Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

culi tatlım sorma ya ben ilk geldiğimde de öyleydi şimdi sadece iki satır yazıp gitmek amaçları sanırım bundan sonra 2 hafta deneyelim oylayalım kendi aramızda ona göre alalım bende sohbet ve paylaşımı seven biriyim ki mesajlarıma bakarsan burada kimseyi bulamadığımdan diğer takımlardada dolaşıyorum en çok seni ve ranayı görüyorum buralarda bugün ne yediğimi yazamıcam çünkü ölçmedim yerken ortadan yidik böyle oldualsanaalsanasmile özledim sohbeti ya hadi toparlanalım
benim pcye yeni parça alınana kadar çok sık giremicem ama her yazıyada cevap yazmaya çalışacağım aklım o kadar sizdeki bişey görüyorum diyom hemen gideyim evede kkya yazayım diyorum ben bu kadar heycanlıyım anlıcanız peki siz ...

kızlar çok üzüldüm ya ben sabahtan bildirimi yaptım sonra ara ara bakim dedim son durum kk hiç açılmadı..akşama doğruda pes ettim..girebilseydim bende yapmaya çalışırdım ayda yardım isterdim bi şekilde..sanırım diskalifiye durumu olmaz..

ayrıca bende sık bildirimde bulunmyorum ama zamansızlıktan değil burdaki hareketsizlikten..sık sık giriyorum bakıyorum kimse girmeyince çıkıyorum bende..bi ölü toprağı var atamadık gitti..
inşallah toparlanırız en kısa zamanda

arkadaşlar, ben bildirim yaptım ama gözden kaçtı galiba.
ben bu grubun devam etmesinden yanayım, yarından itibaren diet son sürat devam edecek.siteye sık sık giricem bundan sonra.

kizlaaar ne olmus boyle
bildirim yapilamadi mi?
ben arkadastaydim
evde olsaydim bir sekilde paylasim alanina koyardim listeyi
cok uzuldum simdi :çok üzgünüm:

arkadaşlar, ben bildirim yaptım ama gözden kaçtı galiba.
ben bu grubun devam etmesinden yanayım, yarından itibaren diet son sürat devam edecek.siteye sık sık giricem bundan sonra.

kızlar sahip çıkın takımınıza...tamam dün forumda problem vardı ama normalde de çok fazla paylaşım yapmıyorsunuz..lütfen li paylaşımlarla kilo vermede çok fazla yol katedemezsiniz....
Unutmayın!..
Ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon ve kilo verme demek..
Sevgiyle kalın a.s.

Son düzenleme:
zalimi
culi
rana
cemre
tutku

kızlar demekki aynı şeylerden müzdaribiz paylaşım olmadığından çıkıyoruz hepimiz bu soruna bol paylaşımla çözüm bulmaya ne dersiniz

şimdi farklı bişey yapalım herkes ikişerli takım olsun birbirini denetlesin ve cuma günü böylelikle herkes kilo vererek bildirimlerini yapsın hem dereceye gireriz hem paylaşım artar ne dersiniz ve takımlar her hafta değişir oldumu şimdi ben kimle takım olcam benden sonra mesaj yazan takım arkadaşımla ve ben onu sorgulucam sürekli oda beni ve tabi takım içindeki diğer takımlara da sataşacağız çok heycanlıyım bakalım rakibim kim olacak...

a.s. akrepcim sonuna kadar haklisin canim
ilgin icin cok tesekkur ederiz kendi ve takim arkadaslarimin adina.. :1hug:

zalimi canim gercekten takim adina guzel seyler dusunuyorsun
oncelikle su diskalifiye oldu-olmadi durumlarini bir asalim
artik birseyler yapma zamani geldi geciyor bile

simdi cikmam gerekiyor
malum burada gecenin bir yarisi
birkac saat sonra gelirim tekrar

ewet güzel rakibem geldi ranacım biz birbirimizi denetleyeceğiz her anlamda artık sen ve ben değil biz varız ikimizde en güzel şekilde bu haftayı kapatacağımızdan eminim

böyle şeyler düşünmemin tek sebebi sevmek kkayı ve sizleri o kadar öok seviyorum dışardayken bile eve gitsemde hemen yazsam diyordum bağımlısı oldum kknın ama her ne hikmetse cumaları bir iş geliyor başıma giremiyorum o zamanda böyle uğraşıyoruz sempatiksalakcinni

insallah canimcim
ben dun cosuttum
fazla kacirdim
bugunden itibaren cumaya kadar kacamak falan yok
spora devam

ya sorma dün pcci de kek çıkardı nefisti tutamadım kendimi bende başlıyorum bugünden itibaren

bundan sonra giremesende yardimci olacagiz birbirimize
bir sorun olmayacak ins.
ben biraz uyumaya gidiyorum
gorusuruz yine canim
muck..

bu arada bilgisayarcı tanıdık olur da bizim fazla olmasada baya yakınız sık sık gelip gideriz onların bilgisayarda bir sürü program varmış ta kimseyi oturtturmyor pcye

iyi uykular ranacım bende kahvaltı etsem iyi olacak 1 saattir oturuyorum şurada

canım merak etme bundan sonra cumaları ilgi alanımdan biride burası olucak yerimseniben

selam arkadaşlar günlerdir başıma gelmedik kalmadı.ev sahibi pencereleri degiştirdi evim berbal oldu inşaat gibi.pvc taktırdı.koombi bozuldu internet çalışmadı.evde iş olunca işede gidemedim bir türlü giremedim kk ya sinirler tavanda birsürüde gelmeyen olmuş bu hafta.
benim kusuruma bakmayın ne olur.

canım merak etme bundan sonra cumaları ilgi alanımdan biride burası olucak yerimseniben

canımsın bebişim teşekkürleropuyorumnanaktan

ooo sende benim gibiymişsin ya kara bulutlar senin de üzerindeymiş bu hafta sıradaki arkadaşta senin grubunu oluşturacak

diskalifiye olma söz konusu yokmuş ben yanlış anlamışım çok güldüm ya paylaşım alanını bir okuyun sizlerde bir gülün benim gibi bana :roflol:

sabah 2 dilim ekmek peynir yedim daha hiç su içmediğimi şuan farkettim yarım kutu bonibon yedim bir ağzıma bir tekrar kutusuna attımm tutki yedimle bir paketi yarıya indirdim..:roflol:

ewet yine kimse yok noluyoruz ya şşşşşşşşşt gelin artık bak diskalifiye edeceğim ona göre bundan sonra gelen gelir gelmeyen diskalifiye olur ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…