İnşallah kuzum inşallah olmayan herkese nasip etsinamin abla bana da banada:)
Karbo bağımlılık yapıyo çünkü habire yemek istiyoruz ben de aynı durumdayım şu aninşAllah yeni yıl yağlarımızı da alıp götürür bizden. :)
aslında sanki bikaç gündür azaldı gibi yeme isteğim. yani şöyle ki, yemesem yemem. ama bu sefer de ağız alışkanlığı... aman ne bileyim ya üf...
ay inanmiyorum ne guzeeeelllll herkes hamileV
Vorones asfarovski fatma ve sen . Inşallah rabbim isteyen herkese versin
rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın bnde yaza tüp bebek yaptırabılırım inşallah bnmde olurcok sagolun tesekurler, evet ben 5 yil tedaviden sonra bir oglum oldu bu oglumdan sonraki ikinci tup bebekti cok sukur Rabbim emeklerimi bosa cikarmadi
Eminem sen benim için çok değerlisin biliyorsun o yüzdende kiziyorum sana ne olur kendine vücuduna ve beynine eziyet etmeYok yaaa hiç ayda 10 kg verme gibi bi hayale kapılmadim ama 5 kg düşündüm ne yalan söyleyim
Dövme beni yasom yaaaa taaam taaam bu kez son söz veriyorum son. Sağlıklı beslenicem söz
En çok kilo yapan da o...Karbo bağımlılık yapıyo çünkü habire yemek istiyoruz ben de aynı durumdayım şu an
sagol abla hıc ıyı bı nöbet degıldı 120 rontgen hastası 20 tomografı hastası cektım ve bacakalrımı hıssetmıyorumbıle şükür görevlendrme bugun sonnİnşallah kuzum inşallah olmayan herkese nasip etsinbu arada iyi nöbetler.
Tekmi çalışıyorsun gündüz kelebek 120 hasta çok.sekreterin falan vardır insallahsagol abla hıc ıyı bı nöbet degıldı 120 rontgen hastası 20 tomografı hastası cektım ve bacakalrımı hıssetmıyorumbıle şükür görevlendrme bugun sonn
Teşekkür ederim canıımm. :)Masmavi_ canım cok tatlısın maşallah
gece gunduz hep tek burası abla acıl fln hepsıne bakıyosun sekretde stajyer ögrencı var 4 dekdr ama o olmasa daha zorlanırdım yorulmak bşy degıl aldıgım radyasyonlardan bünyem mahvoluyor artıkTekmi çalışıyorsun gündüz kelebek 120 hasta çok.sekreterin falan vardır insallah
Aahh ahhh bu menülerle ben seni nasıl alayım listeyeee ?????Menüm
Sabah
Yarım limon a ılık su
Yarım simit
1 dilim ekmek
Peynir salça tereyağ bal
Ara
Süt
Öğle
1 tabak sarma
Ara
1_portakal
Akşam
2 kepçe çorba
200 gr dalak
3 kaşık makarna
Yarım saat yuruyus
2 litre su
perigunlugu Selinanya @kvrck sayın kaptanlar bn lısteye neden gıremıyorum acaba başladıgımda 25 aralık tahmını denılmştı ama 2 haftdr aynı kılodayım dıyemı ? ben böylede mutluyum ama merak ettım sadece
Aynen selinin söylediklerine katılıyorum canım@Selinanya pekala öyle olsun inşallah verırım bende tez zamnda :) ama deıgını unutmacayagm tam bugday unuyla da deneyebılırım ozamn sımdıkı hedefım 53 olursam kendıme bnden bı mantı tabı sonrasında cook dıkkat ederım canım dedıgın gıbı 52 olursamda eşimn ymk sözü var bakalım ne olacak zamn ne göstertecek
Valla bu konuda kendimi sana benzetmior değilim. Tam başlıyorum bi yerde kilom duruyo sinirleniyorum amaa çoook şükür 70e gelmedim hiçIyi akşamlar sevgili takım arkadaslarim
Bir yerlerden başlamam gerek lakin başlayamiyorum. Nasıl motive olucagimi neyle beslenicemi bilmiyorum
Hep kararlar alıyorum ama bir türlü faaliyete dökemiyirum.
Bu da bende başarısızlık hissi doğuruyor daha çok hirslanip daha çok yiyorum ve bu kısır dönguden kurtulmak istiyorum .
Iyi kötü menu bildiriminde bulunucam artık.
Bu belki beni dizginler. Şu sıralar midemi büyüttüm resmen yiyip yiyip doymuyorum. Spor da yapmıyorum salona çok nadir ugruyorum ayyyy iyice saldim ya. .mutlu değilim ben böyle. .. 73 lerde kilo da ne yazık ki.
