpati yaptin hain domdom
kelebek19 @kuzularinannesi canlarim pek severim sizi haydin sıkın azcık disinizi
cnm cok gecmis olsun allah beterinden saklasin insan cok kotu oluyor bu yarz seylerde trafik bir dakikalik dalginliga bile gelmiyor
Ahcnm ben oyle iyi biliyorum ki o bulanrilari esimin bana koktigu zamanlar oldu haftada bir hastanede serum yiyordum insallah uzun surmez cnm
ay cnm yaa ne garip insanlar var sen ustune duseni yapmissin artik gerisi o digerkerini ilgilendirir bos ver cnmnasilsa o calan kisi ele verecek kendini bakayim o zaman napacaklar
aslinda kazadan sonra birakmamak gerekiyor bende bi kaza yaptim sonrasında hic cikmak istemedim esim simdi cikmazsan bidaha hic cikamazsin dedi ilkinde cok tedirginoldum ama sonrasinda alistim yine
bende bayiliyorum ayca kayaya
bu konuda sana katiliyorum cnm yaa tamamen birakabileblere helal olsun ama bende kendi adima hayatim boyinca hep bir yerlerde sekerlede ekmekle de karsilasacagiz ben kendimi tutamam bazi zamanlarda mecbur kaliyorsun yemeye en iyisi kararinda yemeye alismak o zaman hem pismanlik cekmessin hem de mahrum kalmamis olursun diye dusunuyorum bi de zayif insanlara bakiyorum hep ne isterlerse yiyorlar ama doyduklarinda birakiyorlar ac degillerse hic bisi yemiyorlar bizim sorunumuz bu bence dibi girmeden rahat edemiyoruz tok da olsak gozumiz doymuyor bisiylerin intikamini yemekten aliyoruz surekli
Ablacım nasıl sevindim anlatamam, Allah sağlıkla kucağını almayı da nasip etsin. Dualarım seninle
Kıyamam sana fıstığım, ağlama. Belki olmadığı daha iyidir. Partinin güzel geçmesine de ayrıca çok sevindim
Ablacımm hoşgeldin buralara, uçaklar malesef öyle ya artık onlarında suyunu çıkardılar. Olsun sağ salim gelmen yeter
@mutlu91 canım çok geçmiş olsun neyse ki Allah beterinden korumuş.
Hiçbirimizin hayatı bir diğerimizden daha iyi değil malesef. Dünya hali hepimizin kendine göre sıkıntılar var. Allah dağına göre kar verirmiş. Sabır edeceğiz, kendimizi güzel şeylerle motive edeceğiz ve bu durumlarda yemeklere teslim olmayacağız. Asıl o zaman kaybediyoruz. Allah'ım her şeyin hayırlısını versin.
İnşallah veririz regl dönemimde bitti bu hafta daha rahat geçicek
Benimki başladı ama inşaallah iyi geçer :) kaç kilosun tatlım şuan hedefin neİnşallah veririz regl dönemimde bitti bu hafta daha rahat geçicek
69,3 suanda cumadan beri 0,3 vermişim böyle giderse 1,3 felan gider inşallahBenimki başladı ama inşaallah iyi geçer :) kaç kilosun tatlım şuan hedefin ne
İnşaallah cnm. Ben senin neredeyse 2 katinim. Çok fecii ya inşaallah tez vakitte 2 hanelere düşerim. En son 109.7 gelmistim69,3 suanda cumadan beri 0,3 vermişim böyle giderse 1,3 felan gider inşallah
Kızlar bugün disardaydik ve yurt dışında pek şansın yok.yemek konusunda ondan abartı gelicek . yanış gelicek ondan menume bakarken bunu göz önünde bulundurun çanlar
Sabah
Kocacık supriz yapmış kahvaltı için pizza almış
3 dilim orta boy pizza peynirli ve domatesli aldım
Yeşil çay
Öğle
Yarım poğaça
Su
Akşam
Gittiğimiz turk lokantası kapalı olunca
Hamburger
Akşam çayına gidince
Yarım kase muhallebi
Yarından itibaren telafi edicem çanlar
İyi geceler
Evet fıstıklar bu hafta ki eşleşmelerde böyle olduBakalım bu hafta hangi grup 1. olacak
Sümbüller : @fatmanurkaya - @Makbule007 - @shadelima
Menekşeler: N Nisaca - M Melininannesi15 - R reyhan 2004
Papatyalar: @nananais - @koza16 - @Iremoz02
Leylaklar: @obur kedi - @Selinanya - @mutlu91
Karanfiller: @melike06 - @perigunlugu - @tozpembefil
Laleler: @elifea - @CallanPinckney - @denizkizi_88
Kasımpatılar: @kvrck -kelebek19 - @kuzularinannesi
Listeye eklenmek isteyen ya da listeden çıkarılmak isteyen varsa söylesin lütfen@Naz ve @grgn_p listeden çıkardım aktif olamadıkları için ki Nazın aktif olamama sebebini biliyorum da Pelin gitti gelmedi bir daha.
iyi aksamlar hanımlar
ben geri geldim, kızımın dogumgunu gecti, ankaraya da gittim geldim, eski duzenime kavustum artık, derslerime de basladım diyete de baslıyorum inş.
zaten listeye girmemiştim simdi bastan baslayabilirim, yeni tartı almıstım bu arada, ona gore kilomu yazarım.
hatırlatmak ve yeni gelenlere de tanıtmak amacıyla kısaca yazayım bilgilerimi,
adım tuba
28 yasındayım
169 boyum
76 kilodayım
istanbuldayım
kpss yolcusuyum:)
iyi aksamlar hherkese
Merhaba cnm hoşgeldiniyi aksamlar hanımlar
ben geri geldim, kızımın dogumgunu gecti, ankaraya da gittim geldim, eski duzenime kavustum artık, derslerime de basladım diyete de baslıyorum inş.
zaten listeye girmemiştim simdi bastan baslayabilirim, yeni tartı almıstım bu arada, ona gore kilomu yazarım.
hatırlatmak ve yeni gelenlere de tanıtmak amacıyla kısaca yazayım bilgilerimi,
adım tuba
28 yasındayım
169 boyum
76 kilodayım
istanbuldayım
kpss yolcusuyum:)
iyi aksamlar hherkese
Hiç merak etme azmedersen verirsin bende evlenmeden önce 100 kiloyu geciktim sonra hırs yaptım 53 kiloya indim 1 senede sonra hamile kalınca tekrar bu kilolara çıktım insan isterse herşeyi yaparİnşaallah cnm. Ben senin neredeyse 2 katinim. Çok fecii ya inşaallah tez vakitte 2 hanelere düşerim. En son 109.7 gelmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?