Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kıslaar nasılsınız bakalımm..
ben de beklerimm şekercikler buyrun bitki çayımı içmeye gelinopuyorumnanaktan

hosgeldin akrepcim :1hug:

tutku bazen insan kendine ayar cekiyor ben bu hafta ekmek tatlı yemicem die..ama tamda o hafta her sey burnunda bitiyo..
gecen ay aynısı oldu..tam o hafta kendimi sıktım eve gelen tatlılar..dondurmalı imik tatlı ve kestane sekeri kocaaa paket 2 hafta dolapta kaldı bi gece dibini gördüm ahhaha

oyy oyy 2 tane mandalinamı yemişim gelmişim. culi culliii kaç kilo oldun sen kız ? ona göre ye yeme diyeceğim.sivri kızım zaten vereceğin topu topu 6 kg yediğin simit fzl değil senin için. tutku of o kekin yanında birde çay olacak oyy oyyy.

yarın sabah görücez anyayı konyayı...insallah 63 lü bişiler görürüm en son 64 tüm

rana valla yaw, taktı bu juli bana :) ne yesem kabahat :)
juli istesem yaparım kahvaltı ama ne yemesem kar diye yapmıyorum işte.
bak bugün ne yedim.
sabah. 1 muz :) biraz meyve suyu
öğlen:2 kaşık pilav

cemre kar değil zarar yapıyorsun bana göre...sağlıksız.....muz öğle yemeği yeri ye cok seviyorsan
...

kızlar öğleyim 1 ton balık yedim ama çok acım şimdi bugunde mesai kalcaz işyerinde hep ekmek arası satılıyor ben ne yicem ya

canım ben yıpranma payı felan istemiyorum bizi erken bıraksalar 1-2 saat mesai kal demeseler yeter bana.
2. öğretim öğrencileri var onarı bekiyor her idari personel 1 gün bekliyor bana 9 günde 1 sıra geliyor.
bebişim bakıcıda allhtan bakıcısı iyide gözüm arkada kalmıyor.
ama çok özlüyorum eve gidincede uymuş oluyor mafoldumben

julii ben bu sabah tartıldım kilomu şimdi yazsam olurmu ya..malum buluşmaya evi en uzak benim erken çıkcam evden hazırlıktı falan girip yazamam

veeee çok güzel sonuçla karşınızdayım..1,5 kilo vermişim 65 ten 63,5 a düşmüşüm..
ama sanki sütümde azalıyomafoldumben

selam arkadaşlar ben bugun mesai kaldım saat 10 da çıkacam.işyerinde yemekte buldum 2. öğretim öğrenciler için yemekhane açıkmış.2 kase çorba içtim 1-2 çatal tavuk yedim birde salata çok doydum ama acaba çokmu yedim dedim birde size sorayım çokmu yemişim

dombili baslangıç kilon neydi...

arkadaslar yarın herkes kalkar kalkmaz kilosunu yazsın lütüüfeeennn saat 10 da evden cıkmam lazım..

ne corbası olduğuna bağlı..unlu yağli bir corbaysa 1 kase içmen iyi olurdu ama hafif bir corba ise zaten elmekte yememişsin güzel

****7.TAKIM 177.ETAP ****

zalimi (70.8
pregant (71,0
sailormoon (66.1
JJuLiEtt(64.1
tutku2012(65
ayca24(68.3
cemre2010(63.7
rana.able(73.9
hulyaeyup(71.3
dombili85(

7,TAKIM TOPLAM KİLO

****7.TAKIM 177.ETAP ****

zalimi (70.8
pregant (71,0
sailormoon (66.1/64.4/1.7/%2.57)
JJuLiEtt(64.1
tutku2012(65
ayca24(68.3
cemre2010(63.7
rana.able(73.9
hulyaeyup(71.3
dombili85(

7,TAKIM TOPLAM KİLO
[/QUOTE]

kızlar ben bu akşamdan girdim kilomu yarına gidemeyeceğim valaaa cafeye...1.7 kilo vermişim genelde benim hep böyle olmaya başladı farkındaysanız 1 hafta veremiyorum öbür hafta gidiyo neyse yeter ki gitsin sabırlı davranmam lazım..
ben de şaşırdım sonuca açıkçası bekliyodum ama bu kadar beklemiyodum çok mutluyum kızlar...inşallah sizler de güzel kilolar vermişsinizdr..sositososito
yarından itibaren daha dengeli beslenmeye devam edicem inşallah bu hafta koşturmaktan yemeye fırsatım olmadı biraz sağlıksız verdim gibi ama gene de mutluyumdelikafadulden
yarın belki gelebilirim bilgisayarım tamir olmuştur belki...
hadi bakalım görüşürüz kızlar...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…