Ahucum benim misafirlerim vardı şimdide ıstanbuldayim pek gelemiyorum gelsemde artık yabancı gibi olduk adapte olamadım nedense? Sen nasılsın çocuklar nasıl canım habinede selam söyle.Selam kızlar
Eskiler gerçektende çok azalmış @aebenyasom7272 damı gelemiyo ne?
@asfarovski canım kaçıncı haftadasın neler hissediyorsunSelinanya sen kaç yaşındaydın abla dedin kendimi yaşlı hissettim valla
evet yaa bende de motivasyon azaldi sanki. halbuki cok guzel gidiyordu. komsulatim bile farketmeye baslamistiÇok haklisin cnm. Tabiki hedeflerimiz olacak ama yapmamız gerekeni yapalım bazen 2 kilo bazen belki 100 gr önemli olan kilo gitsin az ya da çok .
Bugün ayran aşı yapıyorum, ve öğlen arkadaşın doğum günün kutladık, 10 kişiydik ve sadece 2 kişi yemedik. Diğerleri resmen koca dilimlerle yediler ve ballandıra ballandıra. Ama inanın hiç canım istemedi, dahası dedim ki ben güçlüyüm yemek için yemiyorum. Altı üstü pasta ne kadar güzel olabilir ki, ya da çok ender bulunan bir şey mi? Hepimizin defalarca yediği birşey. Yemedim hem çok rahatım hem çok mutluyum. Karşınıza çıkan cısslarda yemezsem ben kazanıcam, gücümü ortaya koyucam ve sonrasında vicdan yapmayacağım diye düşünürseniz emin olun yemek istemeyeceksiniz. Zayıfladığınızda etrafınızdaki insanlar aa nasıl zayıfladın diye sorduklarında verilecek en güzel net cevap, YEMEDİM olacak
İyi günler hanımlar bugün güzel bişey yaptım hava güneşli diye her zaman yürüyüş yaptığım stadyuma giderken kızımı ana kucagıyla yanıma aldım hem yürüyüş hem kızımı taşımak Cidde'n cok ter döktürdü eminimki hem bebişimle vakit geçirip hemde spor yapmak gerçekten çok güzel
Bundan sonraki düşüncem bebeğimle dans ama hazır hissetmeliyim biraz kendimiya böyle şeyleri okumak bile ne kadar güzel...İnşallah bol bol hareketli aktiviteleriniz olur daha nice nice
Tabiiki bir sakınca olmaz sadece listelere giremezsin o kadar
sabah: 1 bardak şekersiz çay+2 yumurta+2 dilim ekmek
ara:ayvalı elmalı ıhlamur(şekersiz)
öğle yemeği yemedim
akşam: 4 tane küçük parmağım abatında yaprak sarma+1 kase sarımsaklı yoğurt+2 dilim ekmek(henüz yemedim)
ara:beyaz çay
yoğurt kürü
Bugün ayran aşı yapıyorum, ve öğlen arkadaşın doğum günün kutladık, 10 kişiydik ve sadece 2 kişi yemedik. Diğerleri resmen koca dilimlerle yediler ve ballandıra ballandıra. Ama inanın hiç canım istemedi, dahası dedim ki ben güçlüyüm yemek için yemiyorum. Altı üstü pasta ne kadar güzel olabilir ki, ya da çok ender bulunan bir şey mi? Hepimizin defalarca yediği birşey. Yemedim hem çok rahatım hem çok mutluyum. Karşınıza çıkan cısslarda yemezsem ben kazanıcam, gücümü ortaya koyucam ve sonrasında vicdan yapmayacağım diye düşünürseniz emin olun yemek istemeyeceksiniz. Zayıfladığınızda etrafınızdaki insanlar aa nasıl zayıfladın diye sorduklarında verilecek en güzel net cevap, YEMEDİM olacak
öğle yemeğide yemedim ekmeksiz menü yaparsam gece yemek zorunda kalırım kan şekerim düşer çünkü.çorbam yok sofra kuruyorum o zaman 2 sarma 1 dilim ekmek yapalımAkşam yenmemiş ise hemen müdehale ediyorum, perşembe akşamı menüsü değil bu 2 dilim ekmek olmaz. Salata ye en azından ya da çorba iç. Bana kalsa sarma da yenmemeli en azından bu akşam değil
Aynen ablacım olmuyor eskisi gibi di mi?Ahucum benim misafirlerim vardı şimdide ıstanbuldayim pek gelemiyorum gelsemde artık yabancı gibi olduk adapte olamadım nedense? Sen nasılsın çocuklar nasıl canım habinede selam söyle.
öğle yemeğide yemedim ekmeksiz menü yaparsam gece yemek zorunda kalırım kan şekerim düşer çünkü.çorbam yok sofra kuruyorum o zaman 2 sarma 1 dilim ekmek yapalım
güzel menü olmuş cnm afiyet olsunmenüm : sabah 2 bardak su 1 bardaka ballı sut balı bıraz fazla kactı2 fıncay cay
öğle 3 kaşık beyaz lahanalı bı yemek (sanırım kapuska ama suluydu) 1 dılım ekmek cok actım dayanamadım
Ara 1 elma 1 kutu kefır
akşam 3 y k karnıbahar haşlanmıs üzerıne 2 kaşık yogurt
ve öğlenkı yemekten 2 kasık
su 2 .5 olur
spor akşama kadara ayaktaydım çaılştım spor yapacak ortam olmadı ama bol bol merdıven ınıp cıkıuorum en azından harekt olsu bıraz dıye
güzel menü cnm misafirlerin senin için çok önemli anlaşılan güzel güzel ağırla inşallah cnm kolay gelsin şimdidenSabah
2 haslanmis yumurta
1 tb ekmegi
3 zeytin
Biraz peynir
Ara
1 elma
Ögle 5 kücuk yaprak sarma
Yogurt
Ara 5 badem
Akşam
Kabak yemegi
Salata
Yogurt
2.5lt su
Spor ev işi bacaklarim mahvoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?