Reyhan cim geçen oglumu diyetisyene götürdüm ona dediki yemek öncesi veya sonrası iç yemekle içme ama Dr ayça kaya yemekte yudum yudum su için elinizi oyalayıp fazla yemek tuketmessiniz hemde mideniz dolar diyor.Arkadaşlar bir şey sorcam; suyu ne zaman tüketmek uygundur. Yemekten önce, sonra, yemek esnasında?
Yemek esnasında içmenin uygun olmadığını bende duymuştum. Ama şimdi bilemedim, hangisi doğru. En iyisi önce veya sonra içmek heralde.Reyhan cim geçen oglumu diyetisyene götürdüm ona dediki yemek öncesi veya sonrası iç yemekle içme ama Dr ayça kaya yemekte yudum yudum su için elinizi oyalayıp fazla yemek tuketmessiniz hemde mideniz dolar diyor.
Sağlığa olan pek çok faydası nedeniyle su içmenin önemli olduğu her zaman söylenir, ancak bunu ne zaman ve nasıl yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? Suyu nasıl ve ne zaman içmek gerektiğini bilmek önemlidir çünkü izleyeceğiniz yola göre su, vücudunuza yararlı olmak yerine zararlı da olabilir.Yemek esnasında içmenin uygun olmadığını bende duymuştum. Ama şimdi bilemedim, hangisi doğru. En iyisi önce veya sonra içmek heralde.
Siz nasıl yapıyorsunuz abla?
Yemekten yarım saat önce, yemekten sonra ama yemek esnasında değil. Çünkü yemek esnasında su içilmesi hazımsızlığı artırırmış.Arkadaşlar bir şey sorcam; suyu ne zaman tüketmek uygundur. Yemekten önce, sonra, yemek esnasında?
İyiyim canım benim.kız sen daha listeye giremedinmi?1r
@ aynura hosgeldin iyisindir inşallah. Ben de buralardayım.cslisma hayatın kizin nasıl iyidir inşallah .
@obur kedi haklısın da canım ne bileyim üzüldüm işte. Insan daha çok vermeyi istiyo.bir an once kurtulmak istiyorum. Ama haklısın önemli olan er geç verebilmek.insallah herkes bi sn önce kurtulur kilolarindan.
Kız senin umrunda deyilse kimin umrunda olacak tenbel cadı...inşallah herşey gönlünce olur bitanemHoş geldin canım. Valla hem yeni is hem bebek sürekli bir bulantı durumunda gidiyor. Ev çöp ev olmak üzere benden başka umrunda olan yok .Ay bir de hormonlar tabiki sürekli aglak aglak geziyorum
Ayyy bu mesaja nana kesin çıldırmıştır
Baaak işte biliyom ben nana cadımıAblam şimdi herkesevar bana yok mu diyecektim
İyiyim callanım kuzum.çok yoğun oluyorum hem fiziken hem beynen...ama bu hayatımı seviyorum çok şükür.kilom 63 64 arası daha.kaç zamandır pek dikkat edemiyorum.ama şu şişman karılar bana amaaan sen ne yapacan kilo verip deyip deyip motivemi alıyolar.bi tek 58kilo olan 38yaşlı görümcem ver ver diyor.ama baya incelme var baya...bacaklarım belim baya inceldi...Aynuram nasılsın özledim seni yaa
Şükür listeye girdim, mezun olayım ben de artık koruma dönemine gireyim inşallah
Senin kilo durumun nasıl
Spor topiği tahmin ettiğimden iyi
Ben acıkcası insanlar dokulur bırakır sanıyordum, 7 hafta oldu 25kişi düzenli spor yapıyor
İnsanlar gitgide daha bilinçleniyor
Bunu görmek çok güzel
Selam canım.direk menünü gördüm.akşam çok fena olmuş.ekmek pilav patates aynı öyünde hiç olmamış kuzum.muzla kefir birlikde ana öyün yerine geçer o yüzden öylen yememen iyi olmuş.ama akşam çok fazla karbon...sabah 2 yk melemen 1 yumurta haşlanmış 3 zeytin 2 KK peynir 1 dilim kepekli ekmek
ara ( saat 1 de ) 1 muz bi paket kefir
öğle yok
aksam 1 küçük kepce çorba 1 dilim kepekli ekmek 3 yk bulgur pilavı 3 y.k patates yemeği 2 y. k yogurt minik bi kase ayva kompostosu şekersiz
su : 2.5 litre
spor plates yarım saat ebru şallı 3 k . ip atlama 180
Maalesef almiyolar beniİyiyim canım benim.kız sen daha listeye giremedinmi?
Kelebek canım bugün senin menünü yorum yapayım sabah hem menemen hem yumurta ama iyisabah 2 yk melemen 1 yumurta haşlanmış 3 zeytin 2 KK peynir 1 dilim kepekli ekmek
ara ( saat 1 de ) 1 muz bi paket kefir
öğle yok
aksam 1 küçük kepce çorba 1 dilim kepekli ekmek 3 yk bulgur pilavı 3 y.k patates yemeği 2 y. k yogurt minik bi kase ayva kompostosu şekersiz
su : 2.5 litre
spor plates yarım saat ebru şallı 3 k . ip atlama 180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?