- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Kız yakınımda olsan sımsıkı sarilir sapur supur operdim seniNe yani şimdi sen yaprakları, börekleri, tatlıları gotureceksin, kilo alma kaygin olmayacak diye kıskanıyor muyum? Hahh güldürme beni. Hem ben yaprak sarması sevmem ki, yanı bi tencere olsa yemem, ne öyle ıyy hiç sevmem, canım çekmiyor ki , kiskanmiyorum
Ahaha, hastayım sanaEn sevmediğim kız tipisin ama bu akıllı olduğun gerçeğini değiştirmiyorne yapacaksın sevgiliyi hayatını yaşa, evlebenlerin hâlini zaten bir derdim var başlığında okuyoruz .
Bursada yaşıyorum ben. Teyzemlerde burada köydeler oraya gideceğiz maksat biletime buyuk ikramiye cikarsa oradan kacmak daha kolay olur
He doğruKuzu bırak yesin 1 yıla kalmaz, doğum kilolarını vermek için debelenirasfarovski , bizde çoktan fit hatun olmuş oluruz
Abla kız sen bana yaz, benim hiç canım çekmiyor zaten mideme dokunuyor benimKız yakınımda olsan sımsıkı sarilir sapur supur operdim senitamam mesaj alındı bir daha canınızı çektirecek şeyler yazmayacağım
Anladı tabi tatlı olduğumu şimdi beni götürmeye çalışıyorKız yakınımda olsan sımsıkı sarilir sapur supur operdim senitamam mesaj alındı bir daha canınızı çektirecek şeyler yazmayacağım
Ahaha abla tamam yıldırım nikahı var da, yıldırım bebeği de oluyor muHe doğruama bende dua ederim hamile hamile duam da kabul olur. Allahım su ikisine tez zamanda kısmet çıksın ben dogururken bunlar da hamile kalsin
MerhabalarHe doğruama bende dua ederim hamile hamile duam da kabul olur. Allahım su ikisine tez zamanda kısmet çıksın ben dogururken bunlar da hamile kalsin
Çeyiz kolay sen seni alacağı bul da heleAhaha abla tamam yıldırım nikahı var da, yıldırım bebeği de oluyor muyaa hem koca bulması kolay istesem 3 güne bulurum da çeyizim yok el birliğiyle çeyiz yaparsanız olur
Merhaba canım hos geldin. Evet hamileyim çok şükür. Yetiştim arkandan hemenMerhabalarherkesleré fıstığım hamilemisin geçmişj okuyamadım.
Bende geçen ablamla çıktığımda gormustum bir tane, insafsizin oğlu giymiş daracık kazagi of neyseAhaha, hastayım sanavalla 4,5 yıllık ilişkiden sonra bir etrafa bakayım dedim yokk artık analar neler doğuruyormuş dediğim günden beri bir ilişki altına girmeye hazır değilim, azcık takılayım ya mavi boncuk dağıtayım
Benim bir biletim bile yok yakız ikramiye çıkarsa kaçarken beni de al yoldan, kocaeli gebzedeyim bende, yolunun üstü olur
Ay takvim yapsan ya. Kaç haftalıkMerhaba canım hos geldin. Evet hamileyim çok şükür. Yetiştim arkandan hemensen nasılsın
Konya dan geç o zamanBende geçen ablamla çıktığımda gormustum bir tane, insafsizin oğlu giymiş daracık kazagi of neyse
Şey yoluma ters orası, yoksa biliyorsun beni
Aman da aman kimler gelmiş, hoşgeldin canısı, en güzel puff anneMerhabalarherkesleré fıstığım hamilemisin geçmişj okuyamadım.
Çeyiz kolay sen seni alacağı bul da heleperiye de aynısını dedim kuzum bebek nasip işi valla nikah islemlerinden kısa süreceğine emin ol
Selin..selin... Bebiş dediğin nedirki bugün yap yarın doğruAhaha abla tamam yıldırım nikahı var da, yıldırım bebeği de oluyor muyaa hem koca bulması kolay istesem 3 güne bulurum da çeyizim yok el birliğiyle çeyiz yaparsanız olur
7 bugün bitti ama geç döllenme olduğu na eminim kuzum. Takvim için pazartesi kalp atışını görmeyi bekliyorum doğrusuAy takvim yapsan ya. Kaç haftalıksüper bi haber buuuuu
7 . Takım in güzeller ı bu arada . 64 kilo oldum .üzülmek istemiyorm kış aylarında zaten böyle alıodum. Geçen kış 67 görüp yaza doğru sizinle 56 oldum. Oldum olmasına da şimdi 64 sizinle vercem kiiii. Hem hamis olmak çok güzel . Rabbim Her isteyene versin.
Yaa kuzu sorma valla, hele sakallı oldu mu içim gidiyorBende geçen ablamla çıktığımda gormustum bir tane, insafsizin oğlu giymiş daracık kazagi of neyse
Şey yoluma ters orası, yoksa biliyorsun beni
Hoşbulduk tatlısımmmmAman da aman kimler gelmiş, hoşgeldin canısı, en güzel puff anne
Abla valla kendimi övmek gibi olmasın ama beni almak isteyenler sıraya geçer ama mayıs da abimin düğününde eski erkek arkadaşım ve aileside gelmişti herkes gördü, ve sanırım ayrıldığımızı da hiçbiri bilmiyor desem ki yalnızım sen gör o zaman görücüleri ama ben aşk, şehvet,ihtiras istiyorum bebek için de oooo yansın geceler
Oyy çok yeni yani. . Rabbim saglikla sihhatle hamislik yaşatsin.. Ay ramazan da geceleri uyku yok bi biz yazisirdik7 bugün bitti ama geç döllenme olduğu na eminim kuzum. Takvim için pazartesi kalp atışını görmeyi bekliyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?