Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüm :
sabah:2 ince dilim ekmek arası beyaz peynirden tost+ şekersiz çay
ara: ada çayı
öğle: 1.5 kase yayla çorbası
ara. beyaz çay
akşam :1 kase yayla çorbası+4 yk bezelye yemeği+ yumurtalı salata91 dilim ekmek
su 10 bardak
spor: 40 dk yürürüş

Haydi bakalım inşallah kuzum

tamam canım bir dahakine aklımdasın

Albüme koydum takip ederseniz, görebilirsiniz
Öncedeen de çok kilon yokmuş ablam amaaaaaa şuan fıstıkkk gibisiiin
Hayırlı yolculuklar bacım .

Ankara güneşli , kapalı günlerden sonra . Ama soğukk , dışarı çıkmam yasak hala burnum yanıyor bu nası nezle grip ya .
Geçmiş olsun ablam..

Canım pilatesten ziyade yürüyüş yapmanı tavsiye ederim. Çünkü plates güzel incelitiyor ama önce fazlalıklardan kurtulmak lazım
ben spor salonuna yazıldım canım haftada 3 gün gidiyorum orada aletlerle çalışıyorum haftanın geri kalan günlerinde de evde spor yapayım diyorum ama henüz ne yapacağıma karar veremedim ondan sordum pilates mi yapsam diye

Ablam, bu insanları kabız yapmaz mı?
Nanacim denemedim hic bilmiyorum denemeyide hic dusunmedim ama vicdan corbasini tavsiye ederim 1 2 gun oda gerci onuda ben hic detox amacli yapmadim tadini sevdim aradada yapiyorum guzelde odem atiyorsun.icinde bir suru vsebze var sebze sevdigimden hosumada gidiyor.
Hatta ayin birinde yapip 1 gun bagirsaklarimi midemi terbiye etmeyi dusunuyorum yarin tarti ne diyecek merak ediyirum.

evet canım doğru diyorsunuz ben şimdi haftada 3 gün spora gidiyorum zaten hazır yeri gelmişken onu da sorayım ben aerobik yapmıyorum sizce aletlerden sonra aerobiğe de katılmalı mıyım
Canım spor lar egzersizler konusunda çok bilgili değilim Selinanya ve C CallanPinckney yardımcı olur sanırım bnde burda leslie öğrendim mesela plates yapamadigimda yada yaptım ama hala gücüm.vrsa spora onuda yapıyorum bide ip atliyorum bn oda faydalı oluyor

sen hepimiz için çok büyük bir örneksin abla inşallah 70-80 li fotolar da atarsın

Yanlış anlamani istemem, ama bence yuruyus hariç hiçbir sporu yapma. En azından 20 civarı kilo verene kadar. Sadece yuruyusle rahat kilo verirsin. Çok kilolu iken yapılan ağır sporlar biz kilolularin sakat kalmasına, kas zedelenmesine neden olabiliyor maalesef. Hiçbirşey sağlıktan önemle değil.
Bende istiyordum ama yanlış olduğunu öğrenip geç olmadan döndüm o yoldan. Vücudum sarkmasin diyeydin korkum ama tek bi sarkma bile yok. Aksine goguslerim daha iyi görünmeye başladı. Sarkık şişman göbişim sanki yukarı doğru , daha sıkı şekilde yavaşça çıkmış sonrada küçülmeye başlamıştı. Bunu çok rahat aynaya bakınca görebiliyordum.
Not; ben 98 ile başladım.

anladım canım ben şuan tekrardan yeniden başladım ya her şeyi yapmak istiyorum ondan
açgözlüyüm şuan spor konusunda ama hafif şeylerle başlasam iyi olacak galiba

Oh oh, inşallah birgün arkadaslarinla bir buluşma ayarlarsinda yanlarına gittiğinde seni taniyamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…