Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok gecmis olsun canım Rabbim şifa versin kuzuya

Canlariimmm cok tesekkur ederim yoldalar hala gelemediler insaallah iyi olacak ama travmayi nasil atlatacak bilmiyorum
Kiz cocugu kisa kol giyemiycek belki evlenmek istemiycek bunlari düşündükçe çıldirasim geliyor

@fatmanurkaya ablam cok sevindim iyi olmana butun arkadaslarin menulerini tek tek takip ediyorum ama seninkini dört gözle bekliyorum hadi devam

Fatmacim çok geçmiş olsun atlattın bu sıkıntıyı çok şükür çok sevindim bu arada artık yarı Dr olduk fatma diplomamız yok şaka tabiki ama kilo kaybın az değil 40 kilo boru değil hormonal denge şaşıy or ya çok kanama ya adet olamıyorsun inşallah hepsi geçecek ve yola devam ama kan tahlili yaptır hemogramina bak ve d vitamini seviyelerine onlar düzene girince kilo vermen de kolay olacak ama arada şaşırtma yap benim gibi duraklama.

Kıvırcık bu tür şeylerde önce hayatı tehlikesini kaldırmak on planda tip okadar ilerlediki o yanık izlerinden onarırlar merak etme yeterki hayatı tehlikesi olmasin

Ohh çok şükür içime resmen su serpildi ablacım kaldığımız yerden devam

tamam haftaya seni kime istersen ona vereceğim

Ablacım artık onlarında çaresi var hiç düşünme izi kalır diye, inşallah şimdi kolay atlatır

Suan kaptan yardimciniz kvrck konusuyor
Bana bakın ayaginizi denk alin giremiyorum diye gevşemeyin
Menülerden görevli adalet bakani olaraktan menuleriniz itinayla kontrol edilip not edilir ona gore demedi demeyin

Komşumun kolu yağdan yanıp au toplamıştı çok fena bir yaraydı, ilaçlarla beraber sarı kantaron yağını da kullandı hiç bir iz kalmadı. Daha sonra benim oğlumun da yüzü yanınca aynı yağı kullandım çok şükür rabbime hiç iz kalmadı. Nasıl kahrolmuştum yüzünde iz kalırsa diye
Ne derece bi yanık var, ne durumda bilemiyorum ama sarı kantaron yağı aklınızda bulunsun canım

Kızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..

tekrar geçmiş olsun canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…