Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

75 iyide 80 ı geçmesem bari son iki ay da izin alıp evde kuluçka süreci olucak senden aldım sözü o halde . Zayıflat beni . hedef 55 kız var ya sporü özledim. Koşuyolunu bisikletimi neyse o günler de sağlıkla gelicek gelsin inşallah.
Ne dionuz bi etipuf vardı . Her gün cıs yerdi puf yerdi de hafta da 1000 gr verirdi. vay anam vay kız ben böyle takımınızi bozmuyom dimi.burda lafı uzattım valla. Kusura bakma. Arada etiketleyın beni . Bakiyim buralara .

Hayır abla kizarmiyim bn genelde salatali yiyorum hep yemeği zaten dediğim gibi misafirim vardı nöbet çıkışıydı ekstra kendime bay hazirlayamadim ama akşama yemem hepsini ikigundr hata oldu ama inşallah daha dikkatli olucam sizden ogreneck çok şey var

Sizin sıkıntı neydiki canm belki banada umut olursun inşallah olur bana
Hangi doktora gitsem sıkıntı yok deyip gonderiodu canımm. En son rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım. . Sen de hsg denio o filme . Çektir derim. Tupler kapalı mi açık mi baktır. Bi de eşinde gitsin kontrole

Canım ben diyete yeni başladığımda 3,5 veya daha fazla içiyordum, bende başdönmesi filan yaptı. Bilmiyorum belkide bünye alışık değildi..
Ablacım fazla su içmekte sağlıklı değil, bünye biliyor zaten ama bence ideali 2.5 lt iyidir. Bu arada bende yemekten yarım saat önce ve yarım saat sonrasında içiyorum. Yemekle birlikte içildiğinde mide genişlediği için büyümesine sebep oluyormuş diye okumuştm.

Sen gel zayıflatırım ben seni bebeğinle yapılabilecek çok güzel egzersizler var onlarla spor yaparsın aynen öyle diyoruz, puff yerdi ama gider 1 saat spor yapardı pufff diye uçardı o yediği diyoruz. Hem sayfayı mesgul etmekte ne demek, bizde hareket gelsin diye uğraşıyoruz

Dun é kadar erkek hissediyordum tüm belirtiler tahminler hurafeler takvimler erkek cikiodu. Dün öğrendim kız die. "Gülce" olsun diorum. Ama yanına da bi isim ekleyin teyzeleri ne koysam
Gülce tek başına bence çok güzel, 2 isim eziyet geliyor bana hiçbirşey bulmazsan Selin koyuverirsin

vorones Eti püf güzelim hoşgeldin demek kızın olacak vu masallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah .
asfarovski fatmam erkek olursa Yusuf koyalım ismini
Ay ablammmmm. Sarıldım sımsıkı sana. Aminnn aminnn rabbim Her isteyené tatttirsin hamisliği . Gülce melek . Gülce naz . Gülce su. Ay abla de bana da bişi .tek isim istemiom

Ay ablammmmm. Sarıldım sımsıkı sana. Aminnn aminnn rabbim Her isteyené tatttirsin hamisliği . Gülce melek . Gülce naz . Gülce su. Ay abla de bana da bişi .tek isim istemiom
canım benim benimde iki ismim var ama kimse ilk ismimi demez okulda bile yasemin dediler .gülenay koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…