- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Hala getirir de yenilmez mi ablam, maşallahın var nerdeyse sıfır kaçamak yapıyorsun, zaten öğlen başka birşey yememişsin dengelenmişSabah
1 tbekmegi
Omlet kucuk bir dilim sucuk
Peynir azcik
3 zeytin
Ara elme
Ögle
Halam taaa ankaralardan gelmis
Bana borek yapmis kibrit kutusu kadar yedim
Aksam
Firinda kiymali patlican
Yogurt
Salata
Şekersiz çay
2 lt su
Spor yok
İşte klasik bir menü, afiyet olsun ablacım yine süperiyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğ ekmeği
peynir
5 zeytin
domates
yumurta
ARA
1elma
yarım nar
ÖĞLE
Tavuk şiş
salata
ayran
AKŞAM
yeil fasulye
salata
yoğurt
2 llt civarı su 1 saat kadar yürüyüş
nananın tarifleri kısmetse yarın eve mercimekli köfte bana tavuk köfte inşallah eşim bugün öğle yemeyini getirince yapamadım hayırlı akşamlar
bu aralar ben
Kesinlikle haklısın ablacım, ev dışında olduğumuzda düzenimiz bozuluyor ama onda da dengelemek lazım. Evet bitterin acısını 55 dk spor yaparak çıkardım, her terledim hemde bacaklarımı hissetrmiyorumYorum yaparken insanlarin bulunduklari ortami goz onunde bulundurarak yorum yapin arkadaslar tabiki kimse kacamak yapmak istemez ama bazen olabilir kuluz mesela selinin bitter yemesi benim gozume batmaz bilirimki selin onu nasil telafi edecegini bilir yada kelebek anasinda okadar yemegin icinde bir baklava yemesi goz ardi edilenebilir ama gece yemesine kizdim keske yemeseydi oda biz saglikcilar gece ayakta yorgun olunca miden kazinir onunda aliskanligi sanirsam kelebek gece lutfen yemebunlari yazarken bana kizabilirsiniz ama diyet uzun bir surec midemizide terbiye etmek kolay is ddegil nefsimiz yonetmek esiri olmadan yemek yemeyi ogrenmek uzun bir zaman acikcasi. Ogrendigimizi sandigimizda bile nefsimiz bizi yonetebiliyor.
Ya supersin fatoşumiyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğ ekmeği
peynir
5 zeytin
domates
yumurta
ARA
1elma
yarım nar
ÖĞLE
Tavuk şiş
salata
ayran
AKŞAM
yeil fasulye
salata
yoğurt
2 llt civarı su 1 saat kadar yürüyüş
nananın tarifleri kısmetse yarın eve mercimekli köfte bana tavuk köfte inşallah eşim bugün öğle yemeyini getirince yapamadım hayırlı akşamlar
Yasom kuzumYorum yaparken insanlarin bulunduklari ortami goz onunde bulundurarak yorum yapin arkadaslar tabiki kimse kacamak yapmak istemez ama bazen olabilir kuluz mesela selinin bitter yemesi benim gozume batmaz bilirimki selin onu nasil telafi edecegini bilir yada kelebek anasinda okadar yemegin icinde bir baklava yemesi goz ardi edilenebilir ama gece yemesine kizdim keske yemeseydi oda biz saglikcilar gece ayakta yorgun olunca miden kazinir onunda aliskanligi sanirsam kelebek gece lutfen yemebunlari yazarken bana kizabilirsiniz ama diyet uzun bir surec midemizide terbiye etmek kolay is ddegil nefsimiz yonetmek esiri olmadan yemek yemeyi ogrenmek uzun bir zaman acikcasi. Ogrendigimizi sandigimizda bile nefsimiz bizi yonetebiliyor.
