Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ranacık desene ödülü bizim takımdaki arkadaşlar kapıcak :jeyyar: :lepi:

canimcim sizin takimida yakindan takip ediyorum
arkadaslarin cogunu taniyorum artik diyebilirim
bu haftada kardes takimim alsin odulu :lepi:
cok sevinirim olumunekankayizsmile

hattori_ozx
hosgeldin canim

zalimi ortak karara uyulur ama bende bu hafta olmasi taraftariyim

bu aksam arkadas gezmesi var
ama kizim biraz hasta gibi
yada baslangici.. :çok üzgünüm:

eyvah desene mecburi bir kaçamak var

ucundan kıyısından azıcık yemek zorundasın bakalım nasıl atlatacaksın bu haftayı rana

canim bu sabah 69.3 geldim
yani 1.2 kilo gitmis durumda alkisalkisalkis
dahada verebilirdim ama ah su gezmeler..
insallah fazla kacirmadan atlatirim bu haftayi :Saruboceq:

sali yediklerim:

sabah: 1 salatalik, bitki cayi
ara: 1 paket mavi yesil light
oglen: 1 pors. karnabahar salatasi
ara: 3 badem
aksam: 1 kofte, 2 kasik salata, ceyrek dürüm , 3 sarma, 1 catal helva 1 catal kek
ara: 1 mandalina, 1 cennet meyvesi
form cayi
1 saat spor

aksam disaridaydik kendimce yasakli olanlardan yedim asiriya kacmadan
artik gezmeye gitmeye korkar oldum ohaoldumsmile

zalimi bu kaptan oldugun icin ve
verdigin sozu tuttugun icin sana :mymeka:

diger kizlara diyecek lafim kalmadi :1no2:
juliiii yetis bacim don artik gezmelerden ozledim paylasim ve yorumlarini :1hug:

Hattori ox hoşgeldin canım.

rana able canım sıkma canını sen o yediklerini bir saat sporla verirsin. kızlar ben oğluşumu ananesine götürdüm akşam yarın bende izin alıp gideceğim oğluşumu almaya cuma burda olamam kilom ne onuda bilmiyorum bu sabah psikolojim bozuldu oğluşum yanımda yok diye kocişle kahvaltıya gittik onun ısrarı yüzünden 2 tane poğaca yedim.alsanaalsanasmile

hoşbulduk canım .
bugün benim içinde çok verimsiz bir gündü sabah geç kalktığım için okulda bir poğaça yemek zorunda kaldım. ve birazdan da hafif bi kahvaltı hazırlayıp toplantıya yetişmem lazım ikide. yarında nişanlım gelecek 4 günde o yanımda olacak sanırım bu hafta zor olacak motive olacağım derken zamansızlıklar yüzünden kilo veremeyeceğim sanırım bayramda evime gittiğimde babamın karşısına 10 kilo vermiş olarak çıkmak istiyorum beni zayıflamış görünce çok mutlu oluyorda:dance: ama haftaya inşallah gurubun en çok kilo vereni olarak medarı iftiharınız olmayı umuyorum yeni üyeniz olarak. of çok uzun yazdım galiba...

selam millet.....
zalimicim bende coğunluğa uyarım..ama bende bu hafta iş yok gibi

ranacım maşallah canım yaaa tütütütütütütüt
bende hergün yürüyom ama gittiğim yerde yeye ye senin için yaptım falan diyolar ucundan tadıyom yersem akşam yemiyom ama bakalım nolacak görcez...

hottari hosgeldin canım aamıza..nikini doğru yazmısımdır insallah....

ceyceeee naber....

tutkuuu sen nassın hacı oğlusum nasıl.....

şuan geçmişi okuma şansım yok liste culi başta olmak üzere tüm takıma emanettir yani culime herkes yardımcı olacaktır buna inanıyorum

pc patladı cazibeme dayanamadı herhal nesse yani olana kadar belki iki güne bir uğrayabilirim oda belki

bilgisayarcıyı arıyorum arıyorum açmıyor pazara gitti herhal 2 saate tekrar ararım bakalım yapsında kavuşayım pcme

dün ne sinir oldum ama hiç bişey yok heryer heryerde saat 10da yattım : )

kaç haftadır boş bırakıyorum sizleri ama bu sefer ağır bir sorun var kardeşime göre harddisk te sorun bakalım nolcak eğer bişey değişecekse babam değiştirtmez hemen o zamanda eskisi kadar sık giremem günde bir kere girerim canım sıkkın yani anlıyacağınız

paylaşıma baktımda olmasın diyen yok gibi bu hafta bildirim olsun diye yazıyorum paylaşıma haberiniz olsun yani bir değişiklik yok

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt toparlanın artık kızlar ya haftaya disipline girmemiz lazım artık takım kurallarına herkes uyacak kimsecikler yok bu gidişle takımı kapatacaklar heeeeeeeeey to-par-la-na-lım
bilgisayarım sizlere ömür psu diye bir parçası değişecekmiş ve şimdi ekmek almaya bile para vermekten çekinen babam onu hayatta yaptırmaz

sabah 1 dilim ekmek az zeytinyağınla yediğim domates azdı ama bir parça peynir

ara yarım nar

şimdide patlıcanlı pilav bulgur azıcık yicem bakalım nasıl dengelicem

2saat sonra yarım nar

2 saat sonra 1 bardak süt

bu arada tatilin acısını fazlasıyla çekmekteyim bugün niye yarım gün yaparlarki adet oldum sabahtan evde kavga kıyamet gırla gitti çıkamadım evden iğnemi de yaptıramadım adet sancısını fena çekiyorum ilaçlarda etki etmiyor

selam kızlar a.s.

sabah 2 dilim ekmek peynir ve seytin
öğlen maden suyu
akşam bakla yemeği ve yoğurt....

evet artık toparlanalım..mecburi bir durum olmadıkca her gün paylasım yapılması sart kızlar...

ewet culi kaptan yardımcımız sensin demi paylaşıma yazabilirmisin acaba kaydedilsin

selamlar...

iki gundur giremedim
minik kizim rahatsizdi
gunduz uykusu boluk porcuktu
tabi benim sporda yalan oldu
azicikta yemek konusunda kacirdim
neyseki herseye ragmen 1.5 kilo verebildim :lepi:

ve boylece 5 haftada 10 kilo vermis bulunmaktayim :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…