Katılıyorum, daha başta böyle salıyorlar..perigunlugu Selinanya
Yerinizde olsam deneme surecindekilere pasta borek kızartma hamburger hamurişi yani tüm cıssssları yasaklardım
Bunları yapanı da listeye almazdım, ya da 3 den fazla uyardığım adamı listeye almazdım
Cunku deneme sureci en cok kiloların verildiği, en cok motive olunan zamanlar
Arkadaşlar kendi iradesiyle tatlıdan kaçamıyorsa, listeye girememe endişesi ile hamurişlerinden kaçabilirler belki
Bu benim şahsi görüşüm
İştah kontrolü için, listeme ekledi diyetisyenim. Tabi öncesinde sorgu sual yaptı, ilaçlarla ilgili.CNM bu greyfurt maden suyu iciyorsun ya üç gündür falan düzenli görüyorum bunu bişi için mi iciyorsun
Evet, vucudumda ne kaybediyorum onu biliyorum. Elimde sadece bir tane liste yok. Ornegin öğlen için elimde 5 ayrı seçenek var, akşam içinde öyle. Yani sadece sebze listelerinin hakim olduğu bir diyet yok. Ben seçip yiyorum. Kontrol altında olmakta beni daha çok sorumluga itiyor, malum kontrolde kilo veremedin mi yı duymamak için de hiç duzenimi sasmiyorum. Ama danışmanım beni ikna etmek için biraz uğraşıyor açıkçası. Neden? diye sormasını çok severim de
Evet henüz açıklamadık yarınaacanım 2.yardımcımızı açıkladınmı kaçırdımmı acaba yoksa açıklamadınmı tabiki açıklamadıysan sen ne zaman uygun görürsen o zaman açıklarsın
Güzellerr ben geldim selam olsun hepinize,
Maalesef dün gece börek yaptım, tabi ben yemiycem napalım bana börek düştü. Arkadaşlardan havuç tarator gibi daha hafif kalacak mezeler yapacak olanlar var onlarda alırım bir kaşık, bugün perşembe çünkü cıss yoook
Dün menümü yazmadığımı fark ettim hemen yazayım dedim,
Sabah,
1 dilim tam buğday ekmeği,
Peynir kk kadar,
2 salam,
1 domates ve 4 siyah zeytin.
Ara yapmadım çok toktum.
Öğle,
1 kase mercimek çorbası,
1 tabak balık ve bolca salata.
Ara,
1 şekersiz türk kahvesi
Akşam,
1 kase mercimek çorba,
1 tabak kuru fasulye ve 2 salatalık turşusu.
Su 2,5 litre, spor 40 dakika tempolu yürüyüş.
Bugünzorlu bi sınav beni bekliyo hadi bakalım
aa acaba kim 2. yardımcıEvet henüz açıklamadık yarınaa
Bugün cidden zorlu bir sınav seni bekliyor amaaan dikkat
Valla iç güveysinden hallice desem yeridir :) genelde insanlar kendilerindeki eksiklikleri çok kolay kolay itiraf edemezler ama ben söylüyorum. "DENGESİZİM"aa acaba kim 2. yardımcıbende merak ettim şimdi
perim nasılsın
Yok abla kuşum daha açıklamadık, yarın inşallah
aa acaba kim 2. yardımcıbende merak ettim şimdi
perim nasılsın
Valla iç güveysinden hallice desem yeridir :) genelde insanlar kendilerindeki eksiklikleri çok kolay kolay itiraf edemezler ama ben söylüyorum. "DENGESİZİM"şuan mesela hiç bir sebep yokken sıkıntılıyım gibi his var içimde halbuki hiç bişi yok
Sen nasılsın
Bi dönebilsem başka bişey istemiyom ablaminşallah canım
Bi dönebilsem başka bişey istemiyom ablam
Ama işte bu ara hergün biryerde hiç dikkat edemiyom hep erteliyorum diyette olsam sıkı dururdum da Nasıl olsa başlamadın diyo nefsim yarın yarın ..... Aylar geçti bana dua edin nolur döneyim artık
Bi dönebilsem başka bişey istemiyom ablam
Ama işte bu ara hergün biryerde hiç dikkat edemiyom hep erteliyorum diyette olsam sıkı dururdum da Nasıl olsa başlamadın diyo nefsim yarın yarın ..... Aylar geçti bana dua edin nolur döneyim artık
Günaydın arkadaşlar biraz önce tartildim ama eksiği bırakın artı bile çıkıyorum nasıl oluyor anlamadım bide şöyle bindurum var tuvalete cikamiyorum yine öyle tartildim bugünkü kilomu yazmiycam ve bugünde çok az yiyip yarın daha iyi çıkmayı düşünüyorum ama bunkabizliga çare bulamam lazım esim bile diyor okadr yemedin nasıl artı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?