Ablam sahurda yiyip hemen yattın mı yoksaNe yedim
Yatmadan sahura kalkamam diye
10 haslanmis kestane, tavada 3 yumurta, 1 kk peynir, 2 muz. 1 avuc dovme pilavi, 5 kayisi
Ama sahura da kalktim, 12 ceviz, 1 muz
Iftar su ictim midem bulandi, ben de 1 muz yiyebildim ancak
Kafeinsiz kaldigim icin de 1 bardak sutlu kahve ictim
Biraz once 5 kadar kayisi
Su 2,5 lt yi gecmisimdir
Spor yok
Canısı hoşgeldin, nasıl oldun bakayımSelamlarNasılsınız bakalım İki gündür okudum ama yazamadım hiç
Hoşbulduk ablamCanısı hoşgeldin, nasıl oldun bakayım
Bu öksürük yüzünden hiç bişey yiyemiyorum ya bi damla yesem mahvoluyorum ondan az oldu ilaçlarımı kullancam bakalım yarın iyi olur inşallah
Neyse ki cıssların azalıyor
Tek öğünle olmamış hiç kuzu
Sahurda daha tok tutan şeyler yemelisin mesela yumurtahaliyle akşam da çok yemen normal o yüzden.
Az olmuş menün fıstığım ya tabi hasta düşersin
Kız minnak nasılsın. O eğlence senin bu eğlence benim geziyordun en son , şimdi ne yapıyorsunSelamlarNasılsınız bakalım İki gündür okudum ama yazamadım hiç
yerim seni yaHoşbulduk ablamİyiyim ya aklıma gelince sinir oluyorum bazen sandığımdan fazla kırılmışım ama takmıyorum artık İştee 16-17 yaş halleri arada oluyo
Dikkat et kuzum kendine, kızını da hasta etme de amanBu öksürük yüzünden hiç bişey yiyemiyorum ya bi damla yesem mahvoluyorum ondan az oldu ilaçlarımı kullancam bakalım yarın iyi olur inşallah
Katılıyorum bu görüşe aynenMukemmeliyetci insanlardan bahsediyorsun
Mukemmek evleri, mukemmel arabalari oksun isterler, evleri tertemiz olsun, hic bir esya eksiksiz olmasin,son model olsun
Mukemmel cocuklari olsun, cok calissinlar, doktor muhendis olsunlar, ayni zamanda bakimli ve guzel olsunlar
Organizasyonlar kusursuz olsun
Vs vs vs
Ama unuttuklari bir sey var, insan kusurlu bir varlik!!!
Bu tarz insanlari ben de hic cekemiyorum, senin evin tertemiz diye ben de oyle olmak zorunda degilim, senin sikici esya muhabbetini dinlemek zorunda degilim, mukemmel tatilinin her ayrintisi bilmek, yaptigin tatliyi herkesin ne kadar begendigini duymak zorunda degilim. Sen cok caliskan okabilirsin, alninin akiyla cok yuksek mevkilere gelmis olabilirsin ama bazi seyler nasiptir, insanin calisip cabalamasi bile nasiptiozetle ben de bir cok insan gibi mukemmeliyetci insanlara tahammul edemiyorum...
CNM detoks iyi hoş da çok sağlıklı degil bu tarz şeyleri kilo vermen durduğu zaman metobolizmayi şaşırtan için yapabilirsin ama su anda erken herseyi tüketme bence şu anda yeni kilo vermeye başladığın için heyecanlısin her şeyi denemek istiyorsun ama acele etme cnm düzgünce sağlıklı Beslen az ama sürekli kilo vermek önemli sonuçta verecek 1 2 kilo değil cnm o yüzden dikkat etmek lazım mazalllah ihtiyaçtan az beslenme metobolizmayi yavaşlatıyor ve bozuyorayyy ayda yılda bir bişey yiyoz
o değilde ben kendimi cumaya kadar turbo moda aldım mümkün oldğunca sıvı beslencem akşamları sadece yoğurt, salı çarş ve perş yani 3 gün detoks gibi birşey olcak, bu ne biçim menü demeyin
Hayırlısıyla en kisa zamanda olur inşallah cnm çok dua et bugün rabbim nasip etsin inşallah bi de soğan kuru mutlaka yapmissin dir ama çok etkili cnmEvet canım 2 yıllık evliyim çocuk istiyorum doktor tüp bebek dedi ve onun için Zayıflamam lazım.inşallah tupe gerek kalmadn kilo verince ve uyguladığım kurlerle hamile kalabilirim
kis kim niye rahatsız olsun ki koca koca insanlarız herkes herkesin görüşüne saygı duyuyor katılmasa da farklı görüşler olmasa herkes kendi doğrularıni nasıl bulacakKizlar ben boyle dirdir konusuyorum,bildiklerimi paylasmak adina ama belki bazilariniz rahatsiz oluyordur diye artik konusmayacagim
Belki motivasyonu dusuruyorumdur
Soz kpnusmak yok artik :))))
Kendi kilo vermeme ve listeye odaklanacagim
Sevgiyle kalin :))))
CNM tek öğün çok yetersizHatunlar selamm,
Tum gecmisi okudum ama telefondan alinti yapamiyorum malesef, bugun yogun bi gundu araniza gelemedim,oncelikle hayirli kandiller, Allah dualarimizi kabul eder ins.
