Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karbo bağımlılık yapıyo çünkü habire yemek istiyoruz ben de aynı durumdayım şu an

Yok yaaa hiç ayda 10 kg verme gibi bi hayale kapılmadim ama 5 kg düşündüm ne yalan söyleyim
Dövme beni yasom yaaaa taaam taaam bu kez son söz veriyorum son. Sağlıklı beslenicem söz
Eminem sen benim için çok değerlisin biliyorsun o yüzdende kiziyorum sana ne olur kendine vücuduna ve beynine eziyet etme

Tekmi çalışıyorsun gündüz kelebek 120 hasta çok.sekreterin falan vardır insallah
gece gunduz hep tek burası abla acıl fln hepsıne bakıyosun sekretde stajyer ögrencı var 4 dekdr ama o olmasa daha zorlanırdım yorulmak bşy degıl aldıgım radyasyonlardan bünyem mahvoluyor artık

Aahh ahhh bu menülerle ben seni nasıl alayım listeyeee ?????
Aynen selinin söylediklerine katılıyorum canım
Valla bu konuda kendimi sana benzetmior değilim. Tam başlıyorum bi yerde kilom duruyo sinirleniyorum amaa çoook şükür 70e gelmedim hiç
Eeee ben oluyo o işte :)))) annem çalışmyo ben gezentii :)))

Selam canlar nasilsiniz? guzel haberlerle geldim Elhamdulillah..
Çooook mutlu oldum inanki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar,
şuanki kilom 65, boyum 158
Ocak 24'e kadar kaç kilo verebilirim sizce? Diyet ve bazen sporla :)
Valla hele bi iyi menüyle gelme duvarına lama yollarım yok öyle kilo vermeden kaçmak, her gün burdaasııınnnnnn

cok tesekur ederim caniiimmm ay bende cok sevindim ne guzel hepimiz cok istiyoduk Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah
sagol caniiimmm Masallah sende hamileymisin hayirli olsun insallah Rabbim hayirli saglikli evlat versin insallah
amin, cok tesekur ederim caniimm sagol

Aman mutfak nedir halldersin sen hızlı gonzales

tamam oklavayı aldım yanıma sen ye cıss ları da spor cezası verelim sana bir gör o zaman
Ohh maşallah fıstık gibisin, hedefe de ulaştın mı bal kaymak olursun

Oyy oyyy muhabbetin en güzel yerini kaçırıyorum ben hep yaaaa
aeben abla aöf açıklandı nasıl sonuçların baktın mı?

Bu cumartesi ve pazar sınavlarım var benimde songünlerimi daha iyi değerlendirmeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla geçerim. Çok şükür aöf vizelerim iyi

Teşekkür ederim canıımm. :)
Siz ne tatlı insanlarsınız böyle, sevgi pıtırcıklarım.
Bayılıyorum pozitif enerji saçan sıcakkanlı insanlara. :)
öyleyızdır canım ama çiçek grublarında beraber düşersek ve 1. olamazsak ozaman işler değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…