68 lere kadar düşmüşken en büyük kötülüğü yaptım kendime.
Bugün oruçluydum. Borçlarım bitmedi hala. Iftarda tavuk yedim bir kaç kaşık da pilav.
Ve ayran
Salata yapmaya üsendim
Yemekten sonra da bi kaç kraker yedim bir dilim kek. Ve bir küçük boy hoby çikolata.
Bugün spora biraz geç de olsa gittim.
Artık başlamam gerek..
Eeee ben oluyo o işte :)))) annem çalışmyo ben gezentii :)))Bu arada liseden bir arkadaşımla iş çıkışı kahve içtim de ondan geç geldim. Annem çalışmasa ev hanımı olsa gezentilikten eve girmiycem sanırım. Birde böyle sevgili falan yok ya ohh kafa nereye ben oraya
Bu arada kızlar instagram kullanan varsa birbirimizi takip edebiliriz
Çooook mutlu oldum inanki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam canlar nasilsiniz? guzel haberlerle geldim Elhamdulillah..
Valla hele bi iyi menüyle gelme duvarına lama yollarım yok öyle kilo vermeden kaçmak, her gün burdaasııınnnnnnKızlar,
şuanki kilom 65, boyum 158
Ocak 24'e kadar kaç kilo verebilirim sizce? Diyet ve bazen sporla :)
cok tesekur ederim caniiimmm ay bende cok sevindim ne guzel hepimiz cok istiyoduk Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallahKızz bu neAllah Allah diyorum neyse diyetnin ilk günleri diye bugüne sesimi çıkarmıyorum, yarın da böyle gel görürsün oklavayı
Ayyyy ablam nasıl sevindim anlatamam, çok şükür ya Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Bu yıl takım bereketli maşallah, bebek isteyen kızlar bakın size örnek, @vorones , @asfarovski ,mirjam az kendilerini üzmediler bebek bebek diye ama bakın hepsi birden hamiş Allah herkesin gönlüne göre versin, hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin. Canımsınız yaa yaşasın teyze oluyorum hemde bir sürü kuzunun
Eğer ki düzenli beslenirsen çok rahat 5 kilo gider ama kaçamak yok
sagol caniiimmm Masallah sende hamileymisin hayirli olsun insallah Rabbim hayirli saglikli evlat versin insallahmirjam hayırlı olsun. 7 takım bereketi. Zaten duymuştum spor ve diyet sonrası hamis kalan çok die. Öpüyorum herkesi . Selinimı de iyi geceler.
Ay paramparça dizi sini izlicim die mutfağın işi kaldı yahu. Gidem temizleyem
amin, cok tesekur ederim caniimm sagolAahh ahhh bu menülerle ben seni nasıl alayım listeyeee ?????
Aynen selinin söylediklerine katılıyorum canım
Valla bu konuda kendimi sana benzetmior değilim. Tam başlıyorum bi yerde kilom duruyo sinirleniyorum amaa çoook şükür 70e gelmedim hiç
Eeee ben oluyo o işte :)))) annem çalışmyo ben gezentii :)))
Çooook mutlu oldum inanki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla hele bi iyi menüyle gelme duvarına lama yollarım yok öyle kilo vermeden kaçmak, her gün burdaasııınnnnnn
Aman mutfak nedir halldersin sen hızlı gonzalesmirjam hayırlı olsun. 7 takım bereketi. Zaten duymuştum spor ve diyet sonrası hamis kalan çok die. Öpüyorum herkesi . Selinimı de iyi geceler.
Ay paramparça dizi sini izlicim die mutfağın işi kaldı yahu. Gidem temizleyem
Hele sen bana oklavayı bi çıkarma, ben seni sopalarım he...
Anlayış istemiyorum bu vakitten sonra. :)
Kaçamaksız 5 kilo.. Allah Allaaaah.. nasıl güzel olur. :))))
Sağol canım benim, o senin tatlılığın. Evet benim, bugün çekildim en tazesinden. :)
öyleyızdır canım ama çiçek grublarında beraber düşersek ve 1. olamazsak ozaman işler değişirTeşekkür ederim canıımm. :)
Siz ne tatlı insanlarsınız böyle, sevgi pıtırcıklarım.
Bayılıyorum pozitif enerji saçan sıcakkanlı insanlara. :)
Heheheheh ne mantıymış yaaaaa :))))))perigunlugu perim tamam canım önce 53 e düşüp mantı sonra 52 olup kocacımla yemek sevdım ben bu işi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?