Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız yakınımda olsan sımsıkı sarilir sapur supur operdim seni tamam mesaj alındı bir daha canınızı çektirecek şeyler yazmayacağım

Ahaha, hastayım sana valla 4,5 yıllık ilişkiden sonra bir etrafa bakayım dedim yokk artık analar neler doğuruyormuş dediğim günden beri bir ilişki altına girmeye hazır değilim, azcık takılayım ya mavi boncuk dağıtayım

Benim bir biletim bile yok ya kız ikramiye çıkarsa kaçarken beni de al yoldan, kocaeli gebzedeyim bende, yolunun üstü olur

Kuzu bırak yesin 1 yıla kalmaz, doğum kilolarını vermek için debelenir asfarovski , bizde çoktan fit hatun olmuş oluruz
He doğru ama bende dua ederim hamile hamile duam da kabul olur. Allahım su ikisine tez zamanda kısmet çıksın ben dogururken bunlar da hamile kalsin

He doğru ama bende dua ederim hamile hamile duam da kabul olur. Allahım su ikisine tez zamanda kısmet çıksın ben dogururken bunlar da hamile kalsin
Ahaha abla tamam yıldırım nikahı var da, yıldırım bebeği de oluyor mu yaa hem koca bulması kolay istesem 3 güne bulurum da çeyizim yok el birliğiyle çeyiz yaparsanız olur

Ahaha abla tamam yıldırım nikahı var da, yıldırım bebeği de oluyor mu yaa hem koca bulması kolay istesem 3 güne bulurum da çeyizim yok el birliğiyle çeyiz yaparsanız olur
Çeyiz kolay sen seni alacağı bul da hele periye de aynısını dedim kuzum bebek nasip işi valla nikah islemlerinden kısa süreceğine emin ol

7 . Takım in güzeller ı bu arada . 64 kilo oldum . üzülmek istemiyorm kış aylarında zaten böyle alıodum. Geçen kış 67 görüp yaza doğru sizinle 56 oldum. Oldum olmasına da şimdi 64 sizinle vercem kiiii. Hem hamis olmak çok güzel . Rabbim Her isteyene versin.

Bende geçen ablamla çıktığımda gormustum bir tane, insafsizin oğlu giymiş daracık kazagi of neyse

Şey yoluma ters orası, yoksa biliyorsun beni

Merhabalar herkesleré fıstığım hamilemisin geçmişj okuyamadım.
Aman da aman kimler gelmiş, hoşgeldin canısı, en güzel puff anne

Çeyiz kolay sen seni alacağı bul da hele periye de aynısını dedim kuzum bebek nasip işi valla nikah islemlerinden kısa süreceğine emin ol
Abla valla kendimi övmek gibi olmasın ama beni almak isteyenler sıraya geçer ama mayıs da abimin düğününde eski erkek arkadaşım ve aileside gelmişti herkes gördü, ve sanırım ayrıldığımızı da hiçbiri bilmiyor desem ki yalnızım sen gör o zaman görücüleri ama ben aşk, şehvet,ihtiras istiyorum bebek için de oooo yansın geceler

Ama burada bulgur yiyenler çok bnde o daha faydalı diye sanırım g i düşük diye onu yiyorum.pilav canm çekince genelde patates yapmıyorum ama bugunluk.öyle oldu birde ekmek beyaz ekmek.yok.hiç kepekli yiyorum şimdi oda abartmadan peki sen dedin ya 0 a indi ekmek diye kepekli çavdar flndami yok ben cavdar ekmeğinin fln bagirsaklarla ilgili faydaları olduğunu biliyorum yanlış hatirlamiyorsam

Vuuu ama gene iyisin sanki, gerçi hamilelikte ki kilo işlerini pek bilmiyorum ben hala 56 yım ve hala 55 olmaya çalışıyorum

Bende geçen ablamla çıktığımda gormustum bir tane, insafsizin oğlu giymiş daracık kazagi of neyse

Şey yoluma ters orası, yoksa biliyorsun beni
Yaa kuzu sorma valla, hele sakallı oldu mu içim gidiyor ayyy bizi eversinler hergün biriyle öyle olmuyor mu

Hoşbulduk tatlısımmmm özlemişim sizi

7 bugün bitti ama geç döllenme olduğu na eminim kuzum. Takvim için pazartesi kalp atışını görmeyi bekliyorum doğrusu
Oyy çok yeni yani. . Rabbim saglikla sihhatle hamislik yaşatsin.. Ay ramazan da geceleri uyku yok bi biz yazisirdik şimdi gobuslu gobuslu yazarız.belki benim doğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…