Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne diskalifiyesi ya
70 kiloya dustum sinavlar vardi bi de 9 dusuk psikolojim bozuktu fazla gelemiyordum kaptan uyardi ben de yapabilecegim birsey yok dedim o da tamam izine ayiralim seni dedi

O yuzden mi giremiyomusum bireysel dereceye

Abla diskalifiye edilenler listesine alınmışsın, bak ayrıldığın zamanı buldum ama araştırmak lazım. Teyyy çokta zaman geçmiş üstünden. Dereceye alınmayı geçtim, tekrar takım yarışlarında listeye giremiyorlar diskalifiye olan üyeler tekrar oylama yapmak lazım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-44

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-diskalifiye-listesi.318217/page-18

Menümü vereyim,

Sabah: 1 küçük portakal

Kahvaltı: 2 haşlama yumurta+ yarımşar domates ve salatalık+ biraz labne

Öğlen: 1 kase yogurt+ 1 ymk kaşıgı kadar keten tohumu

Ara: 1 mandalina

Akşam: 10-12 tane balık ( tekir cinsi, hamsi gibiydi) + salata+turp+domates biberli sos+ 1 ymk kaşıgı çorba ve nohut (ısındı mı diye baktımdı )

Su: 2.5 olur
Spor: Jillian level 1 yapılacak ilave olur mu bilmiyorum.

Dün doymak bilmeyince bugün böyle oldu haliyle.

yasom7272 Abla patates yememeliydim ama ymk dokuleck ozamn israf olacak misafir vardı biraz fazla yapmisim bitmedi bulgur pilavinida arkadaşlar yiyor bsy söylenmiyor idamı serbest değil pirinc yerine bulgur yeyin diyorlar ama ekmekde kepekli ekmektir normal.ekmek hiç tuketmiyorum ben

perigunlugu canm yenilmesi yasaklar ve serbestler listesi. Diye biseyimizi varmı mesela ben pasta borek beyaz unla yapılan şeyler abur cubur şeyler hazır gıdaların bir çoğu pirinç pilavi normal ekmek yemiyorum meyveleri eskiye nazaran orantili yiyorum tavuk sote balık kırmızı et çorba ki vazgeçilmezimdr sebze yemekleri tüketmeye çalışıyorum genelde sut ürünleri tuketmiyorum başka yemem yada yememem gereken şeyler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…