Cok gecmis olsun canım Rabbim şifa versin kuzuyaGunaydin canlar
Dun misafirlerimi gönderdim bugun rahatim ta demistim ki cok kötü bir haber aldim
Kuzenimin kızı 10 yasinda dün çaydanlik dökulmüş üstüne çok ciddi yaniklari varmis
Butun kolu sirti kalçası tamamen yanmis
Öyle bir yanik ki ankara da gezmedikleri hastane kalmamis hic biri kabul etmemis
Kimi yer yok demis kimi hayati riski var alamayiz demiş eve yollamislar
Allah razi olsun eşim duyunca hemen buraya getirin dedi yoldalar simdi burada hastaneye geliyorlar
Ben bir sure yine az katilabilirim affiniza siginiyorum ne olacak bilmiyorum
Öpüyorum hepinizi
Fatmacim çok geçmiş olsun atlattın bu sıkıntıyı çok şükür çok sevindim bu arada artık yarı Dr olduk fatma diplomamız yokCANLARIM ÇOK ŞÜKÜR GİTTİM GELDİM TAHLİLE VE DEĞİŞİK MUAYENEYE GEREK KALMADAN ULTRASYONLA ANLADI KİLO KAYBIN HORMANAL DENGENİ BOZMUŞ DEDİ BU NA DAYANIP KİLO VERMENİ BIRAKMA DEDİ İLAÇLARLA DÜZENLERİZ HORMANAL DENGENİ. ŞİMDİ BU İLAÇLA KESECEĞİZ KANAMAYI İLK REGLİNDEDE GEL DEDİ
AYYY ÇOK RAHATLADIM DÜN NERDEYSE BÜTÜN GÜN YATTIM HEM HALSİZLİKTEN HEM MORALSİZLİKTEN ÇOK ŞÜKÜR KORKULACAK BİR ŞEY ÇIKMADI
HEPİNİZE AYRI AYRI SEVGİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN ANNEMİN BİLE HABERİ YOK SİZİNLE PAYLAŞTIM İYİKİ VARSINIZ
Kıvırcık bu tür şeylerde önce hayatı tehlikesini kaldırmak on planda tip okadar ilerlediki o yanık izlerinden onarırlar merak etme yeterki hayatı tehlikesi olmasinCanlariimmm cok tesekkur ederim yoldalar hala gelemediler insaallah iyi olacak ama travmayi nasil atlatacak bilmiyorum
Kiz cocugu kisa kol giyemiycek belki evlenmek istemiycek bunlari düşündükçe çıldirasim geliyor
@fatmanurkaya ablam cok sevindim iyi olmana butun arkadaslarin menulerini tek tek takip ediyorum ama seninkini dört gözle bekliyorum hadi devam
Ohh çok şükür içime resmen su serpildi ablacımCANLARIM ÇOK ŞÜKÜR GİTTİM GELDİM TAHLİLE VE DEĞİŞİK MUAYENEYE GEREK KALMADAN ULTRASYONLA ANLADI KİLO KAYBIN HORMANAL DENGENİ BOZMUŞ DEDİ BU NA DAYANIP KİLO VERMENİ BIRAKMA DEDİ İLAÇLARLA DÜZENLERİZ HORMANAL DENGENİ. ŞİMDİ BU İLAÇLA KESECEĞİZ KANAMAYI İLK REGLİNDEDE GEL DEDİ
AYYY ÇOK RAHATLADIM DÜN NERDEYSE BÜTÜN GÜN YATTIM HEM HALSİZLİKTEN HEM MORALSİZLİKTEN ÇOK ŞÜKÜR KORKULACAK BİR ŞEY ÇIKMADI
HEPİNİZE AYRI AYRI SEVGİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN ANNEMİN BİLE HABERİ YOK SİZİNLE PAYLAŞTIM İYİKİ VARSINIZ
Artık bilemiyorum, 1 kişi olur anlarim ama 4 arkadaştan 3 ü regle idi. Koza bildirimde bulunmadı. Bu seferde kuzularınannesi abla hasta. Haftaya birini ayarlayalim Eh sonraki haftaya da ben olurum, bize çiçek değil başka bir isim koyman gerekiyormuş
Canlariimmm cok tesekkur ederim yoldalar hala gelemediler insaallah iyi olacak ama travmayi nasil atlatacak bilmiyorum
Kiz cocugu kisa kol giyemiycek belki evlenmek istemiycek bunlari düşündükçe çıldirasim geliyor
@fatmanurkaya ablam cok sevindim iyi olmana butun arkadaslarin menulerini tek tek takip ediyorum ama seninkini dört gözle bekliyorum hadi devam
Suan kaptan yardimciniz kvrck konusuyor
Bana bakın ayaginizi denk alin giremiyorum diye gevşemeyin
Menülerden görevli adalet bakani olaraktan menuleriniz itinayla kontrol edilip not edilir ona gore demedi demeyin
Komşumun kolu yağdan yanıp au toplamıştı çok fena bir yaraydı, ilaçlarla beraber sarı kantaron yağını da kullandı hiç bir iz kalmadı. Daha sonra benim oğlumun da yüzü yanınca aynı yağı kullandım çok şükür rabbime hiç iz kalmadı. Nasıl kahrolmuştum yüzünde iz kalırsa diyeCanlariimmm cok tesekkur ederim yoldalar hala gelemediler insaallah iyi olacak ama travmayi nasil atlatacak bilmiyorum
Heeyytt beee bakana bak hele hele işte buuuddduurrrrrrrrrrrrrSuan kaptan yardimciniz kvrck konusuyor
Bana bakın ayaginizi denk alin giremiyorum diye gevşemeyin
Menülerden görevli adalet bakani olaraktan menuleriniz itinayla kontrol edilip not edilir ona gore demedi demeyin
inşallah canım, bende seni öpüyorumSaraycamyeni yıla lütfen yeni bir kararla girelim bitsin bu kilo sıkıntımız ve korumaya alalım lütfen desteğine ihtiyacım var.çocukları öp yerime
tekrar geçmiş olsun canım,Kızlar merhaba,endoskopi yapıldı gastrit çıktı ama gastrite neyin neden olduğunu bulmak için birkaç tüp sıvıyı patolojiye verdik.çarşamba çıkacak sonuç..helikobakter olabilir dedi doktor..ilaç tedavisine başladık.,,bulantılar devam ediyor...çok sağolun,,,ablamın ise kemoterapisine devam edilecek nodüller tam tükenmemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?