Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 avuç leblebi yedim ara öğünde yarım çay bardağı şerbet 1ekmek köftesi yedim akşama da 1 nar yerim fazla kaçırdım bugün ama sürekli spor yapıyorum bu hafta çok vereceğim detoks diyeti zamanı geldi onay veriyor musun ranacım detoksa

selam zalimi
ne tur bir dedoks bu canim
benimde ihtiyacim var
sabah artilarda ciktim malesef :tomato:

hep sporu aksattigim icin boyle oluyor
kizimdan firsat bulabilirsem bugun siki calismam gerekiyor

menum:

sabah: salatalik, yumurta beyazi, bir cay bardagi kuru erik suyu
ara: 1 bardak yesil cay
oglen: 1 pors. firinda somon baligi
ara: 3 kasik yogurt
aksam: yesil elma

merhaba ranaable nasilsin? canim hakkini helal et nickinden bizim ocak annelerinden hatirlayamadim seni simdi faceden eklemissin beni faceden baktim aa dedim bu 7. takimdaki ranaable...

sen nasilsin kizin nasil? artik ocak annelerini takip edemiyorum hele hele benim veled bilgisayari kirdiktan sonra nete yazmak iskence gibi oluyor bitaraflarim tutuluyor iki kelam edicem derken.

canim benim kastettigim 2010 ocak anneleri.benim ozel face im degil orda rana arkadasi ismiyle biliyordum da nickine bakinca benim jeton dustu. kardes takimlardaymisiz haberim yokmus

seni de ekliyim zalimicim ayip ettin

slm kızlar...
sorun cözülmüş cok sevindim..
zalimi bence takıma bi el atman gerekiyo..canım kaptan kaptan yardımcısı seklindi işliyor takımlar ama bence bütün üyelerin sorumlu olması gerek paylasıma liste bırakma işini sıraya koyabilirsin herkes öğrensin die..
kendinde söylemişsi uğramayanları diskalifiye edicem die sizlere ve takıma faydası olmayanın durmasının bencede mantığı yok canım..
böyle aksiliklerin tekrarlanmamasını diliyorum..
bu hafta bizimde olmamamız işleri karıstırdı .. nys önemli olan su anda herseyin yolunda olması..
güzel ve cabuk kilo vermeler..

slm posicim:)
saol canim kizimda bende iyiyiz sukur
bende ocak anneleri topigini fazla takip edemiyorum
face de ara ara bakiyorum
evet kardes takimlardayiz
senin kilon gayet iyi canim
yinede hedef kilona ulasman dilegiyle..
iYi ZAYIFLAMALAR.. :)

Son düzenleme:
slm kızlar uzun zamandır yokum ama durumumun netleşmesini bekledim geçen seferki gibi olsun istemedim ...
kızlar hamileyim ben delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bu sefer bekledim haberi vermek için doktor kontrolümü geçeyim diye düşndüm hayırlısıyla 6.haftanın içindeyim kızlar...sakın gelemediğim için bana darılmayın kafam bu konuyla meşguldü...artık takımdan ayrılma zamanı geldi sanırım..gene de ara ara girip bakarım mutlaka sizlere...her ne kadar 60 a düşememiş olsam da halime çok şükrediyorum kızlar şu anda 65 im canım acaip tatlı çekiyo bakalım nolcak sonum:)))korkuyorum ama çok da mutluyum...
hepinizi öpüyorum kızlar...beni özleyin anacııımmmm:))))hepinize başarılar dilerim...

selam kızlar ben 5, takım kaptanı zalimicim sorun hallolmuş sanırım çok sevindim canım 2 gündür çok stresliydin inşallah haftaya sorunsuz olur herşey umarım rahatlamışsındır biraz hepinizi öpüyorum kızlar hoşçakalın hepinize mutlu huzurlu sağlıklı ve zayıf günler dilerim Allla'a emanet olun

buyuyorlar tabi. benimki tam cadi oldu zor basa cikiyorum. seninki nasil canimm hersey yolundadir ins

hepsi ayni demek
buyudukce bas etmek zorlasiyor
kizimin oksurugu burun tikanikligi gecemedi bir turlu
3-4 gundur cok mizmiz
gunduz uykusu duzensizlesti
uyumuyor..
benim spor iside yatti
yapamiyorum

ah kuzum kıyamam o kadar mutlu oldumki bende rüyamda 6 aylık hamile gördüm bugün 3200 müş kilosu a bak sen habere 6 haftalık hamileyim dedin çok çok sevindim ya anlatamam çok dikkat et sakın kalkma ayağa bebişini al kucağına öyle gel aramıza üzme kendini kilo hakkında ne kadar çok istiyordun hatırlasana hayırlısı olsuna.s.

zalimi bu ekip işi güzel aslında,isterseniz ranayla deneyin bu hafta iyi olursa biz de yapalım.
malum haftasonu o yüzden geç girebildim. kızım da sağolsun çok yoruyo beni.
bugün yediklerim:
sabah: 1 dilim ekmek, kaşarpeynir, 1 bardak süt
ara:1 muz
öğlen: 1 dilim börek
ara: yoğurt
akşam: 4kaşık kuskus azcık kıymalı.

kizlaaar
ben iyice zivanadan ciktim
menum disinda dolu dulu 1 tabak kumpir yedim
hep esimin sucu, onun cani istedi arada ben kaynadim
biri beni durdursun delikafadulden

zalimi yardiiim
istedigin kadar firca atabilirsin :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…