Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy canıım kimseyle evlenmiyorum ki bahsettiğimiz durumlar tipik liseli dönemleri işte Yok canım zaten her zaman için önceliğim ve asıl hedefedim derslerim gerisi sonra
Aman sanki evleniyon dedim zaten daha minnaksın anca 20 den sonra Çevrendekilere uyma dedim. Hem biri gelir kafanı karıştırır falan; sonra hop nikah

Aman sanki evleniyon dedim zaten daha minnaksın anca 20 den sonra Çevrendekilere uyma dedim. Hem biri gelir kafanı karıştırır falan; sonra hop nikah
Ay yok yaa ben idealistim biraz daha tıp okuycam zaten 24 olucam sonra azıcık kariyer derken 30 da anca evlenirim ben Büyük konuşmuyim ama erken evlilik pek benim görüşlerime uymuyo

Ay yok yaa ben idealistim biraz daha tıp okuycam zaten 24 olucam sonra azıcık kariyer derken 30 da anca evlenirim ben Büyük konuşmuyim ama erken evlilik pek benim görüşlerime uymuyo
Aynen böyle diyenler 2 ciye çocuk doğuruyor şuanda Kız o zamanda buradan sana evde kaldın kimse almaz seni deriz

Yapma yemesinler yahu! Mesela benim annemde sağlıklı besleniyor mecburi; alıştı kadıncağız
cnm normalde bende yapmıyorum da okuldan herkes bişi getirsin falan demişler kolayıma bu geldi Allahtan yarın götürecek okula evden gidecek o poğaçalar yoksa zaten çok zor kendimi tutmam

o ısırıkcık içime battı ve 100 calorilik 10 dk bi video yaptım cardio diyetisyene dedim cnm bu üç porsiyon öğlen akşam çok geliyor onları da ikiye düşürebilir miyim diye ekmekleri değil ama pilavdan azaltabilirsin dedi bende pilavları çıkardım normalde biliyosunuz öğlen de akşamda 2 şer kaşık da pilav vardı bu hafta daha güzel olacak inşallah sporu da jillian daha aktif pilatese göre bakalım ne olcek cumaya

Kızlarrrr ilk zamanlar söz vermiştim 85 e düşünce foto koyacağım diye. önceki ve şimdiki halimi albümlerime ekledim. İstenyen bakabilir. Sonra imha edeceğim
cnm maşallah çok farketmiş gerçekten boyun uzun galiba sen 70 kiloda falan tamm çıtır olursun kız

Ay yok abla aşık olmadım ki hafif hoşlanıyorum o kadar Evet bizim okuldan
aman zaten bosver asik olma
Simdi asik oldun diyelim, universlteden buyuk olasilikla farkli olacak yine ayrilacaksiniz
Ayni uniyi kazansaniz, o daha kotu ayrilacaksin ama surekli goreceksin
Lise iliskileri suren gormedim, 7 yil tip fakultesi insanlar ayriliyor
Genelde evlenicek kisiler 6. Sinifta ya da asistanlikta/ zorunlu hizmette bulunuyor, yas gecince evlenmek zorlasiyor

kızlar yaaa ben bgn yediklerimi hiç yazmayayım. hatta bi dönem hiç yazmayayaım. şu diyet kelimesi kafamdan ve hayatımdan çıkmıyor. ama ben yapamıyorum. özellikle akşamları sıkıntıdan oturup yemek yiyenlerdenim. bir de bugün regl olmuşum. karnım şiş.iştahım açık ve durduramıyorum. nefsime yenik düştüm. en iyisi sonra aranıza katılmak.

Canım tabi bu senin tercihin olur ama gidersen vermek yerine ya aynı kalacaksın ya da alacaksın. Menü vermesen de sohbete gel. Hem bak madem akşamları sıkıntıdan yiyorsun, sıkıntıdan kalk spor yap, dans et, zıpla. Ama bırakma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…