selincim masallahAhaha canım en son yazın bir resim koydum pempe pantolonlu 3 gün geçmedi renklilerle yıkadım saflık yapıp pantolon mor olduo gün bu gündür koymuyordum Hiç cadoloz tipi var mı ( tamam azcık olabilirim ama) eli maşalı kaptan olmz benden arada çemkiriyorum o kadar
boyum 167-168 falan sanırım ayy onu bile bilmiyorum bak bakalım varsa şöyle güzel bir kısmet değerlendirmeye alayım
eşim arkdaşlarına arıyor garıbımde bnde hıc yardımcı olmuyorum ama kardeşim yaşını büyütup alabılırım onaAhaha canım en son yazın bir resim koydum pempe pantolonlu 3 gün geçmedi renklilerle yıkadım saflık yapıp pantolon mor olduo gün bu gündür koymuyordum Hiç cadoloz tipi var mı ( tamam azcık olabilirim ama) eli maşalı kaptan olmz benden arada çemkiriyorum o kadar
boyum 167-168 falan sanırım ayy onu bile bilmiyorum bak bakalım varsa şöyle güzel bir kısmet değerlendirmeye alayım
geçen yıl bu zamanlar başladım 66ydım sanırım, mart gibi kk ya geldim 61 falandım işte mayıstan beri falanda 56 larda geziniyorum, 55 olcam diye uğraşıyorum arada salıyorum kendimi 57 oluyor 58 oldu mu sar başaKaç kiloydun, kaça düştün?
Yani burada mı verdin yoksa hep böyle miydin? :)
MaşAllah diyeyim de nazar değmesin. :*
Vallahi ya...
Aaaa siz yeter ki verin kiloları, yoksa neden bu kadar dil dökeyimcanım senın yaşın kac bnm 24 bu ara selıne karşı bırlık olmaya ned ersın bız zayıflayalım cıtır olalımda görsün bizi:)
ayy teşekkür ederim ablacımselincim masallahcok guzelsin Allah nazardan saklasin canim
eşim arkdaşlarına arıyor garıbımde bnde hıc yardımcı olmuyorum ama kardeşim yaşını büyütup alabılırım ona
@Selinanya ordan bana bı 8 santım versen yeter canım
kuzu bnm kardeşler küçükler daha baya ya ama en küçügümz cok yakışıklı ve zekıdrı az bıraaz buyuk olaydı alırdık senı :)ayy teşekkür ederim ablacım
aman 8 cm ne olcak canın sağolsun verdim gitti, nedense beni tanıyan herkes ya abisine ya kardeşine alıyor valla bu ara kısmetde bir artış var hayır olsun
valla kuzum buraya geleni önce zayıflatıp, sonra hamiş yapıyoruz, ona göre hazırlığını yap senvercez inşallah demiMasmavi_ bı ıhtımal hamıle fln olursam ozamn tam bomba bn olurum işte
kuzu bnm kardeşler küçükler daha baya ya ama en küçügümz cok yakışıklı ve zekıdrı az bıraaz buyuk olaydı alırdık senı :)
inşallah canım hadı bakalım görücez neler olcak ben bıraz yatayım kızlar cok yorgunm belkı gece hasta gelmzde dınlenırım bıraz malum yarın yolculuk varr memleketevalla kuzum buraya geleni önce zayıflatıp, sonra hamiş yapıyoruz, ona göre hazırlığını yap sen
amann olmaz o zaman, azcık ağırlar gelsin ya artık
24 yaşındayım ben de canım.canım senın yaşın kac bnm 24 bu ara selıne karşı bırlık olmaya ned ersın bız zayıflayalım cıtır olalımda görsün bizi:)
Sonuç olarak emeklerinin karşılığını almışsın. İnşAllah almazsın bir daha tatlım. Benim de geçmişimde (geçen yıl bu zamanlar başladım 66ydım sanırım, mart gibi kk ya geldim 61 falandım işte mayıstan beri falanda 56 larda geziniyorum, 55 olcam diye uğraşıyorum arada salıyorum kendimi 57 oluyor 58 oldu mu sar başaahh nerde 1 yıldır diyet+spor hiç bırakmadım yeni yeni kabulleniyorum zayıfladığımı yoksa takıntı yaptım da ben, eskiler bilir az dinlemediler benim isyanlarımı
Aaaa siz yeter ki verin kiloları, yoksa neden bu kadar dil dökeyimyaza bomba gibi giricez diyorum başka da birşey demiyorum
Vereceğiz inşAllah!vercez inşallah demiMasmavi_ bı ıhtımal hamıle fln olursam ozamn tam bomba bn olurum işte
aaa dur onuda kabul ederse vereyim.Sanasol şurup içirin alerji için veriliyo çocuklara aşırı kilo aldırıyo eşimde kullandı çok güzel kilo aldı
ya needen bakionuz cok merak ettim:)Selinanya seliinn cok güzelsın maşallah canım azcık boyundan bana versende bnde böyle zayıf olsam :) hazır resmını koymuşken görücü gözüyle bakayım bi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?