- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Böyle düşünmene çok sevindim canımAyy çok merak ettim kim olucak acaba . selinanya ve peri kaptanim motivasyonu çok güzel. Yeni yardımcıyla daha iyi ve güçlü bir takim oluruz inşaallah
Geçmiş olsun canım ama az yemişsin özellikle öğlen. Güçsüz düşersin böyleİyi akşamlar hanımlar bugün çok fazlasıyla hastayım yataktan çıkamıyorum ondan size hiç yazamadım menümü veriyim
Sabah
1 dilim peynir
2 bardak çay
1 dilim tb ekmeği
Öğlen
1 portakal
1 avuç fındık
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
2,5 litre su
Kuzu derdin nediir senin ya. Esprisine yazmıyorum cidden merak ettim :) belki bişi yapamam ama deneyimlerimden yola çıkarak fikir verebilirim sadece :)SelamlarNasılsınız bakalım İki gündür okudum ama yazamadım hiç
Bugün gerçekten gözlerimde sorun var. O 10 haşlanmış kestaneyi 10 haşlanmış yumurta olarak okudumNe yedim
Yatmadan sahura kalkamam diye
10 haslanmis kestane, tavada 3 yumurta, 1 kk peynir, 2 muz. 1 avuc dovme pilavi, 5 kayisi
Ama sahura da kalktim, 12 ceviz, 1 muz
Iftar su ictim midem bulandi, ben de 1 muz yiyebildim ancak
Kafeinsiz kaldigim icin de 1 bardak sutlu kahve ictim
Biraz once 5 kadar kayisi
Su 2,5 lt yi gecmisimdir
Spor yok
Kuzum kekik çayı regl ağrısına birebir, bir kaç aydır özellikle deniyorum ağrı kesici içmiş gibi bıçak gibi kesiyo ağrıyıBende menü vereyim.
Kahvaltı:1 yumurta+1 dlm tam buğday ekmeği+1 kk peynir+biraz tulum peyniri+3 çeri domates
Ara: 2 kare bitter
Ara: 1 mandalina
Öğlen: 1 kaseden az mercimek çorbası+bürüksel lahanası (7-8 tane falandı)+ 2 ymk kaşıgı yogurt+az salata
Akşam: 1 ymk kaşıgı patlıcan oturtma
Su: 2.5 olur.
Spor: Sanırım yapamayacağım reglimin 1. günü ve belim kopacak resmen
@Makbule007 kuzu seni 2. günden yalnız bırakacağım bugün jillian yapamayacağım
O ısırıkcık olmasaymış iyiymişSlm hanımlar menümü vereyim
Sabah 1 kk örgü peynir 5 zeytin 1 tk tahin pekmez lahana dereotu roka 2 dilim cavdar ekmeği 1 CB süt
Ara 3 kuru kayısı
Öğlen 6 yk etli ıspanak yemeği 2 dilim cavdar ekmeği 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak sütlü kahve 10 badem
Akşam 4 yk pırasa 1 kase tarhana çorbası 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt salata
Ara 20 gr kuru üzüm 1 CB kefir ciss var eşime dereotlu poğaça yaptım 2 ısırıkcik tadına baktım valla çok yemedim
Su 3 lt buldu bence spor jillian 2. Gün yapıldı
Her zamanki nana menüsüMenüm;
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (keten tohumu ile)
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 3 dlm kızarmış tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; Sade kahve, 1 kivi, 6 badem.
Öğlen; 1 közlenmiş patlıcan, 3 yk yoğurt, ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara;1 kivi ve 3 yk yoğurt.
Akşam(1 greyfurt ve 1 maden suyu); 1 kepçe tavuk çorbası (şehriyeli), 3 tane köfte ve yeşil salata.
Ara; 1 bardak süt.
Su 2.5 lt
Onuda deneyeyim ağrım olursa kekik çayı bana çok iyi geldi :)Menün güzel ama eksik. iki hare bitter midene bile ulaşmamıştır merak etmeYalnız akşam çok zayıf ve yalnız kalmış. Bitterden dolayı kendini mi cezalandırdın sen
Regl zamanı melisa çayı iç canım benim.