Bugun kotu beslendim uff,
Sabah erken saate toplanti koydular kahvalti bile edemedim direk ogle yemegi yedim.
Ogle,
Bi kase balik corbasi,
Bi porsiyon kofte ve karnibahar havuc haslama,
Bi kotu sey yaptim uzun zmn sonra dort tane elma dilim patates yedim
Aksam acikmadim, birazdan yogurt yicem
Su 2 litre ictim bugun, yuruyus yok o yuzden ip atliycam 200 kez birazdan, once yaniniza ugriyim dedim
Allah kabul etsin cnm menu güzel ama pisi olmasaymis keşkesahur.2 kaşık közlenmiş patlıcan 2 tatlı kaşığı tulum peyniri 2 t.k tahin pekmez 3 zeytin yarim dilim tm bugdy ekmegi 2 fincay çay
aksam(iftar): 1 kepce çorba 2 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık nohut suzuz 3 ymk kaşığı karnibahar haşlaması üzerine 2 kaşık.yoğurt küçük bir kase vişne komposto şekersiz 2 kaşık salata
bide ciss bsy var Komşum pişi getirmişti (küçük hamur kızartması) bitane yedim bu aksam doymadim Kusura bakmayın takım arkadaslarim
Spor: 1 mil lesli 50 ip atlama birazdan platesimi de yapacağım
Su 2 litre olur
1.4 km diye biliyorum benBide bsy sormak istiyorum 1 mil lesli dedigimiz de ne kadar yürümüş kadar hareket etmis oluyoruz bikiyormusunuz ?
geçmiş olsun cnm biraz daha yemeye gayret göster cnm çok az olmuşİyi akşamlar hanımlar bugün çok fazlasıyla hastayım yataktan çıkamıyorum ondan size hiç yazamadım menümü veriyim
Sabah
1 dilim peynir
2 bardak çay
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
1 portakal
1 avuç fındık
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
2,5 litre su
2 sahur 1 iftar iftarda bişi olmadığına göre olmuştur herhalde ama bana bir arada çok fazla meyve var gibi geldiNe yedim
Yatmadan sahura kalkamam diye
10 haslanmis kestane, tavada 3 yumurta, 1 kk peynir, 2 muz. 1 avuc dovme pilavi, 5 kayisi
Ama sahura da kalktim, 12 ceviz, 1 muz
Iftar su ictim midem bulandi, ben de 1 muz yiyebildim ancak
Kafeinsiz kaldigim icin de 1 bardak sutlu kahve ictim
Biraz once 5 kadar kayisi
Su 2,5 lt yi gecmisimdir
Spor yok
güzel menu cnm afiyet olsun napalım olsun bakalım ama yarın bekliyorumBende menü vereyim.
Kahvaltı:1 yumurta+1 dlm tam buğday ekmeği+1 kk peynir+biraz tulum peyniri+3 çeri domates
Ara: 2 kare bitter
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 kaseden az mercimek çorbası+bürüksel lahanası (7-8 tane falandı)+ 2 ymk kaşıgı yogurt+az salata
Akşam: 1 ymk kaşıgı patlıcan oturtma
Su: 2.5 olur.
Spor: Sanırım yapamayacağım reglimin 1. günü ve belim kopacak resmen
Cutemom007 kuzu seni 2. günden yalnız bırakacağım bugün jillian yapamayacağım
Slm hanımlar menümü vereyim
Sabah 1 kk örgü peynir 5 zeytin 1 tk tahin pekmez lahana dereotu roka 2 dilim cavdar ekmeği 1 CB süt
Ara 3 kuru kayısı
Öğlen 6 yk etli ıspanak yemeği 2 dilim cavdar ekmeği 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak sütlü kahve 10 badem
Akşam 4 yk pırasa 1 kase tarhana çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt salata
Ara 20 gr kuru üzüm 1 CB kefir ciss var eşime dereotlu poğaça yaptım 2 ısırıkcik tadına baktım valla çok yemedim
Su 3 lt buldu bence spor jillian 2. Gün yapıldı
Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 3 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; Sade kahve, 1 kivi, 6 badem.
Öğlen; 1 közlenmiş patlıcan, 3 yk yoğurt, ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara;1 kivi ve 3 yk yoğurt.
