- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Aman da aman kimler gelmiş, hoşgeldin canısı, en güzel puff anne
Abla valla kendimi övmek gibi olmasın ama beni almak isteyenler sıraya geçer ama mayıs da abimin düğününde eski erkek arkadaşım ve aileside gelmişti herkes gördü, ve sanırım ayrıldığımızı da hiçbiri bilmiyor desem ki yalnızım sen gör o zaman görücüleri ama ben aşk, şehvet,ihtiras istiyorum bebek için de oooo yansın geceler
Yok kuzu zaten bulgur diyet için öneriliyor, kepek, çavdar ekmeği de zaten yenilmesi gerekiyor. senin bugün hepsi akşam da bir araya gelmiş ya ondan öyle dediler. Ben yiyince kilo veremiyorum birde artık unuttum iyice sanırım, canımda çekmiyor ondan benim yememe sebebim. Ekmeği de arada canım isterse kahvaltıda tüketiyorum. Yoksa diyete uygun olup, olmadığyla alakası yokAma burada bulgur yiyenler çok bnde o daha faydalı diye sanırım g i düşük diye onu yiyorum.pilav canm çekince genelde patates yapmıyorum ama bugunluk.öyle oldu birde ekmek beyaz ekmek.yok.hiç kepekli yiyorum şimdi oda abartmadan peki sen dedin ya 0 a indi ekmek diye kepekli çavdar flndami yok ben cavdar ekmeğinin fln bagirsaklarla ilgili faydaları olduğunu biliyorum yanlış hatirlamiyorsam
Kız allah seniiii. Çok tatlısın ya. Bi 55 olamadın gittiVuuu ama gene iyisin sanki, gerçi hamilelikte ki kilo işlerini pek bilmiyorumben hala 56 yım ve hala 55 olmaya çalışıyorum
Yaa kuzu sorma valla, hele sakallı oldu mu içim gidiyorayyy bizi eversinler hergün biriyle öyle olmuyor mu
Analfim canım evet aksama toplamak istemzdim ama.kahvaltı geç olunca yumurtada çok tok tutuyor ve öğle yiyeyiyemedim haliyle bnde ekmeği aramiyorum çok ama dün canm kepei çekti aldirdim yiyorumYok kuzu zaten bulgur diyet için öneriliyor, kepek, çavdar ekmeği de zaten yenilmesi gerekiyor. senin bugün hepsi akşam da bir araya gelmiş ya ondan öyle dediler. Ben yiyince kilo veremiyorum birde artık unuttum iyice sanırım, canımda çekmiyor ondan benim yememe sebebim. Ekmeği de arada canım isterse kahvaltıda tüketiyorum. Yoksa diyete uygun olup, olmadığyla alakası yok
Ablam sen gebişsin, kıyamam yollara düşmene. Ama merak etme sarma yollarım ben sanaKonya dan geç o zaman
bizde özledik seni emin ol, arada kulakların çınlıyor buralardaHoşbulduk tatlısımmmmözlemişim sizi
Ahaha aminn. yalnız ben mum olursam, yanan o helal süt emmiş yakışıklı olurAllahım tez zamanda su kızın karsina bunu mum edecek sürüm sürüm sürundürecek bir yakışıklı helal süt emmis adam çıkaramin
İnşallah canım yaOyy çok yeni yani. . Rabbim saglikla sihhatle hamislik yaşatsin.. Ay ramazan da geceleri uyku yok bi biz yazisirdikşimdi gobuslu gobuslu yazarız.belki benim doğum olur
Yani yunus emreleri sarıp yollarsan neden olmasınAblam sen gebişsin, kıyamam yollara düşmene. Ama merak etme sarma yollarım ben sana
Banada dua edin hamile arkadaşlar benimde olsun bebeğim inşallahİnşallah canım yaee öğrendiniz mi kız mi oğlan mi bebesimiz
Kesin olmamakla birlikte kızişim olucakİnşallah canım yaee öğrendiniz mi kız mi oğlan mi bebesimiz
Kız allah seniiii. Çok tatlısın ya. Bi 55 olamadın gittineyse bekle madem beni haziran dan sonra cup yamacına gelcem.. Şimdi görsen dünyaları yiyorum. Ama bebisle alakali değil ben biraz oburix im normalde asıl kilo alımları 5. Aydan sonra mis. Ben 4 aylikim
Olsun canım, haftasonu kaçıyor ayarlarımız malesef. arada benimde çekiyor ekmek yemek ama böyle saçma sapan zamanlarda mesela gecenin 11 nde falanAnalfim canım evet aksama toplamak istemzdim ama.kahvaltı geç olunca yumurtada çok tok tutuyor ve öğle yiyeyiyemedim haliyle bnde ekmeği aramiyorum çok ama dün canm kepei çekti aldirdim yiyorum
Olur olur . Ben le asfarovski umutsuz vakaydik. . Senin olur inşallah. Rabbim gönlüne göre versinBanada dua edin hamile arkadaşlar benimde olsun bebeğim inşallah
Allah gönlüne göre versin canımBanada dua edin hamile arkadaşlar benimde olsun bebeğim inşallah
kız mıKesin olmamakla birlikte kızişim olucakteyzeleri bol dua edin.
