Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin deneme süren doldu zaten, öncelikli olarak kilo verimini artırırsan ve takıma daha çok gelirsen bir problem kalmıyor. Ama gelip menü verip kaçıyorsun genelde 5 mesajı geçmiyor
O konuda daha önce de problemim oldu benim.katilim olarak yapabildiğim kadar yapıyorum ama hem çalıştığım için hem de ev işleri bu kadar olabiliyor. Su anda tenefuste yaziyorum mesela.Ama sıkıntı olacaksa hic gelmeye bilirim. Sizin de kendinize gore kurall alınız var sonuçta biliyorum.

Gunaydin canlar
Dun misafirlerimi gönderdim bugun rahatim ta demistim ki cok kötü bir haber aldim
Kuzenimin kızı 10 yasinda dün çaydanlik dökulmüş üstüne çok ciddi yaniklari varmis
Butun kolu sirti kalçası tamamen yanmis
Öyle bir yanik ki ankara da gezmedikleri hastane kalmamis hic biri kabul etmemis
Kimi yer yok demis kimi hayati riski var alamayiz demiş eve yollamislar
Allah razi olsun eşim duyunca hemen buraya getirin dedi yoldalar simdi burada hastaneye geliyorlar
Ben bir sure yine az katilabilirim affiniza siginiyorum ne olacak bilmiyorum
Öpüyorum hepinizi

Ayy çok geçmiş olsun kıyamam ya içim cız etti. Küçük oğlum da yanmıştı kahveden
Rabbim şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun kıvırcık, Allah şifa versin

Anam valla şansa denk geliyor, kasıt yok daha regl takip durumuna geçemedim

Ohh ne güzel, bende memnun oldum kuzum. Allah bağışlasın evladınıda. Fit anne olma yolunca atılan müthiş adımlar

Yaa olur mu öyle şey, tabiki de gel, gitmek ne demek. Sadece listeye girme için söyledik, ama liste sadece bir araç önemli olan kilo vermen liste veya değil bence çok etkilememeli

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin ablam

canım çok şükür gittim geldim dr korkulacak bir şey yok dedi ultrasyonla baktı hormanal dengen kilo kaybından dolayı değişmiş dedi düzenleyici ilaç verdi kullan ilk reglinde gel dedi çoook teşekkürler canım ilgin için lütfen dikkat et pek menü takip edemiyorum ama seni takip ede4ceğim inşallah önce şu 3 kiloyu sonrada - yolumuza devam edelim

gittim canım çoook teşekkür ederim ilgin için

Dualarımız seninle canim

yasemin dr gitmesemde olurmuşsen teşhisi doğru olarak koymuştun zaten

selinciğim çok güzel ayarlamış iki adeti düzensiz kişi bakalım ne olacak elimizden geleni hasta hasta yapar hepsini geçeriz takım arkadaşım

inşallah canım, yeni yıldan sonra sahalara döneyim artık

inşallah canım bekliyoruz

çoook geçmiş olsun canım

CANLARIM ÇOK ŞÜKÜR GİTTİM GELDİM TAHLİLE VE DEĞİŞİK MUAYENEYE GEREK KALMADAN ULTRASYONLA ANLADI KİLO KAYBIN HORMANAL DENGENİ BOZMUŞ DEDİ BU NA DAYANIP KİLO VERMENİ BIRAKMA DEDİ İLAÇLARLA DÜZENLERİZ HORMANAL DENGENİ. ŞİMDİ BU İLAÇLA KESECEĞİZ KANAMAYI İLK REGLİNDEDE GEL DEDİ
AYYY ÇOK RAHATLADIM DÜN NERDEYSE BÜTÜN GÜN YATTIM HEM HALSİZLİKTEN HEM MORALSİZLİKTEN ÇOK ŞÜKÜR KORKULACAK BİR ŞEY ÇIKMADI
HEPİNİZE AYRI AYRI SEVGİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER İLGİNİZ İÇİN ANNEMİN BİLE HABERİ YOK SİZİNLE PAYLAŞTIM İYİKİ VARSINIZ

Anam valla şansa denk geliyor, kasıt yok daha regl takip durumuna geçemedim
Artık bilemiyorum, 1 kişi olur anlarim ama 4 arkadaştan 3 ü regle idi. Koza bildirimde bulunmadı. Bu seferde kuzularınannesi abla hasta. Haftaya birini ayarlayalim Eh sonraki haftaya da ben olurum, bize çiçek değil başka bir isim koyman gerekiyormuş

canım geçmiş olsun, geçmişi okumadığımdan haberim olmadı,

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm. Benim akrabamız da 3.derece yanmıştı ama şimdi çok iyi şükür. Inşallah seninki de iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…