Sizin sıkıntı neydiki canm belki banada umut olursun inşallah olur banaOlur olur . Ben le asfarovski umutsuz vakaydik. . Senin olur inşallah. Rabbim gönlüne göre versin
Ya börek dedin de senin tavuklu börek canım çekiyor ama kokusu yüzünden hiç cesaret edemiyorum yapmayaSen iste börek bile açarım
İki elinde boş kalmasın inşallahBanada dua edin hamile arkadaşlar benimde olsun bebeğim inşallah
75 iyide 80 ı geçmesem bariSorma ablam ya bi ara uzaklaştım falan ama o zamanlarda 57 lerde falandım, ama 3 haftadır resmen 56.1 de dayandım kıpırdamıyor ama bu hafta kararlıyım ineceksen gel ben hala 55 olucam diye dolanıyor olurum anam seni doğuma bi 75 le falan göndeririz desene
Olsun canım, haftasonu kaçıyor ayarlarımız malesef. arada benimde çekiyor ekmek yemek ama böyle saçma sapan zamanlarda mesela gecenin 11 nde falanyaa diyorum selin bir git
Hayır abla kizarmiyim bn genelde salatali yiyorum hep yemeği zaten dediğim gibi misafirim vardı nöbet çıkışıydı ekstra kendime bay hazirlayamadim ama akşama yemem hepsini ikigundr hata oldu ama inşallah daha dikkatli olucam sizden ogreneck çok şey varKelebek cim o yediklerini ne hepsinin gilesemik indeksi çok yüksek evet bulgur pirince göre daha masum kalıyor ama ölçülü yemek gerekir ve yediklerini hepsi ekmek yerine geçiyor kepek ekmeğide olsa sonuçta ekmek masum değil .yediklerini zincir hangi gruba girdiği ekmek değişimlerini iyi bilin ve ona göre beslenin size tavsiyem ayrıca kabızlık tan sikayet etmende normal bu tür beslenmeye bol sebze salata yemelisin .bana kızma olurmu eleştiriden dolayı sadece sizin iyiliğinizi için diyorum.
Ne kokusu, sıfır koku. Keşke yakın olsaydın hemen yapiverirdimYa börek dedin de senin tavuklu börek canım çekiyor ama kokusu yüzünden hiç cesaret edemiyorum yapmaya
Hangi doktora gitsem sıkıntı yok deyip gonderiodu canımm. En son rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım. . Sen de hsg denio o filme . Çektir derim. Tupler kapalı mi açık mi baktır. Bi de eşinde gitsin kontroleSizin sıkıntı neydiki canm belki banada umut olursun inşallah olur bana
Dun é kadar erkek hissediyordum tüm belirtiler tahminler hurafelerAy çok sevindim ben de kız istiyorum yaee isim var mi aklında
Kelebek cim o yediklerini ne hepsinin gilesemik indeksi çok yüksek evet bulgur pirince göre daha masum kalıyor ama ölçülü yemek gerekir ve yediklerini hepsi ekmek yerine geçiyor kepek ekmeğide olsa sonuçta ekmek masum değil .yediklerini zincir hangi gruba girdiği ekmek değişimlerini iyi bilin ve ona göre beslenin size tavsiyem ayrıca kabızlık tan sikayet etmende normal bu tür beslenmeye bol sebze salata yemelisin .bana kızma olurmu eleştiriden dolayı sadece sizin iyiliğinizi için diyorum.
Ablacım fazla su içmekte sağlıklı değil, bünye biliyor zaten ama bence ideali 2.5 lt iyidir. Bu arada bende yemekten yarım saat önce ve yarım saat sonrasında içiyorum. Yemekle birlikte içildiğinde mide genişlediği için büyümesine sebep oluyormuş diye okumuştm.Canım ben diyete yeni başladığımda 3,5 veya daha fazla içiyordum, bende başdönmesi filan yaptı. Bilmiyorum belkide bünye alışık değildi..
Sen gel zayıflatırım ben seni75 iyide 80 ı geçmesem barison iki ay da izin alıp evde kuluçka süreci olucak senden aldım sözü o halde . Zayıflat beni . hedef 55 kız var ya sporü özledim. Koşuyolunu bisikletimi neyse o günler de sağlıkla gelicek gelsin inşallah.
Ne dionuz bi etipuf vardı . Her gün cıs yerdi puf yerdi de hafta da 1000 gr verirdi.vay anam vay kız ben böyle takımınızi bozmuyom dimi.burda lafı uzattım valla. Kusura bakma. Arada etiketleyın beni . Bakiyim buralara .
Gülce tek başına bence çok güzel, 2 isim eziyet geliyor banaDun é kadar erkek hissediyordum tüm belirtiler tahminler hurafelertakvimler erkek cikiodu. Dün öğrendim kız die. "Gülce" olsun diorum. Ama yanına da bi isim ekleyin teyzeleri ne koysam
Ay ablammmmm. Sarıldım sımsıkı sana. Aminnn aminnn rabbim Her isteyené tatttirsin hamisliği . Gülce melek . Gülce naz . Gülce su. Ay abla de bana da bişi .tek isim istemiomvorones Eti püf güzelim hoşgeldin demek kızın olacak vu masallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah .
asfarovski fatmam erkek olursa Yusuf koyalım ismini
Ayyy evet kız valla.süper fikir. Neden olmasın. . Gülce Selin. Hımmm beğendim.Gülce tek başına bence çok güzel, 2 isim eziyet geliyor banahiçbirşey bulmazsan Selin koyuverirsin
Ay ablammmmm. Sarıldım sımsıkı sana. Aminnn aminnn rabbim Her isteyené tatttirsin hamisliği . Gülce melek . Gülce naz . Gülce su. Ay abla de bana da bişi .tek isim istemiom
Ayyy evet kız valla.süper fikir. Neden olmasın. . Gülce Selin. Hımmm beğendim.
canım benim benimde iki ismim var ama kimse ilk ismimi demez okulda bile yasemin dediler .gülenay koy
Bilgehan da cok güzel isim. Olsun sen de torun à verir belki oglusun bu ismiVorones im kızım olaydı benim Bilgehan koyacaktım ama kısmet değilmiş bitaney le kaldık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?