Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence de birleştirilmesi daha iyi olabilir. Hem cuma stresinden biraz uzaklaşmış olurduk.

Hayırlı günler sevgili takımım. Herkese tatil ama ben çalışıyorum sabahtan beri.evde eşimle kızıma bol cisli bi kahvaltı hazırladım. Ama ben yemedim.simdi de okulda veli toplantısı var.bogazim kurudu konuşmaktan. Allah herkesin çocuğuna akıl fikir versin. Utanıyorum durumu kötü olan çocukların velisi ile görüsürken. Yazık yüz ifadeleri çok mahzun oluyor.

Geçmiş olsun yasom yine mi hasta oldun?

Si.dj sen kizicaksin ama çok iştahım açıldı yaaa doymak bilmiyorum gerçekten niye böyle oldum ki ?
Emine cim karbonat yüklenme bende habire karbon yiyorum o yüzden bende doymak bilmiyorum. Neyse dönemimde konuşuruz yeniden başlarız.

Ben anlamıyorum, yılbaşı haftasonu ile birleşecek çoğu çarşamba perşembeden tatile gidecek, bende gideceğim nasıl olacak bu iş.
Aynen canım bnde memlekete gidecgm ve annemlerde dijital tartı yok burdan bir tarımı gtrcm perşembe tartilmam zor olacak bnmde

5 ocakta başlıycak ablam teşekkür ederim çok Genel olarak hepsi iyi ablam sorun yook

Sevgiki arkadaşlar. 1 buçuk ay olacak hala adet olmadım karnim çok sisti atesleniyorum çok kötü bi durum kazılarında belinde ağrı oluyor bu sbh testte yaptım negatif bi an önce olsamda vucudumda ki ödemden sislikten kurtulsam Rabbim kimseyi kadın hastalığıyla imtihan etmesin

Ne diskalifiyesi ya
70 kiloya dustum sinavlar vardi bi de 9 dusuk psikolojim bozuktu fazla gelemiyordum kaptan uyardi ben de yapabilecegim birsey yok dedim o da tamam izine ayiralim seni dedi

Aynen canım bnde memlekete gidecgm ve annemlerde dijital tartı yok burdan bir tarımı gtrcm perşembe tartilmam zor olacak bnmde
Bizde salidan gidiyoruz, teyzemler tatil olunca gelinde gelin diye tutturdu köye. Her evdede tartı olmuyor ki erken bildirim yaparız artık
Canım benim bu arada çok çok geçmiş olsun, hemen git kontrol ettir, ihmale gelmez

yasom7272 ablam geçmiş olsun.
Ablam bişey sormak istiyorum yeşil mercimek yiyor musun?
Saol nanacım teşekkür ederim. Yeşil mercimek çok faydalı haşlayıp salatalarina ekleyebilirsin yada yemegini yapabilirsin ama oda bulgur gibi karbonu fazla proteini az bana dokunuyor yemeği o yüzden çok tuketemiyorum yoksa çok severim dokunmasa kesin yerim nanacım ama bulgur ölçüsünde ye.

yasom7272 geçmiş olsun neyin var ? İstanbula geldiğinde müsait olamayacağını söylediğin için hiç teklif etmedim görüşelim diye yoksa çok isterim biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…