Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam sahurda yiyip hemen yattın mı yoksa Senin menü tarzın farklı ya yorum yapamıyorum

Bende menü vereyim.

Kahvaltı:1 yumurta+1 dlm tam buğday ekmeği+1 kk peynir+biraz tulum peyniri+3 çeri domates

Ara: 2 kare bitter

Ara: 1 mandalina

Öğlen: 1 kaseden az mercimek çorbası+bürüksel lahanası (7-8 tane falandı)+ 2 ymk kaşıgı yogurt+az salata

Akşam: 1 ymk kaşıgı patlıcan oturtma

Su: 2.5 olur.
Spor: Sanırım yapamayacağım reglimin 1. günü ve belim kopacak resmen

Cutemom007 kuzu seni 2. günden yalnız bırakacağım bugün jillian yapamayacağım

Bu öksürük yüzünden hiç bişey yiyemiyorum ya bi damla yesem mahvoluyorum ondan az oldu ilaçlarımı kullancam bakalım yarın iyi olur inşallah

Hoşbulduk ablam İyiyim ya aklıma gelince sinir oluyorum bazen sandığımdan fazla kırılmışım ama takmıyorum artık İştee 16-17 yaş halleri arada oluyo
yerim seni ya valla 24-25 olsan da değişen birşey yok bu defada farklı haller oluyor

Bu öksürük yüzünden hiç bişey yiyemiyorum ya bi damla yesem mahvoluyorum ondan az oldu ilaçlarımı kullancam bakalım yarın iyi olur inşallah
Dikkat et kuzum kendine, kızını da hasta etme de aman

Katılıyorum bu görüşe aynen

CNM detoks iyi hoş da çok sağlıklı degil bu tarz şeyleri kilo vermen durduğu zaman metobolizmayi şaşırtan için yapabilirsin ama su anda erken herseyi tüketme bence şu anda yeni kilo vermeye başladığın için heyecanlısin her şeyi denemek istiyorsun ama acele etme cnm düzgünce sağlıklı Beslen az ama sürekli kilo vermek önemli sonuçta verecek 1 2 kilo değil cnm o yüzden dikkat etmek lazım mazalllah ihtiyaçtan az beslenme metobolizmayi yavaşlatıyor ve bozuyor
Evet canım 2 yıllık evliyim çocuk istiyorum doktor tüp bebek dedi ve onun için Zayıflamam lazım.inşallah tupe gerek kalmadn kilo verince ve uyguladığım kurlerle hamile kalabilirim
Hayırlısıyla en kisa zamanda olur inşallah cnm çok dua et bugün rabbim nasip etsin inşallah bi de soğan kuru mutlaka yapmissin dir ama çok etkili cnm
kis kim niye rahatsız olsun ki koca koca insanlarız herkes herkesin görüşüne saygı duyuyor katılmasa da farklı görüşler olmasa herkes kendi doğrularıni nasıl bulacak

CNM tek öğün çok yetersiz

Allah kabul etsin cnm menu güzel ama pisi olmasaymis keşke

Bide bsy sormak istiyorum 1 mil lesli dedigimiz de ne kadar yürümüş kadar hareket etmis oluyoruz bikiyormusunuz ?
1.4 km diye biliyorum ben
geçmiş olsun cnm biraz daha yemeye gayret göster cnm çok az olmuş

2 sahur 1 iftar iftarda bişi olmadığına göre olmuştur herhalde ama bana bir arada çok fazla meyve var gibi geldi
güzel menu cnm afiyet olsun napalım olsun bakalım ama yarın bekliyorum

Slm hanımlar menümü vereyim

Sabah 1 kk örgü peynir 5 zeytin 1 tk tahin pekmez lahana dereotu roka 2 dilim cavdar ekmeği 1 CB süt
Ara 3 kuru kayısı

Öğlen 6 yk etli ıspanak yemeği 2 dilim cavdar ekmeği 1 kase yoğurt

Ara 1 bardak sütlü kahve 10 badem

Akşam 4 yk pırasa 1 kase tarhana çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt salata

Ara 20 gr kuru üzüm 1 CB kefir ciss var eşime dereotlu poğaça yaptım 2 ısırıkcik tadına baktım valla çok yemedim

Su 3 lt buldu bence spor jillian 2. Gün yapıldı

Menüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 3 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; Sade kahve, 1 kivi, 6 badem.
Öğlen; 1 közlenmiş patlıcan, 3 yk yoğurt, ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara;1 kivi ve 3 yk yoğurt.
Akşam(1 greyfurt ve 1 maden suyu); 1 kepçe tavuk çorbası (şehriyeli), 3 tane köfte ve yeşil salata.
Ara; 1 bardak süt.
Su 2.5 lt

2 ısırıkcık olmasa iyiymiş ama neyse

Menün güzel ama eksik. iki hare bitter midene bile ulaşmamıştır merak etme Yalnız akşam çok zayıf ve yalnız kalmış. Bitterden dolayı kendini mi cezalandırdın sen
Regl zamanı melisa çayı iç canım benim.

Ablam sahurda yiyip hemen yattın mı yoksa Senin menü tarzın farklı ya yorum yapamıyorum
Evet ya normal insanlar gibi yiyemiyorum
Tum gun evde olunca boyle oluyor
Bir de ben fitrat geregi gunun ilk saatlerinde cok acikyorum, aksamlari yiyemiyorum,cocuktan beri boyle

Selinanya :)))))
Ama o zaten yardımcııı bize bi iki tane daha lazım :))) kocamaaan bir süprüüzz :)))
Sahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim tb ekmegi
Domates
Salatalik
Peynir zeytin

Akşam
Ortaboy 2 baget firinda
Karnabahar haslamasi
Ayran
Salata

Bugun yatana kadar en az 1.5 lt olur su
Geç saatlere dogru leslie 3mil
Menünü okurken yemin ederim hamburger diye okudum tekrar tekrar baktım onu nasıl gördüm diye gaipten
Hanii cıssız menü geliyodu
Kuzum cıs yemenden ziyade düzensiz beslenmende kilo vermeni engeller unutma
Allah kabul etsin canım :) pişiyi bilirim zaten cıs olan herşey güzeldir tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…