Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benle yarışa ara verince saldı dimi selin
Allah bilir kiloda almıştır

Hoşbuldum selincimmm aebenim maşallah atom karınca gibisin sen de

Çay mı ikram ediyorsunuz kahvemi
Gelen çıkamıyor buralardan diye kahve ikram edelim, yanına da 40 yıl hatır koyalım
Aynen ablam ya sınavları falan da var derken çok da gelemiyor, bu hafta kilo da bildirmedi, bir gün eksi bir gün artı çıkıyormuş tartı da ne yaptığını bilmiyor

Bu çekimgücüne hakikaten inanıyorummm bazen özlediğim bir arkadaşımı aklımdan geçirsem pat telefon açıyor ben de bir haftadır yoktum sanırım bitanemmm
O olayı bende çok yaşıyorum
Canımın çektiği arkadaşımı pat diye bir yerlerde görürüm , herüfü aklından geçiririm arar mesela hatta çok ilginçtir asansörün sesinsen o'nun geldiğini bilirim

@fatmanurkaya perigunlugu hadi bakalım canlar kasimpatilari bu haftada birinci yapalım
Elbettteeeee :)
Hajahahahahah haklısın haklısıın :)

Hakkımı yemeyin yaaa bu sabah 68.4tüm ^)

Selincim eski arkadaslarda geliyo onlar alincak sanirim ... ya aslinda liste cokonemli degildi benim icin ama artik hic giremicek gibi hissediyorum o.zaman buranin bi parcasi olamam ki

Elbettteeeee :)

Hajahahahahah haklısın haklısıın :)

Hakkımı yemeyin yaaa bu sabah 68.4tüm ^)
hızlı başlamıştın noldu kuzu hani yeni yıl hedefi, hani ocak hedefi, hani hızmalar

Selincim eski arkadaslarda geliyo onlar alincak sanirim ... ya aslinda liste cokonemli degildi benim icin ama artik hic giremicek gibi hissediyorum o.zaman buranin bi parcasi olamam ki
Yok canım zaten sanırım bu hafta doluyor senin deneme süren, güzel kilo verirsen neden almayalım, birde katılımını da artırırsan listedesin ama yine de sen bilirsin. Bence gerçekten liste önemli değil, aylardır burdayım listeye girmeyi hiç istemedim. Bana böylesi daha rahat geliyor

inşallah canım, yeni yıldan sonra sahalara döneyim artık

Peki benim bu hafta listeye girme ihtimalim var mi ya da en yakın ne zaman ya da kaç kilo verince? Çok soru sordum galiba.

Peki benim bu hafta listeye girme ihtimalim var mi ya da en yakın ne zaman ya da kaç kilo verince? Çok soru sordum galiba.
Senin deneme süren doldu zaten, öncelikli olarak kilo verimini artırırsan ve takıma daha çok gelirsen bir problem kalmıyor. Ama gelip menü verip kaçıyorsun genelde 5 mesajı geçmiyor

Hanımlar selam herkese,
İki gün boyunca çook kötüydüm, bu yılın gribini de yaşıyorum, bugün anca doktora gittim, ilaçlarla duruyorum. Haftasonu menülerimi yazamadım ama zaten boğazım çok kötüydü o nedenle ctesi tüm gün çorba içebildim sadece.
Pazar nişanlım geldi de biraz baktı bana.
Kahvaltı,
Çeyrek simit,
Peynir, domates, salam, menemen 2 kaşık,zeytin
Öğle yapmadım zaten geç ettik kahvaltıyı
Akşam,
Yine çeyrek simit yedim,
Çorba ve 4 köfte.
Su 2,5 litre kadar içtim ama sporu 2 gün yapamadım yataktaydım sürekli
Bugün de pazartesi iş yoğun, okuyamadım henüz geçmişi ama müsait olur olmaz okiycam, hepinizi öpüyorum diycektim ama hastalık bulaşmasın

Canım öyle düşünme burada olan herkes bu takımın bir parçasıdır birde liste herşey değildir böyle düşünme bence. Her gelen yeni üyenin en az 2 haftalık deneme süresi vardır tüm takımların kuralıdır bu bizle alakalı değil birde izinli üyeler dönse dahi illaki izne ayrıldıkları kiloya gelmeleri gerekiyor, izne ayrıldığı kilodaysa bile en az 1 hafta aktif katılım ve menü vermesi lazım zaten
Seni bıraktıgımdada 68 lerdeydin . Diyet yapmıyonmu periiiiiiii !
Eeeee hala farklı değilim ki 68.4 çıktım :)))))) ama bu hafta sonu sınavlarım var sürekli dışardayım ders çalışıyorum falan derken dikkat edemiyorum pek ama cozutmuyorumda
Katılımın şuan çok az canım biraz daha arttırman lazım

Hadi hadi itiraf et, sırf benimle aynı grupta olmak için seline özel istekte bulundun değil mi tamam tamam bunu deşifre etmemiş gibi davranacağım

Allahım bende var birşey. İlk grubumda ikinci grubumda arkadaşlarim regle geçirdi. Selinanya bilerekmi yapiyon yahu?? Eğer regle geciken olamayan biri varsa haftaya benimle aynı gruba ekle, hemen olur

Kontrol amaçlı cnm. Maglum kiloluyum. Evlenmeden önce kolestrolum vardı bi de kansızlık . ne alemdeler ona baktircam. Senin nasıl gidiyor kilo vermelerin cnm
himmm baktır bakalım cnm ara sıra kontrol ettirmekte fayda var cnm

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…