Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar 73.8 1 kg gıttı

zalımıkımseye cevap vermedı butun hafta
o ıstanbula gıtmekle mesguldu :)
bakalımm
ne olacak

ahaaa; dedikodum yapılıyor burada yakaladım sizi

ad1 bana özel mesaj atmıştı hafta içinde ve sabahına cevap yazmıştım

o haber vermiştir sana zannediyordum bilmiyorumkismile

hatta çarşamba gecesi tekrar mesaj atmıştım dombili sizin takımda demi diye

bu hafta istanbula gitmekle meşgul değildim sadece yazlıkları kldırdık kışlıkları çıkardık

çamaşırlar ,ütüler, onları yerleştir, valizi bile çarşamba gecesi hazırladık , yani istanbuldan

ziyade kış temizliğiydi...

sanırım mesajın gözümden kaçmış dombili CADIARZU

tamamtatlım kırdım senı pardon
tabı gozunden kacabılır
ben bana yazarsın dıye beklıyordum
olsun
opuyorum

pc çok yavaş ne hasapları kontrol edebiliyorum nede kendi hesaplamamı yapabiliyorum dur tartılayım da yazayım benim tartıdan var buradada , hesaplamada size ait şekerler

**4. TAKIM * *

İrem&Özge ( 69,7 / 71,1 / - 1,4 / % - 2,01 )
meyvenull ( 63,6 / 63,0 / 0,6 / %0,94 )
NeKss ( 64,0 / 63,0 / 1,0 / %1,56 )
Pandomim ( 62,7 ) Geri Dönmek Üzere Ayrıldı
PrensesPeri ( 75,3 / 74,9 / 0,4 / %0,53 )
kilovermekistiyorum ( 60,8 / 60,5 / 0,3 / %0,49 )
lethem ( 49,8 / 49,8 / 0,0 / %0,0 )
cemrehayal ( 95,1 / 94,6 / 0,5 / %0,53)
hasretim34 ( 64,1 / 71 / -6,9 / -%10,76) Mezun olmuştu geri döndü

4.TAKIM TOPLAM KİLO 542,4 / 547,9 / - 5,5 / % -1,01

onay alabilirmiyiz kızlar bu aksam sehir dısına cıkıcam öğlene kadar listeyi paylasıma eklemem lazım öğleden sonra olmaya bilirim özgeninde telası var kızına doğum günü partisi hazırlıyo...

****7.TAKIM 177.ETAP ****

zalimi (70.8/69,3/1.5/%2.12)
pregant (71,0
sailormoon (66.1/64.4/1.7/%2.57)
JJuLiEtt(64.1/63.2/0.9/%1,40)
tutku2012(65.0/63.5/1.5/%2.31)
ayca24(68.3
cemre2010(63.7/63.4/0.3/%0.47)
rana.able(73.9/73.5/0.4/%0.54)
hulyaeyup(71.3/69.4/1.9/%2.66)

7,TAKIM TOPLAM KİLO

zalimi burdamısın ben cıkıyorum tatlım..bakabilicen listeye yoksa bakacak biri bulayım
acil cevap

selam kızlar artık bilgisayarım yapıldı şükür ben de hemencecik size bi bakayım dedim...
valaa derecedeyiz gibime geliyo herkes çok güzel kilolar vermiş kilolar azaldıkça vermek zorlaşıyo çünkü...gene de çok iyi gidiyoruz biraz gazlayayım ortalığıkaydirigubbakcemile3
aslı ve ayçadan haber yok aslı yapmazdı böyle ama çok işleri var sanırım bu aralar fırsat bulamıyo olabilir...
kızlar bu hafta kilo koruma yapmak istiyorum ben ne dersiniz çünkü bu kiloyu aç kalarak vermiştim fırsatım olmuyodu işlerden yemek düşünmeye..ama şimdi korkuyorum metabolizmamı yavaşlattım istemeden de olsa...bu hafat kilomu korusam bile mutlu olacağım valaa...zaten benim genelde ööle oluyo 1 hafat duruyo aynı kalıyorum ya da alıyorumsempatiksalakcinni ertesi hafta anca verebiliyorum...:teytey:
düzenli besleneyim bari bunu diyorum ama sabahtan beri anca 1 elma yiyebildim bilgisayarımın peşinde koşturmaktan...:çok üzgünüm:
çok konudan konuya atlıyomuşum gibi olacak ama :)emoş ayçin aşkito hilal arada bi gelin yaaa bi haberdar olalım sizden ne var ne yok?merak ediyorum sizi...
hadi bakalım derecedeyiz inşallah...hihoyyyt:lepi:

bu arada gizem ve hülya 60 lara kavuştunuz kızlar tebrikler...ben çok mutlu olmuştum uzun bi süre 70 lerde takılıp birden 60 lara düşünce...insana bi ara durakmış gibi gelyo...motivasyon açısından çok süper oluyo:)

Son düzenleme:
kızlar zalimide yok JJuLiEtt de yok kilo bildirmeyen 2 arkadas var ne dersinzi onlar aynı geçip bildirelimmi listenizi..

evet canım çok şükür ama bundan sonrasının bu kadar hızlı gideceğini sanmıyorum zorlicak beni artık. neyse gitsinde ayda 3 kiloya felan razıyım 3 ay sonra istediğim kiloya gelmiş olurum inşallhh

meyvecim cok saol canım a.s.

innuk bu hafta verirsin üsülme...bebişinide öpüyorum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…