Zaten biz yeniler (ki 3.ayima yaklaştım) hep dislansin. Bizi hep ezikleyin. Bizi hep yok sayın, hep siz eskiler toplanin. Biz kimizki;gorunmeyenler
Evet evet elifimi sadece liste dizginliyor.yoksa gel gel der durursunuz ama bi gün gelir 5gün kayb olurElifim dışlamayor yanlış anladın o listeye girmek istiyor ama bu gidişle zor bizim mezun olmamız çünkü liste kalabaliklasiyor beklememiz gerekiyor listeye girmek için onun motivasyonu liste dışı düşüyor o yüzdün oyle demiştir.
Yok yok yazmadım zaten 2 gün evvel 67.7düm dün sabah 68.5 oldu bi anda anlamadım bende bu sabah tartılmadım :))))@fatmanurkaya canım tebrik ederim,
C CallanPinckney maşallah listeye girmeyi haketmişsin tebrikler
N Nana istikrarlı bir şekilde kilonu veriyorsun tebrikler
kuzularinannesi tebrik ederim canım, yeniden başlamışsın ve güzel kilo vermişsin
@Ahu060812 merhaba canım, sende kilo almışsın ama yeniden vereceğine inanıyorum
perigunlugu canım sen kaç kilo oldun, yazdıysan göremedim
iyi günler hepinize
Biz yeni miyiz o halde :))))))Yaa neden yeni grup, gelin tekrar burda birleşelim. Hem bunun yenisi eski mi var ki teesüfff ederim
Oooooo kimleri görüyorummmmmmmm :)Herkesi bir bir sormayı çok isterdim çok özledim hepinizi.çok koptum buradan.hiç zaman bulamıyorum.şimdi bile evi toplamam temizlik yapmam yemek yapmam gerek iş çok ben burda kendi kendime yazıyom
Artık orasını bilemem ablam pek liste işinden anlamıyorumElifim dışlamayor yanlış anladın o listeye girmek istiyor ama bu gidişle zor bizim mezun olmamız çünkü liste kalabaliklasiyor beklememiz gerekiyor listeye girmek için onun motivasyonu liste dışı düşüyor o yüzdün oyle demiştir.
gerçen yeni farkettim . Geçmişide okuyorum sürekli halbuki. Kaçırmışım demekki . Özür dilerim.Sağlık olsun canım, haftaya verirsin
Hadi gene iyisin
Ablam seni tatmin etmiyor biliyorum ama olsun 400 gr daha hafifledin.
Evet malesef pek iç açıcı değil ama etkiliyor tabi ki birçok etken kilo vermeyi. Bu arada geçen hafta 79 muşsunBu durumda listeye seni almak için biraz daha bekleyeceğiz.
Geçen hafta aldık seni, nasıl bilmezsinVe bunu yeni farkediyor olmana da üzüldüm doğrusu
Güzelim kimi neden dışlıyım ki? Kaldı ki listede bile değilim ki benim olmayan bir yerde ne haddime birilerini yok sayayım.Zaten biz yeniler (ki 3.ayima yaklaştım) hep dislansin. Bizi hep ezikleyin. Bizi hep yok sayın, hep siz eskiler toplanin. Biz kimizki;gorunmeyenler
Yeni grup zaten işin şakası istesek de yapamayız öyle bişey :)Artık orasını bilemem ablam pek liste işinden anlamıyorumAma başka yere gitmenizide istemiyorum. Çok kiskancim bizi arkanızda bırakmayın
Demeyin öyle, siz deneyimliler bizim için nimetsiniz, bu yüzden siz böyle deyince üzülüyorum. Sanki siz gidince burası olmayacakmis gibiGüzelim kimi neden dışlıyım ki? Kaldı ki listede bile değilim ki benim olmayan bir yerde ne haddime birilerini yok sayayım.
Ben yaklaşık 1,5 yıldır bu takımdayım ve yazdığım bazı kişilerle sanal da olsa tanışıklığım 7-8 yıla dayanıyor. Dolayısıyla paylaşmış olduğumuz şeyler haliyle epey fazla ve birbirimiz özlüyor merak ediyor olmamız çok normal diye düşünüyorum
Aynı zamanda tam aksi bir durumu yani dışlanmışlığı bazen bende hissetmiyor değilim sanki fazlalıkmışım hissine kapılıyorum.
Aynuram nasılsın özledim seni yaaListeye mi girdin fıstığım.hadi inşallah inersin hedefine.spor topiyi ne alemde?.
Ben de istiyorum ki kaynaşalım tanışalım ama nedense yasemin ablanın da dediği gibi eski sıcak dostluklar hissedilmiyor maalesef takımdaDemeyin öyle, siz deneyimliler bizim için nimetsiniz, bu yüzden siz böyle deyince üzülüyorum. Sanki siz gidince burası olmayacakmis gibisiz eskiler diyerek birbirinizi sahipleniyorsunuz, araya bizide sıkıştırı verin buraya geldiğimde bu konudan az dert yanmadim, istiyorum ki paylaşımımız bir olsun. Sizin burada 'şöyle yaparak kilo verdim' gibi cümleleriniz bize bu işi yapabileceğimiz konusunda heveslendiriyor, umutlandiriyor
Selinanya bugun ilk mesajımda kaçıncı etapta ayrıldığımı yazmıştım,sayfanın da linkini atmıştımC CallanPinckney ya ne zaman izne ayrılmıştın hatırlıyor musun, birde başka takımdan mı gelmiştin
Bak beni nasıl da tanıyorlarEvet evet elifimi sadece liste dizginliyor.yoksa gel gel der durursunuz ama bi gün gelir 5gün kayb olur
Yarısa girelim 6. TakımlaKızlar 6.takıma sabotaj hatırlayalım yahu, çok gıcıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?