Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.TAKIM 179.ETAP

zalimi (69,7
sailormoon (65.7
JJuLiEtt(62.9
tutku2012(63.5
cemre2010(63.7
rana.able(70.5 / 69.0 / 1.5 / %2.13)
hulyaeyup(69.4
ceyce(82.5

7,TAKIM TOPLAM KİLO(

menum:

sabah: 1 ceviz, 1 kuru kayisi, yesil cay
ara: 1 armut
oglen: kucuk kase tarhana corbasi
ara: 4-5 tuzlu bizkuvi
aksam: sebzeli tavuk haslama
ara: yesil elma

]7.TAKIM 179.ETAP

zalimi (69,7
sailormoon (65.7
JJuLiEtt(62.9
tutku2012(63.5 /64,0/-0,5/%-0,78)
cemre2010(63.7
hulyaeyup(69.4
ceyce(82.5

7,TAKIM TOPLAM KİLO(

üzgünümmm:gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumben

rana tebrikler canım..
face e öceki sonraki kilonla resmini koysana ya bizde motive olalım..bu hafta hepten cıvıttık hepşmşz

63.5
hedefim 62 idi cok sasırdım sonuca üzgünüm regli öncem sanırım ondan kaynaklı..haftaya telafi edicem..ben hemen kacıyorum..yola cıkıcaz birazdan..zalimi gelir insallah.yoksa liste allaha emanet

kızlar ben 2. takıma giremiyorum açılmıyor birtürlü..burda deneme yapiim dedim bakalım olucakmı

ewet niye kimse yok anlamış değilim bugün bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı şuanda onda giriyorum zaten nolcak bilmiyorum böyle kimse bildirimde bulunmamış çok üzgünüm

kızlar merhaba bn 8.takım kaptanı yardım mesajı gördüm de şimdi
nasıl yardımcı olabilirirm size

zalimicim msj ını yeni gördüm canım bugün kk ya girmek o kadar zordu ki
sorun vardı sizin kızlarda o yüzden bildirim yapamamışlardır
ama yardımcı olamadığım için çok üzgünüm

şu liste hallollsun başka bişey istemiyorum şuan çok fena gripte olmaşum gözlerimde feci ağrıyor sıcak duş alıp dinlenmeliyim

7.TAKIM 179.ETAP

zalimi (69,7/70/-0.3/-0.43%)
sailormoon (65.7/67.5/0.00/0.00%)
JJuLiEtt(62.9/63.5/-0.6/-0.95)
tutku2012(63.5 /64,0/-0,5/%-0,78)
cemre2010(63.7/63.7/0.00/0.00%)
hulyaeyup(69.4/69.4/0.00/0.00%)
ceyce(82.5/82.5/0.00/0.00%)

7,TAKIM TOPLAM KİLO(547.9/547.8/0.1/0.02%)

ve sevgili takım arkadaşlarımı yine beni hayal kırıklığına uğrattınız

hiç kimse girmiyor günlerdir birkaç kişi dışında ve bu kişileri bırakıp eğer takım diskalifiye edilmezse ben o arkadaşları diskalifiye edeceğim gerçekten zayıflamaya çabalayan arkadaşlara ve buraya ilgi gösteren arkadaşlara ihtiyacımız var bizim

şimdi herkes karar versin listelerle ve bu takımla ilgilenecekmisiniz yoksa çıkacakmısınız hiç kimse bir uğrayım liste veya sonuçlar nolmuş demiyor bu kaçıncı etap dışı kalışımız eğer bilmiyorsanız paylaşıma yardım çağrısında bulunun onlarda yardıma gelir

eğer takım şimdi kapatılmazsa takım silkelenicek 3-4 kişi kalacağız hergün geliyorum bir ümitle hiç kimse yok bıktım artık diğer takımlara gitmeye çünkü burada paylaşım olmuyor rana ve culi en çok paylaşımda bulunan peki ya diğerleri...

nedir ki böylr anlamıs değilim..
ben 2008 yılında aylarca hatta senelerce bu takımda bulundum..sayfalar yetmiyordu bize hep uyarı alıyorduk cok muhabbet ediyoruz diye..
o zamanki zevki burda bulamıyorum ben

coğunluk abuk sabuk yiyor her hafta kilo vereceğimez alıyoruz...tamam bende bu hafta giremedem ve kiloda aldım kabul..ama mazaretimi gitmeden önce bildidim bi hafta yolum dedim...ve ilk defa kilo aldım yarısma içinde....

kusura bakmayın ama burda ZAYIFLAMAK isteyen arkadaslar bulunsun yoksa boşa yer kaplamasın kimse...

zalmicim takıma yeni kanlar lazım..özellikle kk daki mesaj ve giriş durumuna göre alalım diyorum ben..bu ara bende kkdaki sorundan dolayı o gün paylasım alanınana yazamadım bugünde pc ağır müsaitsen yazarmıısn.....

bu takım bu hafta düzeldi düzeldi..yoksa cuma günü cıkıcam..

zalimi kusura bakma sen söyleyince tüm takımlara yazdım elimden geleni yaptım ama gec kalmışsınız
inş. diskalifiye olmazsınız ki olmamanız lazım
bugn kk da cok sorun vardı.kimse giremedi çnkü
ben diskalifiye olacağınızı zannetmiyorum....

neyse bu arada girp olmuşsun geçmiş olsun canım.
tez zamanda iyileşirsin umarım..

zalimi canım ben de giremedim bugün kk ya ve takımıma..yoksa elimden geleni yapardım inan bana..tüm takımlar kardeşiz sonuçta.. dağılmanızı istemem canım yaa..oyyy ben böyle üzgün şeyleri yazmayıda beceremem..
umarım herşey güzel devam eder a.s.

merhaba, ben takıma yeni davet aldım.herşey çok güzel olacak.pazt pilatese başlıyorum bu arada.

merhaba, ben takıma yeni davet aldım.herşey çok güzel olacak.pazt pilatese başlıyorum bu arada.

hoşgeldin canım..a.s.inşallah canım..güzel olsun ve daim olsun önemli olan bu aslında :hulya:

kizlaaar ne olmus boyle
bildirim yapilamadi mi?
ben arkadastaydim
evde olsaydim bir sekilde paylasim alanina koyardim listeyi
cok uzuldum simdi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…