Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla hele bi iyi menüyle gelme duvarına lama yollarım yok öyle kilo vermeden kaçmak, her gün burdaasııınnnnnn
Hahahah, tehdit çok sağlam olmuş yalnız. Buradayım buradayım. Gidince sapıtıyorum çünkü. :))) Ben gittiğimde sen kaç kiloydun? Ne durumdasın? İstikrarından bulaştır bana da biraz.
tamam oklavayı aldım yanıma sen ye cıss ları da spor cezası verelim sana bir gör o zaman
Ohh maşallah fıstık gibisin, hedefe de ulaştın mı bal kaymak olursun
ANLAŞTIK!
Bana bunlarla gelin efenim. Bol ceza istiyorum.
Her yanım ağrıdığı halde yarın spora gideceğim hem de 9'da! Spinning varmış. Hamlık ağrılarıma rağmen acımayacağım kendime, hıh.

Teşekkür ederim tatlım benim. :) Ben de görmek isterdim seni.

öyleyızdır canım ama çiçek grublarında beraber düşersek ve 1. olamazsak ozaman işler değişir
Ooo, arkadaşlık başka yarış başka mı diyorsun yani?
-Tamam, ona da varım.

Senin sınavların bitsin, bahanen kalmasın elime alacağım gene seni, sesimin çıkmadığına bakma

Valla ya gezenti oldum iyice, sosyalsem benim suçum mu anneme çekseydim ev kuşu olurdum neyse ki bu konuda benzememişim

İşte buda benim, geçen hafta çekilmiştim sen çalışmıyor muydun, sanki özel bir yere başlamıştın diye hatırlıyorum

Eminem sen benim için çok değerlisin biliyorsun o yüzdende kiziyorum sana ne olur kendine vücuduna ve beynine eziyet etme
Haklısın yasom böyle bi başla bi boşla beynime eziyet ediyorum. Bu kez düşsem de kalkicam yarım bırakmak yok. Ben aslinda saglikli beslenirken cok mutluydum. Inanilmaz keyif aliyordum yemedigim karbonhidratlardan hatta onlarin fotosunu cekip kendimle gurur duyuyordum . Yine o gunlere donmek istiyorum. Insallah sabredicem bi kez.

Bu arada sen ve fikirlerin de benim için çok değerli yasom....nerdesin hala istanbulda misin

Selin yaaa çok güzelsin masallah sana hem de çok fitsin
teşekkür ederim ablam, sporu bırakmadım vucudum daha şekilli eskiye göre

Oyy, sen de çok güzelsin, alımlısın hem, maşAllah... :)
3 ay kadar çalıştım ama ayrıldım sonrasında.
teşekkür ederim canım, hımm en kısa zamanda tekrar başlarsın inşallah, çalışmak güzel şey bence

İyi geceler ablam, yarın güzel menülerle bekliyorum seni, sınavlarında da başarılar

teşekkür ederim ablam, sporu bırakmadım vucudum daha şekilli eskiye göre

teşekkür ederim canım, hımm en kısa zamanda tekrar başlarsın inşallah, çalışmak güzel şey bence
Ayyy ben de spor yapıyorum harika bence de. Bi de spor yapmayinca ben çok depresif oluyorum. Geçen hafta gidemedim yogunluktan da baya kötüydüm. Moral açısından beni çok motive ediyo bi de evde plank programına başladım bugün 1. Gündü.

Tekrar iyi geceler....

Menüm:

Kahvaltı: 2 ymk kaşık yogurt+ 1 yerli muz+ 1 ince dilim armut

Öğlen: 2 fırında baget+ 2 ymk kaşıgı yogurt+ salata+ 2 tane biber kızartması

Akşam: 1 tabak kadar kereviz yemeği+ yarım kase yogurt+ 2 parça tavuk

ara: 5 badem+5 kaju+3 fındık

Su: 2.5 lt geçmiştir.
Spor: jillian level 1

Valla bende vicdan yapıyorum ablam, eksik hissediyorum artık. @Makbule007 ile Jillian'a başladık geçen hafta bakalım incelek miyim bu defa

Bu fizikle bu başlıkta ne işin var kız seniiiiiiiiiin?
İşte burda olmazsam geri geliyor verdiklerim diye gitmiyorum, birde azcık manyak olduğum doğrudur

Başarılar, hayırlı geceler canım. Herkes abla diyor, ama bilemedim yaşını dolayısıyla ne demem gerektiğini de bilemedim. :)

İşte burda olmazsam geri geliyor verdiklerim diye gitmiyorum, birde azcık manyak olduğum doğrudur
Kaç kiloydun, kaça düştün?
Yani burada mı verdin yoksa hep böyle miydin? :)
MaşAllah diyeyim de nazar değmesin. :*

kesınlıkle katılıyorum böyle olsam bnde kaptanlık yaparım yemeyın içmeyın döverım sızı oklavayla derım hıh
Vallahi ya...

kesınlıkle katılıyorum böyle olsam bnde kaptanlık yaparım yemeyın içmeyın döverım sızı oklavayla derım hıh
Ahaha canım en son yazın bir resim koydum pempe pantolonlu 3 gün geçmedi renklilerle yıkadım saflık yapıp pantolon mor oldu o gün bu gündür koymuyordum Hiç cadoloz tipi var mı ( tamam azcık olabilirim ama) eli maşalı kaptan olmz benden arada çemkiriyorum o kadar

Selinanya seliinn cok güzelsın maşallah canım azcık boyundan bana versende bnde böyle zayıf olsam :) hazır resmını koymuşken görücü gözüyle bakayım bi :)
boyum 167-168 falan sanırım ayy onu bile bilmiyorum bak bakalım varsa şöyle güzel bir kısmet değerlendirmeye alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…