Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

BİZİM ÖĞRENCİLERDE ÖĞRETMENİM ÇARŞAMBA KAR YAĞACAKMIŞ OKUL TATİLMİ DİYORDU AMA ANTEP GÜNLÜK GÜNEŞLİK KARI BİZ BEKLERKEN KAYSERİYE GİTMİŞ
Ben çok severim karı. Sabah uyanınca sürpriz oldu bize, yarın veya öbür gün oraya da gelir heralde. Tüm yurtta etkili olacakmış...

Slm kizlar kar yagisi rotar falan yapmadan indim cok sukur. Trabzondada yagmur var hayirlisiyla varirim ins evime iyi dilekleriniz icin tesekkurlr..
kuzularinannesi elifim oglani nasil yollayacan gi dayanamaz cocuk annesiz birakma deki yasemin abla sen nasil birakip gidiyordun iste bende onu icin birakma diyorum cok kotu ay icim ciz etti.
aeben canim ben hala iyilesemedim inan berbat bir grip bide dogalgazla isinmiyor evler dondum istanbulda.

3 gün abla ya. Babamızı bırakıp 2 hafta annaneye gidip kalıyoruz şimdi adama hayır babaannesine götüremezsin nasıl diyim :)

İyi günler hanımlar bugün güne çok güzel başladım inşallah devamıda gelir sabah ekmek almaya gittiğimde kızım için kardeşiniz gibi duruyor hiç doğum yapmış gibi durmuyorsunuz diyen kasiyer eşimin sen çok zayıfladın güzelleştin demesi ve kuaförümün sen ne kadar zayıfladın Melike demesi güne güzel başlamamı sağladı inşallah dahada xayıflarımda iyi kızımın ablası gibi dururum

seninde adın melike mi adaşmıyız

oğlum 5 ,. sınıfa gidiyor.bugün yazılısı vardı sırf o yüzden gönderdim soğuk algınlığı var öksürüyor bir de dişi ağrıyor.sınav yarına ertelenmiş.beden eğitimi öğretmeni dışarda ders yapmışbir geldi koşmaktan kıpkırmızı olmuş sinir oldum adama ya.spor salonu ne diye var bu soğukta benim oğlum dışarı çıkacaksa

Evet çok hızlıyım benim hzımdan dolayı arkadaşlarım bunalımda

dün gece rahatsızlaştım.üşümeye başladım bu ikinci defa oluyor ateşime baktım 35.5 öncekinde dahada düşmüştü bir mide bulantısı başladı.ama nasıl.ekmek yerdim eskiden midem düzelirmi diye.yapmadım kalorifer yanıyordu zaten ama elektirikli sobayı açtım iyice nane limon kaynattım bir kupa içtim.onunla kendime geldim.sinirlenince oluyor.sinir boşalması gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…