Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy çok merak ettim kim olucak acaba . selinanya ve peri kaptanim motivasyonu çok güzel. Yeni yardımcıyla daha iyi ve güçlü bir takim oluruz inşaallah
Böyle düşünmene çok sevindim canım
Geçmiş olsun canım ama az yemişsin özellikle öğlen. Güçsüz düşersin böyle dikkat et kendine
Selamlar Nasılsınız bakalım İki gündür okudum ama yazamadım hiç
Kuzu derdin nediir senin ya. Esprisine yazmıyorum cidden merak ettim :) belki bişi yapamam ama deneyimlerimden yola çıkarak fikir verebilirim sadece :)
Bugün gerçekten gözlerimde sorun var. O 10 haşlanmış kestaneyi 10 haşlanmış yumurta olarak okudum
Kuzum kekik çayı regl ağrısına birebir, bir kaç aydır özellikle deniyorum ağrı kesici içmiş gibi bıçak gibi kesiyo ağrıyı
O ısırıkcık olmasaymış iyiymiş ekmek miktarını azaltmışsın sanırım daha iyi olmuş sanki
Her zamanki nana menüsü
Onuda deneyeyim ağrım olursa kekik çayı bana çok iyi geldi :)

Sağol ablam ama söyleyemem sanırım Benim de yapabiliceğim birşey yok, bir kişi vardı yapıcak o da yapmadı işte

Ben de fasulye yardımcıyım lütfen arada kaynamıyim

bizim kafada hep bu taraflara calışıyor zaten Seline yedirelim ilk

Sanırım o bitterlerde etkili olmuş olabilir. Kendime işkence yöntemi olarak seçiyorum bu yolu akşam da merak ettiğim için yedim, hiç canım istemedi yemek falan da ondan kuzu ya

Kız bu yaşta ne gönül işi! Daha önüne neler neler çıkacak. Sen örnek bir kadın olup önce ayaklarının üstünde dur bak sonra seçenekleri beğenmezsin
Ayy canıım kimseyle evlenmiyorum ki bahsettiğimiz durumlar tipik liseli dönemleri işte Yok canım zaten her zaman için önceliğim ve asıl hedefedim derslerim gerisi sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…