- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
hımm hadi bakalım ayran aşı detoksu demek dim dim dimmmYeme işini kapattım
Kahvaltı: 1 kase ayran aşı
Öğlen: 1 kase ayran aşı+ salata+brokoli
Akşam: 1 kase ayran aşı+salata+brokoli.
Su: 3 lt olur.
Spor: Yapınca yazarım
Yine plansız ayran aşı yapınca azdı,salata ile destekledim. Bakalım bir faydasını görecek miyim
Elifim kaç aydır burdayım hiç böyle olmamıştı böyle hissetmemiştim benden kaynaklanıyor gercide sizinde böyle hissetmeniz beni biraz rahatlattı.Aynen ablacım olmuyor eskisi gibi di mi?
Ablacıım nasılsın, iyi misiiin özledik seniElifim kaç aydır burdayım hiç böyle olmamıştı böyle hissetmemiştim benden kaynaklanıyor gercide sizinde böyle hissetmeniz beni biraz rahatlattı.
Menü vermeye baslamissin dün okudum hadi bakalım bidaha almamak üzere vermen dileğiyle canım benim çocukları öp yerime.
Bende özledim kuzum sizi kardeşimyim yigenlerimleyim onlarla olunca hasret gideriyorum işte çarşamba donecem inş.Ablacıım nasılsın, iyi misiiin özledik seniTatilin nasıl geçiyor ?
Yeni eve geldim, canım olabilir veremeyebilirsin bunun için kendini strese sokma. Eğer verememiş olursan bu hafta neler yediğine bir bakarız önümüzde ki hafta için yolumuza bakarız. Senin nöbet nasıl gidiyor.
hımm hadi bakalım ayran aşı detoksu demek dim dim dimmm
Menün gayet güzel kuzu afiyet olsunmenüm : sabah 2 bardak su 1 bardaka ballı sut balı bıraz fazla kactı2 fıncay cay
öğle 3 kaşık beyaz lahanalı bı yemek (sanırım kapuska ama suluydu) 1 dılım ekmek cok actım dayanamadım
Ara 1 elma 1 kutu kefır
akşam 3 y k karnıbahar haşlanmıs üzerıne 2 kaşık yogurt
ve öğlenkı yemekten 2 kasık
su 2 .5 olur
spor akşama kadara ayaktaydım çaılştım spor yapacak ortam olmadı ama bol bol merdıven ınıp cıkıuorum en azından harekt olsu bıraz dıye
Yaa o sarma ne yaaSabah
2 haslanmis yumurta
1 tb ekmegi
3 zeytin
Biraz peynir
Ara
1 elma
Ögle 5 kücuk yaprak sarma
Yogurt
Ara 5 badem
Akşam
Kabak yemegi
Salata
Yogurt
2.5lt su
Spor ev işi bacaklarim mahvoldu
Ekmeklerin çok geldi nedense ama klasik cıssıs menünhanımlar bende yazayım menümü yarın inşallah herkes eksi görürrr
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeğine lorla yapılmış tost 1 tk tahin pekmez 5 zeytin dereotu roka lahana
ara:20 gr kuru üzüm
öğlen: 6 yk brokoli yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği
ara: 3 kuru kayısı 1 bardak kefir
akşam: 4 yk ciğer 1 dilim tam buğday ekmeği soğan salatası 1 közlenmiş patlıcan 1 yeşil biber
ara: 1 portakal 2 ceviz 1 çb süt
spor: 4. gün jillian tamamlandı
su: 2 lt oldu 3 e tamamlanacak
Selam kızlar
Eskiler gerçektende çok azalmış @aebenyasom7272 damı gelemiyo ne?
