Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hangi doktora gitsem sıkıntı yok deyip gonderiodu canımm. En son rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım. . Sen de hsg denio o filme . Çektir derim. Tupler kapalı mi açık mi baktır. Bi de eşinde gitsin kontrole
Bizde ikimzdede ve prolem hsg bnde cekiyorum rontgnteknisyeniym bzde tüp bebek asamasina geldik yaza yptrcz ocakta hsg cktrcem

Dun é kadar erkek hissediyordum tüm belirtiler tahminler hurafeler takvimler erkek cikiodu. Dün öğrendim kız die. "Gülce" olsun diorum. Ama yanına da bi isim ekleyin teyzeleri ne koysam
Kuzuların anası elif de gulce istemis ama hep oğlan olmuş. Ben de düşünüyorum aslında çok hoşuma gidiyor. Valla bilemedim simdi ama benim adam kız olursa emira diyor

Selam canlar yazamiyorum kusura bakmayin annişler biz oglusumun adini dogduktan 1 ay sonra koyabildik hep bi karmasa vardi bebek diye seviyorduk

Menüm
Sabah
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
Valla kizmayin ama cok canim cekti küçük parmagimin tirnagi kadar tereyag 1 tatli kasigi bal misafirlerim getirmis yedim napiyim
Sekersiz cay

Ara elma portakal

Öğle 2 kasik makarna
Yogurt

Akşam
Salata yogurt 2 kasik kabak yemegi

2 lt su
4 saat yuruyus

Selinanya kuzummm caniiiimmm bebegimmm bitaneemmmm cok tesekkur ederim
Ugrasmaniza layik bir yarismaci olucam
7 li rakamlari gormek pek bi hosuma gitti

iyi geceler menümü veriyorum
SABAH
2 DLM CİVAARI EKMEK
peynir
5 6 zeytin
ARA
1 elma
5 fındık
ÖĞLE
1 2 tane mercimek köftesi
salata
yeşillik
AKŞAM
1 kase mercimek çorba
1kase yoğurt
ARA
biraz çerez
20 dk civarı yürüyüş
1 1.5lt civarı su

tereyagından birşey olmaz ablam ya

bu arada Gizem ile kafamız karıştı çünkü izne ayrıldığında, ayrılış kilona dönmede listeye giremiyorsun eğer sende de öyle olacaksa 70,8 ile ayrılmışsın bu kiloya gelmeden listeye alamayız. Ben yeniyim ya daha yönetim işinde kafam karıştı

canım çok sıkkın regli sanıyorum ama sanki bir damarım sürekli kanıyor 20 21 gündür pazartesi inşallah sabah ilk işim bu
hayırlı gecdeler
Ablam yazdılar diye söylemedim de aman ihmal etme, Allah korusun belki ciddi bir sıkıntı vardır. Bence kilo vermeni bu durum da yavaşlattı

aldım canım randevumu kadın hastalıklarına doğum dışında ilk defa gidecem bu durumdan gerildiğimden erteledim ama menimde artık canım sıkılmaya başladı inşallah olumsuz bir şey yoktur

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra :)
Umarım hepiniz iyisinizdir tatlı hatunlar

2015'in sonuna doğru yaklaşırken kendimi hem bu topiğin hem de diyet aleminin yüz karası olarak ilan ediyorum. :)))

2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime ama adına diyet diyesim gelmiyor çünkü ters tepiyor ve daha çok yiyorum.

Bugünün ve dünün menüsünü buraya da kopyalayayım :)

Dün
Kahvaltı;
1 yumurta, zeytin, salatalık

Akşam;
Çorba
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata

Sıvı olarak;
Türk kahvesi
Sütlü filtre kahve
Yeşil çay
Su

Bugün
Kahvaltı;
Sucuklu yumurta
3 dilim kepek ekmeği

Akşam;
Pırasa yemeği
Yoğurt
Turp

Sıvı olarak;
Yeşil çay
Su

hiç sorma cnm bi sorun çıktığında velilere konuşmaktan bende çok rahatsız oluyorum çok uzuluyorlar gercwkten ama çocukların napacagi hiç belli olmuyor zaman kötü şimdilerde

geçmiş olsun cnm

Az olmuş bence ama geç kalkildigi için sanırım
Bugünkü menüm
SABAH 2 3 kaşık Menemen 1 yeşil çay peynir zeytin
ARA 2 mandalina
Akşam 1 kase mercimek çorbası yoğurt
SU 4 litre
SPOR inşallah en az yarım saat kondisyon bisiklet i
E bu da çok az
Geçmiş olsun cnm benim de olanın idrar yolları enfeksiyonu oldu orta kulak iltihabı yeni geçmişti üstelik anlamıyorum ki ne oluyor bu çocuklara
akşam menüsü zaten konusulmus bende aynı şeyleri soylwmeyeyim şimdi

güzel güzel Azmin hayranım 55 olacaksın tartı direndikce sende böyle direnme devam et yeter ki

ben menümü yazayım

sabah:
1 dlm tb ekmek
4-5 adet zeytin

öğlen:
yayla çorbası
yarım tabak bulgur pilavı
yarım tabak tavuk sote

akşam:
pırasa yemeği
yoğurt

su : 1,5 litre
spor . yok
güzel menu uu

CNM senin kendine özgü bi beslenme şeklin var değişik gerçekten ama kendi vücudunu tanıdığın ve neye nasıl tepki verdiğini bildiğin de kesin

Kızlar iyi geceler gezmeler den gelemedim bugün bissürü alışveriş yaptım gene bu ay kozmetige ve iç çamaşırı verdiğim parayla neler yapılırdı bilinmez adam beni yakinda kapının önüne koyacak

Menumu vereyim

Sabah 3 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 kk örgü peynir domates salatalık roka dereotu lahana

Ara 1 bardak kefir

Öğle 1 kase çorba geç kalktığım için çok acikmadim başka da bişi yemedim

Akşam 7 8 hamsi bol salata 2 dilim tam tahlili ekmek

Ara unuttum bu saatten sonra da yemedim

Spor jillian 6. Gün

Su 3 lt

Bi de bişi soracagim bu alıntılama belli bir sayıda mi oluyor bissürü alıntı yapıyorum yarısı çıkmıyor hamis olanlara hayırlı olsun bu arada allah tamamına erdirsin kelebek cnm rabbim senin de kucağıni boş bırakmasın inşallah

yasom7272 Selinanya cannlar 15 dakika leslie 1 mil yaptım rahatladim siz oyle deyince hata yaptim diye bide suyum 3 litre oldu birde sade sodaya küçük bir parça.limon atıp.içtim saat 8 gibi
Kızlar biri yazmış ama burdan takip etmem zor oluyor ama söyleyim genede şu içmek güzel ama şu içecem diyede bobreklerinizi yormayın ikincisi soda çokta sağlıklı değil maden suyu tamam aa onuda abartmayın.

evet canım geç kalktım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…