Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahım tez zamanda su kızın karsina bunu mum edecek sürüm sürüm sürundürecek bir yakışıklı helal süt emmis adam çıkar amin

Yok kuzu zaten bulgur diyet için öneriliyor, kepek, çavdar ekmeği de zaten yenilmesi gerekiyor. senin bugün hepsi akşam da bir araya gelmiş ya ondan öyle dediler. Ben yiyince kilo veremiyorum birde artık unuttum iyice sanırım, canımda çekmiyor ondan benim yememe sebebim. Ekmeği de arada canım isterse kahvaltıda tüketiyorum. Yoksa diyete uygun olup, olmadığyla alakası yok

Kız allah seniiii. Çok tatlısın ya. Bi 55 olamadın gitti neyse bekle madem beni haziran dan sonra cup yamacına gelcem.. Şimdi görsen dünyaları yiyorum. Ama bebisle alakali değil ben biraz oburix im normalde asıl kilo alımları 5. Aydan sonra mis. Ben 4 aylikim

Analfim canım evet aksama toplamak istemzdim ama.kahvaltı geç olunca yumurtada çok tok tutuyor ve öğle yiyeyiyemedim haliyle bnde ekmeği aramiyorum çok ama dün canm kepei çekti aldirdim yiyorum

Hoşbulduk tatlısımmmm özlemişim sizi
bizde özledik seni emin ol, arada kulakların çınlıyor buralarda

Allahım tez zamanda su kızın karsina bunu mum edecek sürüm sürüm sürundürecek bir yakışıklı helal süt emmis adam çıkar amin
Ahaha aminn. yalnız ben mum olursam, yanan o helal süt emmiş yakışıklı olur elalemin çocuguna yazık ediceksin bak söylemedi deme

Sorma ablam ya bi ara uzaklaştım falan ama o zamanlarda 57 lerde falandım, ama 3 haftadır resmen 56.1 de dayandım kıpırdamıyor ama bu hafta kararlıyım inecek sen gel ben hala 55 olucam diye dolanıyor olurum anam seni doğuma bi 75 le falan göndeririz desene

Analfim canım evet aksama toplamak istemzdim ama.kahvaltı geç olunca yumurtada çok tok tutuyor ve öğle yiyeyiyemedim haliyle bnde ekmeği aramiyorum çok ama dün canm kepei çekti aldirdim yiyorum
Olsun canım, haftasonu kaçıyor ayarlarımız malesef. arada benimde çekiyor ekmek yemek ama böyle saçma sapan zamanlarda mesela gecenin 11 nde falan yaa diyorum selin bir git

Çok teşekkür ederim bilgiler için.
Kahvaltıdan önce tamda dediği gibi içiyorum; bazen ılık bazen limonlu....
Özellikle yemek esnasında su içmeyle ilgili soru işaretlerim vardı..

Banada dua edin hamile arkadaşlar benimde olsun bebeğim inşallah
Amin canım hayırlısı ile tez zamanda inşallah. Biz burada eti puf ile ne ağladık aylarca bebek bebek diye darısı sizlerin başına. @Xperiaz @keklik58 yeni arkadaşlardan kimler istiyor tam hatırlamıyorum rabbim hepinize nasip etsin inşallah

Kelebek cim o yediklerini ne hepsinin gilesemik indeksi çok yüksek evet bulgur pirince göre daha masum kalıyor ama ölçülü yemek gerekir ve yediklerini hepsi ekmek yerine geçiyor kepek ekmeğide olsa sonuçta ekmek masum değil .yediklerini zincir hangi gruba girdiği ekmek değişimlerini iyi bilin ve ona göre beslenin size tavsiyem ayrıca kabızlık tan sikayet etmende normal bu tür beslenmeye bol sebze salata yemelisin .bana kızma olurmu eleştiriden dolayı sadece sizin iyiliğinizi için diyorum.

Su ben de çok severim.okulda fazla içemiyorum ama evde 4 kesin geciyordur. Bi de yeni Aritici aldık alkali ve detoks etkisi varmış ama bakalim.
Canım ben diyete yeni başladığımda 3,5 veya daha fazla içiyordum, bende başdönmesi filan yaptı. Bilmiyorum belkide bünye alışık değildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…