Düşünceye bayıldım.Selinanya arkadaşımıza emeği ve düşüncesi için kucak dolusu teşekkürler. :)
Evet ya menüler azaldı gerçekten, kızlar ihmal etmeyin lütfenKuzular menüleri yazmayi ihmal etmeyin lutfen cok azaldi bildirimler
Canım neden bir süre giremeyeceğini düşündün bizim takım doluyor diye mi? Yoksa bizim takımda motivasyonun mu azaldı. İstersen başka takıma transfer olabilirsin tabi ama gitmeni istememkızlar sanırım ben baya bi süre listeye giremicem, başka bir gruba takıma geçme ihtimalim var mıperigunlugu ?
Yolculuk yaptınız ya ödem de olmuş olabilir, doğru tartıyor mu diye bir bak bakalım. Üstüne paketli gıdalar koyup doğruluğunu bir dene bence tabi bu sırada yeme işini artdıysan da artı çıkman normalKızlar kayinvalidemin tartisina çıktım çıkmaz olaydim. Verdigim 3 kiloyu almış gözüküyorum. Ama moral bozmak yok bakalım. Bu tartiya gore verebildigim kadar kilo vermek hedefim. Ama midem karnim acayip şiş usuttuk mu ne oldu bilmiyorum. Ev sobalı. Hasta olmayiz inşaallah:)
Evet biraz arttı ama artık eksilecek inşaallah cnm. Doğru tartiyor oglan sadece yarım kilo fazla çıktı eşim de. Ama yeni yıla verdigim kilolarla gidicem inşaallah:)Yolculuk yaptınız ya ödem de olmuş olabilir, doğru tartıyor mu diye bir bak bakalım. Üstüne paketli gıdalar koyup doğruluğunu bir dene bence tabi bu sırada yeme işini artdıysan da artı çıkman normal
Bu arada kızlar sadece menü verip kaçmak olmuyor, katılımınızı artırmanız lazım bakın bize ortada dönen muhabbete balıklama dalıyoruz, sizde öyle yapınÖzellikle denemedeki canlar
perigunlugu kız sen bu ara menü vermiyorsun gözümden kaçmıyor bilesin
Hıh gelme sen zaten_AYNURA_ Aynuram fıstıgım takıma gelemiyorum sohbeti takip edemeyincede bi anlamı olmuyor . Yogunum şahdım şahbaz oldun anlıycan okul vaktimi dolduruyor hoş dersede zaman bulamıyorumya . Günler kısa dan dimeden akşam oluyor hızlı gonzales modunda tıpkı senin gibi ..
Peri , selin , nana takımı iyi götürüyorlar yazmasanda bazen bakıyorum , yaseminde oldugu kadar nöbetiçi abla o yüzden bana pek gerek kalmıyor.
Evet kesinlikle mide küçük kalmalıEvet biraz arttı ama artık eksilecek inşaallah cnm. Doğru tartiyor oglan sadece yarım kilo fazla çıktı eşim de. Ama yeni yıla verdigim kilolarla gidicem inşaallah:)
Zaten midem agridi bütün gece. Mide küçüldü demek .genisletmemek gerek.
Cnm ismin selin miydi. Ben Nisa. Yazisiyoruz ama tanismadik.yardımcı melek
Günaydın, hoşgeldin komşu kaptanımGünaydınn kardeş takımcımmmmm hepimiz için güzel bir haftanın başlangıcı olsun inşallahh bir sabah selam vereyim dedimm
Kesinlikle katılıyorum canımmne kadar çok sohbet o kadar çok motivasyon bak ben de hemen atladımmm
_AYNURA_ Aynuram fıstıgım takıma gelemiyorum sohbeti takip edemeyincede bi anlamı olmuyor . Yogunum şahdım şahbaz oldun anlıycan okul vaktimi dolduruyor hoş dersede zaman bulamıyorumya . Günler kısa dan dimeden akşam oluyor hızlı gonzales modunda tıpkı senin gibi ..
Peri , selin , nana takımı iyi götürüyorlar yazmasanda bazen bakıyorum , yaseminde oldugu kadar nöbetiçi abla o yüzden bana pek gerek kalmıyor.
MucuksGünaydınnn aebenimmmkalbim temizmişşş tam nasılsınız diye soracaktımki hissettinmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?