Bence de birleştirilmesi daha iyi olabilir. Hem cuma stresinden biraz uzaklaşmış olurduk.Tüm mesajları teek teek okudum geçmişi bitirdim, anladığım kadarıyla çoğunluk perşembe olsun bildirimler demişakşam 8e dek bekleyelim bakalım herkesin kararına göre bende oylamada oyu kullanıcam. Aslında şahsi fikrim birleştirilmesi yönündeydi ama takımın ortak kararını yapacağım
Emine cim karbonat yüklenme bende habire karbon yiyorum o yüzden bende doymak bilmiyorum. Neyse dönemimde konuşuruz yeniden başlarız.Geçmiş olsun yasom yine mi hasta oldun?
Si.dj sen kizicaksin ama çok iştahım açıldı yaaa doymak bilmiyorum gerçekten niye böyle oldum ki ?
Teşekkür ederim reyhancimArkadaşlar, oylamada oy kullanmadım. Benim için farketmez. Verilen karara uyarım.
yasom7272 geçmiş olsun abla, salgın mı vardır ne, ablamda çok hastaymış
Teşekkür ederim makbulecimyasom7272 çok geçmiş olsun cnm
Kızlar tek tek yazdım ama unuttuklarim affola çünkü yine alintilamalarim kayboldu ya telefondan girdiğim için ya da bi sorun var bilemedim
Aynen canım bnde memlekete gidecgm ve annemlerde dijital tartı yok burdan bir tarımı gtrcm perşembe tartilmam zor olacak bnmdeBen anlamıyorum, yılbaşı haftasonu ile birleşecek çoğu çarşamba perşembeden tatile gidecek, bende gideceğim nasıl olacak bu iş.
Ahhh evan yaaaAynen ya cok cirkin ama karizma var hatunda ozguven var,ama ben o diziyi evan peters icin izliyorum
5 ocakta başlıycak ablam teşekkür ederim çokSlm kızlarkvrck hayırlı olsun kaptan yardımcılığın.
Canim benim zor bir süreç geçirdin hepimiz biliyoruz bundan sonra hepimiz birbirimize destek olup toparlanmaliyiz ya bismillah diyip başlayalım.
Keklik cim hoşgeldin senin adına çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur ve kucağınıza Rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder.
Kozacim teşekkür ederim sınavlar başladımi başarılar dilerim .bu arada sınav sonuçlarını hiç bizle paylasmadin
Canim benim geçmiş olsun valla disetlerim berbat ağzımı açamıyorum inş hepsi geçecek.
Eski yeni ayırt etmiyorum kızlar sadece sizleri tanıyamadım ve kendimi yabancı gibi hisettim bizim yazdiklarimizada sadece eskiler cevap veriyor .birden kötü hisettim açıkçası kendimi neyse evime varınca insalah hepinizi tanımaya çalışacam.
Oy oy emine benim halimde berbat şaka gerçek olacak yeni yıla kilo almış girecem hiç kendimi kontrol edemiyorum daha doğrusu başkası nin evinde olmuyor. Yeni yılda start verelim ve hedefimize ulaşalım inşallah.
Ne diskalifiyesi yaAahhhhkvrck hiç söylemiyorsun sen önceden diskalifiye olmuşsun
Etaplar konusunda da oy çoğunluğu ile perşembe bildirim yapılması uygun görülmüş bize de uymak düşereğer perşembe bildirim yapamam diyen varsa çarşambada yapabilir
Bizde salidan gidiyoruz, teyzemler tatil olunca gelinde gelin diye tutturdu köye. Her evdede tartı olmuyor ki erken bildirim yaparız artıkAynen canım bnde memlekete gidecgm ve annemlerde dijital tartı yok burdan bir tarımı gtrcm perşembe tartilmam zor olacak bnmde
Saol nanacım teşekkür ederim. Yeşil mercimek çok faydalı haşlayıp salatalarina ekleyebilirsin yada yemegini yapabilirsin ama oda bulgur gibi karbonu fazla proteini az bana dokunuyor yemeği o yüzden çok tuketemiyorum yoksa çok severim dokunmasa kesin yerim nanacım ama bulgur ölçüsünde ye.
yasom7272 geçmiş olsun neyin var ? İstanbula geldiğinde müsait olamayacağını söylediğin için hiç teklif etmedim görüşelim diye yoksa çok isterim biliyorsun
İnşallah bu sınavlarında iyi geçer kuzum5 ocakta başlıycak ablam teşekkür ederim çokGenel olarak hepsi iyi ablam sorun yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?