Çok teşekkür ederim bilgiler için.Sağlığa olan pek çok faydası nedeniyle su içmenin önemli olduğu her zaman söylenir, ancak bunu ne zaman ve nasıl yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? Suyu nasıl ve ne zaman içmek gerektiğini bilmek önemlidir çünkü izleyeceğiniz yola göre su, vücudunuza yararlı olmak yerine zararlı da olabilir.
Kahvaltıdan önce kesinlikle gereklidir
Kahvaltıdan önce bir veya iki bardak su içmek sindirim yollarında birikmiş toksinleri temizler ve organlarınızı çalışmaya başlamaları için uyarır. Bunu kahvaltıdan 20 dakika önce yapın. Güne örneğin kahve içerek başlamaktan çok daha sağlıklıdır.
Ayrıca eğer ılık veya sıcak halde, hatta yarım limonun suyunu eklerseniz, bağırsaklarınız harekete geçer. Kabızlıkla savaşmak için mükemmel ve basit bir ilaç olmasının altında yatan neden budur.
Sabahları uyandığınızda ödem şikayetiniz varsa özellikle tavsiye edilir. Eğer yüzünüz veya göz kapaklarınız şiş ise, böbreklerinizin çalışmaya başlamasını sağlayacaktır.
Aç mısınız, susuz mu?
Açlık hissettiğinizde aslında susamış olduğunuzu biliyor musunuz? Bazen vücudumuzun bize gönderdiği sinyalleri doğru yorumlamayı bilemeyiz, özellikle kilonuzu kontrol etmeye çalışıyorsanız bu daha da önemli hal alır. Bu nedenle de size çok basit tek bir önerimiz olacak: Her acıktığınızda bir bardak su için. Eğer birkaç dakika sonra hala açlık hissediyorsanız, yemek yiyebilirsiniz. Pek çok kez açlığınızın kolayca yok olmasına çok şaşıracaksınız!
Daha az yemek için yemeklerden yarım saat önce
Eğer yemeklerden yarım saat önce bir bardak su içerseniz, yemek sırasındaki susuzluğu önlemekle kalmayacak, aşırı miktarda yemenizi önleyecek olan doygunluk hissi de verecektir.
Yemek yerken fazla su içmeyin
Gün boyunca su içmek önemlidir. Yemek sırasında su içmekten tamamen kaçınmalısınız çünkü su mide salgılarıyla etkileşime girer, bu da sindirimi kötüleştirebilir. Ayrıca çocukların açlıklarını da azaltabilir.
Eğer tuzlu veya soslu bir yemek yiyorsanız biraz su içebilirsiniz, her öğüne salata veya sebze çorbası gibi taze yiyecekleri dahil etmek bu nedenle faydalı olabilir. Tuz tüketimini azaltın ve yemeğinizi sindirime yardımcı bir bitki çayı ile bitirin ve suyu yemekten önce için.
Yatmadan önce bir bardak
Güne su içerek başladınız ve günü aynı şekilde bir bardak ılık su ile bitirmelisiniz. Bu, vücudunuzu dinlenmeye hazırlar. Tıbbi bitkilerle hazırlanan bir çay da iyi bir fikir olabilir.
