Ne diskalifiyesi ya
70 kiloya dustum sinavlar vardi bi de 9 dusuk psikolojim bozuktu fazla gelemiyordum kaptan uyardi ben de yapabilecegim birsey yok dedim o da tamam izine ayiralim seni dedi
O yuzden mi giremiyomusum bireysel dereceye
Batıranlar dusunsun biraz da. Bu halimle anasının rahatı için ev mev temizleyememKız senin umrunda deyilse kimin umrunda olacak tenbel cadı...inşallah herşey gönlünce olur bitanem
Kuzucum olmuş valla selin çıkarmış zaten detayını. Oylamaya sunmamız gerekiyorNe diskalifiyesi ya
70 kiloya dustum sinavlar vardi bi de 9 dusuk psikolojim bozuktu fazla gelemiyordum kaptan uyardi ben de yapabilecegim birsey yok dedim o da tamam izine ayiralim seni dedi
Ama ilk listede izne ayrıldı diyor neden iki liste de farklı şeyler yazıyor ??Kuzucum olmuş valla selin çıkarmış zaten detayını. Oylamaya sunmamız gerekiyor
Geri dönmek üzere ayrıldı denilmiş ya dönmeyince diskalifiye edebiliyorlar mı, ya da bir süresi var mı acaba. Araştırmak lazım tekrarKuzucum olmuş valla selin çıkarmış zaten detayını. Oylamaya sunmamız gerekiyor
Biraz temizliğe aşersenya, hep yemeye hep yemeyeBatıranlar dusunsun biraz da. Bu halimle anasının rahatı için ev mev temizleyemem
Ama 1 hafta izne ayrıldı yazmışlar, neden 1 hafta diye bildirilmişki, bende bunu anlamadım.Ama ilk listede izne ayrıldı diyor neden iki liste de farklı şeyler yazıyor ??
Ama ilk listede izne ayrıldı diyor neden iki liste de farklı şeyler yazıyor ??
Ayneen öyle izne ayrıldı denilmiş bendeonu yazdım şimdi bakalım o dönemdeki prosedür nasılmışGeri dönmek üzere ayrıldı denilmiş ya dönmeyince diskalifiye edebiliyorlar mı, ya da bir süresi var mı acaba. Araştırmak lazım tekrarkvrck
Kız yemek yiyemiyorum ki sırf kahvaltıBiraz temizliğe aşersenya, hep yemeye hep yemeye
********************ÇİÇEK BAHÇESİ 25/12/2015 SONUÇ LİSTESİ*****************
Bu haftanın 1. siKASIMPATILAR
Eki Görüntüle 1728389
kvrck , kelebek19 ve @kuzularinannesi tebrikler kızlar
Yeni haftanın grupları akşama canlarım
Linkleri de eklesene kuzum bahar için paylaşım alanınaAyneen öyle izne ayrıldı denilmiş bendeonu yazdım şimdi bakalım o dönemdeki prosedür nasılmış
Sus!Kız yemek yiyemiyorum ki sırf kahvaltı
Valla ben hayatta temizliğe as ermem tembel bir bogayim ben
Onu da soğuk diye yedimSus!Yaprak sarması yedim, dahada yerim dediğini unutmayacak kadar pis hafizaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?