Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm kızlar kvrck hayırlı olsun kaptan yardımcılığın.
hoşbuldum abla bende sizleri özledim psikolojik olarak toparlandım bende iyiyim bu aralar çok şükür
geri dönmek de istiyorum gerçekten uzun zaman oldu
Canim benim zor bir süreç geçirdin hepimiz biliyoruz bundan sonra hepimiz birbirimize destek olup toparlanmaliyiz ya bismillah diyip başlayalım.

Keklik cim hoşgeldin senin adına çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur ve kucağınıza Rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder.

Kozacim teşekkür ederim sınavlar başladımi başarılar dilerim .bu arada sınav sonuçlarını hiç bizle paylasmadin

Canim benim geçmiş olsun valla disetlerim berbat ağzımı açamıyorum inş hepsi geçecek.
Eski yeni ayırt etmiyorum kızlar sadece sizleri tanıyamadım ve kendimi yabancı gibi hisettim bizim yazdiklarimizada sadece eskiler cevap veriyor .birden kötü hisettim açıkçası kendimi neyse evime varınca insalah hepinizi tanımaya çalışacam.

Oy oy emine benim halimde berbat şaka gerçek olacak yeni yıla kilo almış girecem hiç kendimi kontrol edemiyorum daha doğrusu başkası nin evinde olmuyor. Yeni yılda start verelim ve hedefimize ulaşalım inşallah.

Tabi hakkım ben naz yapacağım siz de ablalarım kardeşlerim olarak çekeceksiniz. Sizden başka arkadaşım mi var
Tabiikiii canımmmmm sen iste yeteerkiiii :))
Sevgili kaptanlarim Selinanya perigunlugu
Neden ben bireysellikte 3. Olamadim benim %dem daha fazla
Yeni girdim listeye diye mi öyle oldu
Hemen bakıyorum canım listeye yeni girmenle alakası yok

Sevgili takım kaptanı perigunlugu sınavında başarılar dilerim. uyuz gestopo mezun ol onsallah .
aay teşekkür ederimmm :)

Geçmiş olsun yasom yine mi hasta oldun?

Si.dj sen kizicaksin ama çok iştahım açıldı yaaa doymak bilmiyorum gerçekten niye böyle oldum ki ?

Tüm mesajları teek teek okudum geçmişi bitirdim, anladığım kadarıyla çoğunluk perşembe olsun bildirimler demiş akşam 8e dek bekleyelim bakalım herkesin kararına göre bende oylamada oyu kullanıcam. Aslında şahsi fikrim birleştirilmesi yönündeydi ama takımın ortak kararını yapacağım

hr zamanki gibi temizlik çocuk market alışverişi pazar alışverişi falan işte Sağol cnm

yasom7272 çok geçmiş olsun cnm

Kızlar tek tek yazdım ama unuttuklarim affola çünkü yine alintilamalarim kayboldu ya telefondan girdiğim için ya da bi sorun var bilemedim

Ben anlamıyorum, yılbaşı haftasonu ile birleşecek çoğu çarşamba perşembeden tatile gidecek, bende gideceğim nasıl olacak bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…