- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Melikecim princi haslayip yogurtla yiyorsun tum gun .arkadaşlar son gün deniliyor lapa deniliyor ben anlamadım
Ablam, bu insanları kabız yapmaz mı?Melikecim princi haslayip yogurtla yiyorsun tum gun .
Ama benim sahsi fikrim bu tur seyleri pek yapmanizi tavsiye etmem. Tabi benim fikrim kimseyi baglamaz.
Öncedeen de çok kilon yokmuş ablam amaaaaaa şuan fıstıkkk gibisiiinHaydi bakalım inşallah kuzum
tamam canım bir dahakine aklımdasın
Albüme koydum takip ederseniz, görebilirsiniz
Geçmiş olsun ablam..Hayırlı yolculuklar bacım .
Ankara güneşli , kapalı günlerden sonra . Ama soğukk , dışarı çıkmam yasak hala burnum yanıyor bu nası nezle grip ya.
Enginerim yag yakar kas artar . Yani kilo verdirir ama kasa dönüştüğü için çok baskülde belli olmaya bilir . Görünümde çok fardeder ama
Seni yeniden gördüğüme ve toparlandığına sevindim
ben spor salonuna yazıldım canım haftada 3 gün gidiyorum orada aletlerle çalışıyorum haftanın geri kalan günlerinde de evde spor yapayım diyorum ama henüz ne yapacağıma karar veremedim ondan sordum pilates mi yapsam diyeCanım pilatesten ziyade yürüyüş yapmanı tavsiye ederim. Çünkü plates güzel incelitiyor ama önce fazlalıklardan kurtulmak lazım
Kaç kilosun acaba?ben spor salonuna yazıldım canım haftada 3 gün gidiyorum orada aletlerle çalışıyorum haftanın geri kalan günlerinde de evde spor yapayım diyorum ama henüz ne yapacağıma karar veremedim ondan sordum pilates mi yapsam diye
evet canım doğru diyorsunuz ben şimdi haftada 3 gün spora gidiyorum zaten hazır yeri gelmişken onu da sorayım ben aerobik yapmıyorum sizce aletlerden sonra aerobiğe de katılmalı mıyımengineer333 canım selinve aeben ablay katılıyorum.önce yuruysle başla
89 civarıyımKaç kilosun acaba?
Nanacim denemedim hic bilmiyorum denemeyide hic dusunmedim ama vicdan corbasini tavsiye ederim 1 2 gun oda gerci onuda ben hic detox amacli yapmadim tadini sevdim aradada yapiyorum guzelde odem atiyorsun.icinde bir suru vsebze var sebze sevdigimden hosumada gidiyor.Ablam, bu insanları kabız yapmaz mı?
Canim 70 kilolara dusunce yaparsin simdi yuruyusle devam et benim fikrim.89 civarıyım
Canım spor lar egzersizler konusunda çok bilgili değilimevet canım doğru diyorsunuz ben şimdi haftada 3 gün spora gidiyorum zaten hazır yeri gelmişken onu da sorayım ben aerobik yapmıyorum sizce aletlerden sonra aerobiğe de katılmalı mıyım
peki aerobiğe ne diyorsun abla biliyorsun ben listedeyken de düzenli yürüyüş yapıyordum şimdi salona yazıldım ruhen iyi geliyor :) stres atıyorum kum torbasıyla da çalışıyorum aradaCanim 70 kilolara dusunce yaparsin simdi yuruyusle devam et benim fikrim.
söyliycem beni 9 da uyandırsın yazıyım tekrar uyurumkız M Melininannesi15 yarın tartılmayı unutma tamam mı ve 12 den önce burda ol, yarında geç kalırsan diskalifiye olabilirsinArtık alarm mı kurarsın naparsın bilmiyorum
dün bi arkadaşa vatsaptan foto attım aman fatma inanamıyorum diyor ağzım açık kaldı diyor aslında kulubede koyacağim ama 140 kilolarımdan bi foto bulamadım yoksa şimdiki halimde kilolu ancak farkı anlamak için kilolu halimin bilinmesi gerekiyor
arkadaş akşam bayaği bana gaz verdi fatma sen mucizenin adısın bu gece menim için diyor bayaği hoşuma gitti
BÜTÜN ARKADAŞLARIMA GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM TARTI GÜNÜNDEN BİR GÜN ÖNCE ÇOK ÖNEMLİ YENİ GELEN ARKADAŞLARIMA HATIRLATMA
Yanlış anlamani istemem, ama bence yuruyus hariç hiçbir sporu yapma. En azından 20 civarı kilo verene kadar. Sadece yuruyusle rahat kilo verirsin. Çok kilolu iken yapılan ağır sporlar biz kilolularin sakat kalmasına, kas zedelenmesine neden olabiliyor maalesef. Hiçbirşey sağlıktan önemle değil.89 civarıyım
anladım canım ben şuan tekrardan yeniden başladım ya her şeyi yapmak istiyorum ondanCanım spor lar egzersizler konusunda çok bilgili değilimSelinanya ve C CallanPinckney yardımcı olur sanırım bnde burda leslie öğrendim mesela plates yapamadigimda yada yaptım ama hala gücüm.vrsa spora onuda yapıyorum bide ip atliyorum bn oda faydalı oluyor
Oh oh, inşallah birgün arkadaslarinla bir buluşma ayarlarsinda yanlarına gittiğinde seni taniyamazlardün bi arkadaşa vatsaptan foto attım aman fatma inanamıyorum diyor ağzım açık kaldı diyor aslında kulubede koyacağim ama 140 kilolarımdan bi foto bulamadım yoksa şimdiki halimde kilolu ancak farkı anlamak için kilolu halimin bilinmesi gerekiyor
arkadaş akşam bayaği bana gaz verdi fatma sen mucizenin adısın bu gece menim için diyor bayaği hoşuma gitti
BÜTÜN ARKADAŞLARIMA GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM TARTI GÜNÜNDEN BİR GÜN ÖNCE ÇOK ÖNEMLİ YENİ GELEN ARKADAŞLARIMA HATIRLATMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?