Hahahah, tehdit çok sağlam olmuş yalnız.Valla hele bi iyi menüyle gelme duvarına lama yollarım yok öyle kilo vermeden kaçmak, her gün burdaasııınnnnnn
ANLAŞTIK!tamam oklavayı aldım yanıma sen ye cıss ları da spor cezası verelim sana bir gör o zaman
Ohh maşallah fıstık gibisin, hedefe de ulaştın mı bal kaymak olursun
Ooo, arkadaşlık başka yarış başka mı diyorsun yani?
öyleyızdır canım ama çiçek grublarında beraber düşersek ve 1. olamazsak ozaman işler değişir
Senin sınavların bitsin, bahanen kalmasın elime alacağım gene seni, sesimin çıkmadığına bakmaOyy oyyy muhabbetin en güzel yerini kaçırıyorum ben hep yaaaa
@aeben abla aöf açıklandı nasıl sonuçların baktın mı?
Bu cumartesi ve pazar sınavlarım var benimde songünlerimi daha iyi değerlendirmeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla geçerim. Çok şükür aöf vizelerim iyi
İşte buda benim, geçen hafta çekilmiştimHahahah, tehdit çok sağlam olmuş yalnız.Buradayım buradayım. Gidince sapıtıyorum çünkü. :))) Ben gittiğimde sen kaç kiloydun? Ne durumdasın? İstikrarından bulaştır bana da biraz.
ANLAŞTIK!
Bana bunlarla gelin efenim. Bol ceza istiyorum.
Her yanım ağrıdığı halde yarın spora gideceğim hem de 9'da! Spinning varmış. Hamlık ağrılarıma rağmen acımayacağım kendime, hıh.
Teşekkür ederim tatlım benim. :) Ben de görmek isterdim seni.
Ooo, arkadaşlık başka yarış başka mı diyorsun yani?
-Tamam, ona da varım.
Haklısın yasom böyle bi başla bi boşla beynime eziyet ediyorum. Bu kez düşsem de kalkicam yarım bırakmak yok. Ben aslinda saglikli beslenirken cok mutluydum. Inanilmaz keyif aliyordum yemedigim karbonhidratlardan hatta onlarin fotosunu cekip kendimle gurur duyuyordum . Yine o gunlere donmek istiyorum. Insallah sabredicem bi kez.Eminem sen benim için çok değerlisin biliyorsun o yüzdende kiziyorum sana ne olur kendine vücuduna ve beynine eziyet etme
Selin yaaa çok güzelsin masallah sana hem de çok fitsinİşte buda benim, geçen hafta çekilmiştimsen çalışmıyor muydun, sanki özel bir yere başlamıştın diye hatırlıyorum
Oyy, sen de çok güzelsin, alımlısın hem, maşAllah... :)İşte buda benim, geçen hafta çekilmiştimsen çalışmıyor muydun, sanki özel bir yere başlamıştın diye hatırlıyorum
teşekkür ederim ablam, sporu bırakmadım vucudum daha şekilli eskiye göreSelin yaaa çok güzelsin masallah sana hem de çok fitsin
Oyy, sen de çok güzelsin, alımlısın hem, maşAllah... :)
3 ay kadar çalıştım ama ayrıldım sonrasında.
İyi geceler ablam, yarın güzel menülerle bekliyorum seni, sınavlarında da başarılarSize iyi geceler kızlar yarın sabah hem akşam 2 tane sınavım var ama ben geçicem bu sınavları artık kendime eziyet etmek istemiyorum. Hepinizi seviyorum. Ayyy bak simdi yine bi ümitle doldum. Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar.....
hıc deme canım dolapta yazdan yaptıklarım var arada onlara bakıp hasret gıderıyorumHeheheheh ne mantıymış yaaaaa :))))))
Ayyy ben de spor yapıyorum harika bence de. Bi de spor yapmayinca ben çok depresif oluyorum. Geçen hafta gidemedim yogunluktan da baya kötüydüm. Moral açısından beni çok motive ediyo bi de evde plank programına başladım bugün 1. Gündü.teşekkür ederim ablam, sporu bırakmadım vucudum daha şekilli eskiye göre
teşekkür ederim canım, hımm en kısa zamanda tekrar başlarsın inşallah, çalışmak güzel şey bence
Bu fizikle bu başlıkta ne işin var kız seniiiiiiiiiin? teşekkür ederim canım, hımm en kısa zamanda tekrar başlarsın inşallah, çalışmak güzel şey bence
Ayyy ben de spor yapıyorum harika bence de. Bi de spor yapmayinca ben çok depresif oluyorum. Geçen hafta gidemedim yogunluktan da baya kötüydüm. Moral açısından beni çok motive ediyo bi de evde plank programına başladım bugün 1. Gündü.
Tekrar iyi geceler....
İşte burda olmazsam geri geliyor verdiklerim diye gitmiyorum, birde azcık manyak olduğum doğrudurBu fizikle bu başlıkta ne işin var kız seniiiiiiiiiin?
kesınlıkle katılıyorum böyle olsam bnde kaptanlık yaparım yemeyın içmeyın döverım sızı oklavayla derım tabi hıhBu fizikle bu başlıkta ne işin var kız seniiiiiiiiiin?
Başarılar, hayırlı geceler canım. Herkes abla diyor, ama bilemedim yaşını dolayısıyla ne demem gerektiğini de bilemedim. :)Size iyi geceler kızlar yarın sabah hem akşam 2 tane sınavım var ama ben geçicem bu sınavları artık kendime eziyet etmek istemiyorum. Hepinizi seviyorum. Ayyy bak simdi yine bi ümitle doldum. Herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar.....
Kaç kiloydun, kaça düştün?İşte burda olmazsam geri geliyor verdiklerim diye gitmiyorum, birde azcık manyak olduğum doğrudur
Vallahi ya...
kesınlıkle katılıyorum böyle olsam bnde kaptanlık yaparım yemeyın içmeyın döverım sızı oklavayla derım hıh
canım senın yaşın kac bnm 24 bu ara selıne karşı bırlık olmaya ned ersın bız zayıflayalım cıtır olalımda görsün bizi:)Başarılar, hayırlı geceler canım. Herkes abla diyor, ama bilemedim yaşını dolayısıyla ne demem gerektiğini de bilemedim. :)
Ahaha canım en son yazın bir resim koydum pempe pantolonlu 3 gün geçmedi renklilerle yıkadım saflık yapıp pantolon mor oldu
kesınlıkle katılıyorum böyle olsam bnde kaptanlık yaparım yemeyın içmeyın döverım sızı oklavayla derım hıh
Selinanya seliinn cok güzelsın maşallah canım azcık boyundan bana versende bnde böyle zayıf olsam :) hazır resmını koymuşken görücü gözüyle bakayım bi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?