Akşam(1 greyfurt ve 1 maden suyu); 1 kepçe tavuk çorbası (şehriyeli), 3 tane köfte ve yeşil salata.
Ara; 1 bardak süt.
Su 2.5 lt
Valla cnm dayanamadım yaa kendin yap kokusunu çek sonra da iki ısırıkcik bile yeme ne bu çektiğimiz bizim beee2 ısırıkcık olmasa iyiymiş ama neyse
Menün güzel ama eksik. iki hare bitter midene bile ulaşmamıştır merak etmeBende menü vereyim.
Kahvaltı:1 yumurta+1 dlm tam buğday ekmeği+1 kk peynir+biraz tulum peyniri+3 çeri domates
Ara: 2 kare bitter
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 kaseden az mercimek çorbası+bürüksel lahanası (7-8 tane falandı)+ 2 ymk kaşıgı yogurt+az salata
Akşam: 1 ymk kaşıgı patlıcan oturtma
Su: 2.5 olur.
Spor: Sanırım yapamayacağım reglimin 1. günü ve belim kopacak resmen
Cutemom007 kuzu seni 2. günden yalnız bırakacağım bugün jillian yapamayacağım
Yapma yemesinler yahu! Mesela benim annemde sağlıklı besleniyor mecburi; alıştı kadıncağızValla cnm dayanamadım yaa kendin yap kokusunu çek sonra da iki ısırıkcik bile yeme ne bu çektiğimiz bizim beee
Evet ya normal insanlar gibi yiyemiyorumAblam sahurda yiyip hemen yattın mı yoksaSenin menü tarzın farklı ya yorum yapamıyorum
Ne oldu cnmHoşbulduk ablamİyiyim ya aklıma gelince sinir oluyorum bazen sandığımdan fazla kırılmışım ama takmıyorum artık İştee 16-17 yaş halleri arada oluyo
Ama o zaten yardımcııı bize bi iki tane daha lazım :))) kocamaaan bir süprüüzz :)))Selinanya :)))))
Menünü okurken yemin ederim hamburger diye okudum tekrar tekrar baktım onu nasıl gördüm diye gaiptenSahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Peynir zeytin
Akşam
Ortaboy 2 baget firinda
Karnabahar haslamasi
Ayran
Salata
Bugun yatana kadar en az 1.5 lt olur su
Geç saatlere dogru leslie 3mil
Hanii cıssız menü geliyoduCanlar
Bugün 12.30 kalktim oglan gece uyutmayinca geç kalkiyoruz
Sabah
1.5 yumurta
8ceri domates
Çay şekersiz
Ara
1 elma
Öğle yok
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
4 adet kofte . yarım patates
1 parça ciss :) çikolata guccucuk( esim bir torba çikolata getirmiş oglana. Calistigi yerden tüm çocuklu lara dağıtmışlar da)
15 dk 1 mil leslie
25 dk plates
2.5 litre su olucak
1 porsiyon meyve giyilecek ve lahana suyu.
Gece tarcinli süt
Kuzum cıs yemenden ziyade düzensiz beslenmende kilo vermeni engeller unutmaHatunlar selamm,
Tum gecmisi okudum ama telefondan alinti yapamiyorum malesef, bugun yogun bi gundu araniza gelemedim,oncelikle hayirli kandiller, Allah dualarimizi kabul eder ins.
Bugun kotu beslendim uff,
Sabah erken saate toplanti koydular kahvalti bile edemedim direk ogle yemegi yedim.
Ogle,
Bi kase balik corbasi,
Bi porsiyon kofte ve karnibahar havuc haslama,
Bi kotu sey yaptim uzun zmn sonra dort tane elma dilim patates yedim
Aksam acikmadim, birazdan yogurt yicem
Su 2 litre ictim bugun, yuruyus yok o yuzden ip atliycam 200 kez birazdan, once yaniniza ugriyim dedim
Allah kabul etsin canım :) pişiyi bilirim zaten cıs olan herşey güzeldir tadısahur.2 kaşık közlenmiş patlıcan 2 tatlı kaşığı tulum peyniri 2 t.k tahin pekmez 3 zeytin yarim dilim tm bugdy ekmegi 2 fincay çay
aksam(iftar): 1 kepce çorba 2 kaşık bulgur pilavı üzerine 2 kaşık nohut suzuz 3 ymk kaşığı karnibahar haşlaması üzerine 2 kaşık.yoğurt küçük bir kase vişne komposto şekersiz 2 kaşık salata
bide ciss bsy var Komşum pişi getirmişti (küçük hamur kızartması) bitane yedim bu aksam doymadim Kusura bakmayın takım arkadaslarim
Spor: 1 mil lesli 50 ip atlama birazdan platesimi de yapacağım
Su 2 litre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?