Gece boyunca sıkça tuvalete kalkanlar, idrar kaçırma problemi olanlar ve çocuklar bu tavsiyemizi uygulamamalıdır.
Tek seferde çok miktarda su içmeyin
Gün boyunca su içmekten kastımız, aralıklarla küçük dozlardır, büyük miktarlar değil. Özellikle sıcak havalarda ve dışarıda çalıştığınızda buna dikkat edin.
Soğuk mu, sıcak mı, ılık mı?
Çölde bile insanlar sıcak çay içerler çünkü bu terlemelerine, böylece de tazelenmelerine yardımcı olur. Bu da neden ılık veya sıcak su içmeniz gerektiğini açıklar. Hiç bir koşulda soğuk su içmeyin, çünkü sindirim için gerekli olan doğal ısıyı değiştirerek sindirim sistemini etkileyebilir.
Ne kadar içmeliyim?
Bir buçuk litre? İki litre? Siz kendi vücudunuzu dinlemeyi öğrenene dek kesin bir rakam veremeyiz. Yazın ihtiyaç duyduğunuz miktarla kışın ihtiyaç duyduğunuz miktar farklıdır, çocukların ihtiyacı erişkinlerle aynı miktarda değildir, aynı şekilde çok terleyen bir kişinin terlemeyen birisine ve vejeteryanların hayvansal proteinlerle beslenenlere kıyasla su ihtiyacı farklıdır. Başlangıçta sürekli su içmek zor gelebilir, ama bir kez başladığınızda vücudunuzun sizden ihtiyacı olan sıvı miktarını talep ettiğini göreceksiniz.
Eğer su içmek zor geliyorsa…
Su içmek pek çok kişi için zordur. Çok basit bir püf noktası, suya biraz taze limon suyu ve birkaç damla şeker otu özü eklemektir. Bu basit yöntem suya, kalori veya başka maddeler eklemeden lezzetli bir limonata tadı verecektir.
Diğer bir seçenek suya bir damla turunçgil yağı (portakal, limon, greyfurt, mandalina) eklemek.
Ayrıca bitki çayları da doğal suya iyi bir alternatif oluştururlar.
Kesin olmamakla birlikte kızişim olucakteyzeleri bol dua edin.
Amin canım hayırlısı ile tez zamanda inşallah. Biz burada eti puf ile ne ağladık aylarca bebek bebek diye darısı sizlerin başına. @Xperiaz @keklik58 yeni arkadaşlardan kimler istiyor tam hatırlamıyorum rabbim hepinize nasip etsin inşallahBanada dua edin hamile arkadaşlar benimde olsun bebeğim inşallah
Ay çok sevindim ben de kız istiyorum yaKesin olmamakla birlikte kızişim olucakteyzeleri bol dua edin.
Sen iste börek bile açarımYani yunus emreleri sarıp yollarsan neden olmasın
Kelebek cim o yediklerini ne hepsinin gilesemik indeksi çok yüksek evet bulgur pirince göre daha masum kalıyor ama ölçülü yemek gerekir ve yediklerini hepsi ekmek yerine geçiyor kepek ekmeğide olsa sonuçta ekmek masum değil .yediklerini zincir hangi gruba girdiği ekmek değişimlerini iyi bilin ve ona göre beslenin size tavsiyem ayrıca kabızlık tan sikayet etmende normal bu tür beslenmeye bol sebze salata yemelisin .bana kızma olurmu eleştiriden dolayı sadece sizin iyiliğinizi için diyorum.yasom7272 Abla patates yememeliydim ama ymk dokuleck ozamn israf olacak misafir vardı biraz fazla yapmisim bitmedi bulgur pilavinida arkadaşlar yiyor bsy söylenmiyor idamı serbest değil pirinc yerine bulgur yeyin diyorlar ama ekmekde kepekli ekmektir normal.ekmek hiç tuketmiyorum ben
Canım ben diyete yeni başladığımda 3,5 veya daha fazla içiyordum, bende başdönmesi filan yaptı. Bilmiyorum belkide bünye alışık değildi..Su ben de çok severim.okulda fazla içemiyorum ama evde 4 kesin geciyordur. Bi de yeni Aritici aldık alkali ve detoks etkisi varmış ama bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?