- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Kiz ben sana asik olma demedim mi :)))))Azıcıık olabilir
Aman sanki evleniyon dedimAyy canıım kimseyle evlenmiyorum ki bahsettiğimiz durumlar tipik liseli dönemleri işteYok canım zaten her zaman için önceliğim ve asıl hedefedim derslerim gerisi sonra
Ay yok abla aşık olmadım ki hafif hoşlanıyorum o kadarKiz ben sana asik olma demedim mi :)))))
Fen lisesinden mi
Ahlaki nasil
Kıskançaynen öyle sizin göbüşleriniz durmasın diye başınızda bekliyorum asli amaç edindim göbekli kadın kalmayacak
Ay yok yaa ben idealistim biraz daha tıp okuycam zaten 24 olucam sonra azıcık kariyer derken 30 da anca evlenirim benAman sanki evleniyon dedimzaten daha minnaksın anca 20 den sonra Çevrendekilere uyma dedim. Hem biri gelir kafanı karıştırır falan; sonra hop nikah
Aynen böyle diyenler 2 ciye çocuk doğuruyor şuandaAy yok yaa ben idealistim biraz daha tıp okuycam zaten 24 olucam sonra azıcık kariyer derken 30 da anca evlenirim benBüyük konuşmuyim ama erken evlilik pek benim görüşlerime uymuyo
Ay yok ya ben onlardan olmamAynen böyle diyenler 2 ciye çocuk doğuruyor şuandaKız o zamanda buradan sana evde kaldın kimse almaz seni deriz
cnm normalde bende yapmıyorum da okuldan herkes bişi getirsin falan demişler kolayıma bu geldi Allahtan yarın götürecek okula evden gidecek o poğaçalar yoksa zaten çok zor kendimi tutmamYapma yemesinler yahu! Mesela benim annemde sağlıklı besleniyor mecburi; alıştı kadıncağız
o ısırıkcık içime battı ve 100 calorilik 10 dk bi video yaptım cardioBöyle düşünmene çok sevindim canım
Geçmiş olsun canım ama az yemişsin özellikle öğlen. Güçsüz düşersin böyledikkat et kendine
Kuzu derdin nediir senin ya. Esprisine yazmıyorum cidden merak ettim :) belki bişi yapamam ama deneyimlerimden yola çıkarak fikir verebilirim sadece :)
Bugün gerçekten gözlerimde sorun var. O 10 haşlanmış kestaneyi 10 haşlanmış yumurta olarak okudum
Kuzum kekik çayı regl ağrısına birebir, bir kaç aydır özellikle deniyorum ağrı kesici içmiş gibi bıçak gibi kesiyo ağrıyı
O ısırıkcık olmasaymış iyiymişekmek miktarını azaltmışsın sanırım daha iyi olmuş sanki
Her zamanki nana menüsü
Onuda deneyeyim ağrım olursa kekik çayı bana çok iyi geldi :)
Bence napalım biliyo musuuunn zayıfların yanına gidip "offf bu tatlıları börekleri yiyemiyorum çok kilo yapıyo" diyelim. Onlarda akıllarınca hava atıp "ayy ben yiyorum yiyorum ama hala fitim" desinler ve yemeye devam etsinler şişsinler
hemen bakıyorumKızlarrrr ilk zamanlar söz vermiştim 85 e düşünce foto koyacağım diye. önceki ve şimdiki halimi albümlerime ekledim. İstenyen bakabilir. Sonra imha edeceğim
cnm maşallah çok farketmiş gerçekten boyun uzun galiba sen 70 kiloda falan tamm çıtır olursun kızKızlarrrr ilk zamanlar söz vermiştim 85 e düşünce foto koyacağım diye. önceki ve şimdiki halimi albümlerime ekledim. İstenyen bakabilir. Sonra imha edeceğim
Seni unutur muyum hiçBen de fasulye yardımcıyım lütfen arada kaynamıyim
ayneeen valllaaaabizim kafada hep bu taraflara calışıyor zatenSeline yedirelim ilk
aman zaten bosver asik olmaAy yok abla aşık olmadım ki hafif hoşlanıyorum o kadarEvet bizim okuldan
Ay masallah nasil farketmis,cokk incelmissi.Kızlarrrr ilk zamanlar söz vermiştim 85 e düşünce foto koyacağım diye. önceki ve şimdiki halimi albümlerime ekledim. İstenyen bakabilir. Sonra imha edeceğim
Al ya kemiklerim senin olsun, onları da istemiyorumKıskançBiz senin kemiklerine göz koyuyor muyuz, hayırrr <burnum uzamıyor kesinlikle, kabul etmiyorum!!>
kızlar yaaa ben bgn yediklerimi hiç yazmayayım. hatta bi dönem hiç yazmayayaım. şu diyet kelimesi kafamdan ve hayatımdan çıkmıyor. ama ben yapamıyorum. özellikle akşamları sıkıntıdan oturup yemek yiyenlerdenim. bir de bugün regl olmuşum. karnım şiş.iştahım açık ve durduramıyorum. nefsime yenik düştüm. en iyisi sonra aranıza katılmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?