asfarovski canım kaçıncı haftadasın neler hissediyorsun Selinanya sen kaç yaşındaydın abla dedin kendimi yaşlı hissettim valla
Ama birde şöyle bir durum var zaten vuctta ki ödemini attın ve artık gerçek kilo kaybın başlıyor zaten az vereceğin kilo yavaş gitmesi de normal tabi diğer sıkıntılarda bunu etkiliyor.Selinanya teşekkurler canım inşallah daguzel menuler olur. aslında strese gırmek bnde ıstemıyorum ama bıyandanda üzülüyorum ama bnm byleoalcagım bellıydı zaten hormonal yapım kılo verısımı cok etkılıyor ve adet olamamam kabızlık bı suru sıkıntı aslın sımdı göbegıme bakıyorum eskıye nazaran daha küçüldü ama sımdı vermem dahada yavaslıyor işte
Yaa 2 küçük sarma nedir akşam ne güzel yemişsin sarma olmadı. Ayrıca perşembe akşamları en son 6 da yemek işini bırakıyoruz gece yapılacakların 3 ara ögünün toplamı nerdeyse, en azından Perşmebe akşamları kısmalısın.Merhaba sevgili takımım
Menüm
Sabah midem çok kötüydü yiyemedim hiçbirşey.
1 fincan limonlu su
Sadece 1 fincan yeşil çay
Öğle
Tavuklu beyaz peynirli karisik salata
Ara
1 elma
Akşam
8 yk kapuska
1 kase yoğurt
2 adet küçük sarma
2 litre su 2.5 olur
15 dk leslie
15 dk egzersiz
Gece yapılacaklar
1 porsiyon meyve
1 brk tarcinli veya kahveli süt
Ceviz badem
İnşallah sakin geçer tatlım, valla nöbetli sistem zor ama işte en azından 1 gün nöbet 3 gün izin falan durumları iyi oluyor aslında.Selinanya nöbette gunduz cok yorucuydu canım ama şuan sakin şükür inşallah gecede böyle gcer
Sorma ablam ya topuklarından vuracam sonundayaa bugün takımın sarma yeme gnümü ne bilsem mende yerdim dermişim kaç menüde sarma gördüm canım çekmedi desem yalan olur
menümü veriyorum
SABAH
2dlm ekmek
peynir
yumurta
5 zeytin
ÖĞLE
et köftesi
ayran
AKŞAM
Ton balığı
ayran
2 lt civarı su 35 40 dk civarı yürüyüş
gece 10 dan önce 1 sütlü veya tarçınlı süt düşünüyorum hayırlı akşamlar hayırlı cumalar sevgili takımım
Gidip sporumu yapayım, duşumu alayım geleyim
Sarmacılar ve menüsünde cıss olanlar 15 dk yürüyüş var sizin için kaldırın bakalım popocukları
cnm hiç ekmek yememek doğru bişi değilki önemli olan tüm besin gruplarından kararınca yemeyi başarabilmek sonuçta biz sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye çalışıyoruz ve kilolu olmamızın sebebi yedğimiz herhangi bir besin değil yediğimiz besinlerin fazla fazla tüketmiş olmamış sağlıklı beslenme dediğimiz şeyde zaten 4 temel besin grubu bulunmalı ekmek de tam tahıllı tam buğday ya da cavdar olduğu sürece yani beyaz ekmek olmadığı sürece sıkıntı yokCutemom007 gerçekten mi canm bugün hiç güzel olmadı düzensiz oldu diye huzursuzdum bnde sen güzel deyince mutlu oldum ama o 1 dilim ekmeği de yemeyeydim iyiydi
afiyet olsun cnm sonucunu merak ediyorum protein ağırlıklı her zaman güzel sonuçlar verir çünkimenümü veriyorum
SABAH
2dlm ekmek
peynir
yumurta
5 zeytin
ÖĞLE
et köftesi
ayran
AKŞAM
Ton balığı
ayran
2 lt civarı su 35 40 dk civarı yürüyüş
gece 10 dan önce 1 sütlü veya tarçınlı süt düşünüyorum hayırlı akşamlar hayırlı cumalar sevgili takımım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?