Ahahha ablam ya sen birde bana sor o kaçamakların geri dönüşünüYa supersin fatoşum
Yasom kuzum
Ben gercekten yapmak zorunda oldugum icin degil ögrenmek de istedigim icin yorum yapiyorum ki
Siz beni duzeltin diye
Selin dünyayi yese bana gore yine kaçamak sayilmaz
Ya da kelebekim annesinin evinde baklava yemis 1 dilim o da ben olsam tepsiyi yerim
Inan ben kim ne yemis ona gore bakmiyorum
Ortalama kilo vermeye calisan birinin menusü nasil olmali onu ögrenmeye calisiyorum
Hala getirir de yenilmez mi ablam, maşallahın var nerdeyse sıfır kaçamak yapıyorsun, zaten öğlen başka birşey yememişsin dengelenmiş
İşte klasik bir menü, afiyet olsun ablacım yine süper
hepimiz için geçerli ablam bu
Kesinlikle haklısın ablacım, ev dışında olduğumuzda düzenimiz bozuluyor ama onda da dengelemek lazım. Evet bitterin acısını 55 dk spor yaparak çıkardım, her terledim hemde bacaklarımı hissetrmiyorum
Ya supersin fatoşum
Yasom kuzum
Ben gercekten yapmak zorunda oldugum icin degil ögrenmek de istedigim icin yorum yapiyorum ki
Siz beni duzeltin diye
Selin dünyayi yese bana gore yine kaçamak sayilmaz
Ya da kelebekim annesinin evinde baklava yemis 1 dilim o da ben olsam tepsiyi yerim
Inan ben kim ne yemis ona gore bakmiyorum
Ortalama kilo vermeye calisan birinin menusü nasil olmali onu ögrenmeye calisiyorum
İzne çıktığımı söylemiş miydim15 inde başlayacağım tekrar, bu süre de sporlarımı mümkün olduğunca gündüze hatta sabaha alacağım. 1 yıldır her akşam aynı saatlerde yapıyorum ve artık vucudum alıştı, sabaha alırsam farkı farkedecektir diye düşünüyorum
Eskiden olsa izne ayrıldığımda İzmir'e gitmek için gün sayardım, çok yakın arkadaşlarım var çok özledim onları, hepsine gelmemi istiyor ama nedense gitmeye korkuyorum. Saçma sapan bir yerde eski erkek arkadaşım ya da annesiyle karşılaşırım diye sanırım. Ben onların ailesiyle çok iyiydim, annesiyle de öyle. Hani eskiler bilir daha iyi ne demek istediğimi. Ayrıldığımızda annesi faceine bu yazıyı yazmış ; "Kaderine boyun eğmek her babayigidin, her ana kuzusunun harcı değildir. Kahır da lütüfda Allahtandır. Kimin ne olacagını Allahtan başka kimse bilemez. Selametle.." Nasıl üzüldüm anlatamam, hani oğluda ayrılırken bazı ağır ithamlarda bulundu ama bunun kadar koymadı. Sanki ben hasta diye bırakmışım gibi.. Öyle olmuş olsa, onun rahatsızlığı benim için bir sorun olsa 4.5 yıl devam eder miydim. Sırf yanında olmak için, kalkıp gider miydim, saatlerce başında bekler miydim. Yapılanlar tabiki söylenmemeli ama içime öyle bir oturdu ki, sanırım 40 yıl geçse de çıkmaz. Şimdi nerden geldik bu konuya bende bilmiyorum. Paylaşmak istedim sizinle de, buraya yazınca rahatlıyorum da
Muhtemelen buralarda olan çoğu arkadaş yeni olduğu için yorum yapmaktan çekiniyormuş gibi geliyor banakvrck benim yorumum senin şahsına değil genel manada yazdım yoksa tabiki yorum yapılmalı hatta takımda kimse kimsenin menüsüne yorum yapmıyor bana göre.
selinciğim izmire gitme zaten gel banaİzne çıktığımı söylemiş miydim15 inde başlayacağım tekrar, bu süre de sporlarımı mümkün olduğunca gündüze hatta sabaha alacağım. 1 yıldır her akşam aynı saatlerde yapıyorum ve artık vucudum alıştı, sabaha alırsam farkı farkedecektir diye düşünüyorum
Eskiden olsa izne ayrıldığımda İzmir'e gitmek için gün sayardım, çok yakın arkadaşlarım var çok özledim onları, hepsine gelmemi istiyor ama nedense gitmeye korkuyorum. Saçma sapan bir yerde eski erkek arkadaşım ya da annesiyle karşılaşırım diye sanırım. Ben onların ailesiyle çok iyiydim, annesiyle de öyle. Hani eskiler bilir daha iyi ne demek istediğimi. Ayrıldığımızda annesi faceine bu yazıyı yazmış ; "Kaderine boyun eğmek her babayigidin, her ana kuzusunun harcı değildir. Kahır da lütüfda Allahtandır. Kimin ne olacagını Allahtan başka kimse bilemez. Selametle.." Nasıl üzüldüm anlatamam, hani oğluda ayrılırken bazı ağır ithamlarda bulundu ama bunun kadar koymadı. Sanki ben hasta diye bırakmışım gibi.. Öyle olmuş olsa, onun rahatsızlığı benim için bir sorun olsa 4.5 yıl devam eder miydim. Sırf yanında olmak için, kalkıp gider miydim, saatlerce başında bekler miydim. Yapılanlar tabiki söylenmemeli ama içime öyle bir oturdu ki, sanırım 40 yıl geçse de çıkmaz. Şimdi nerden geldik bu konuya bende bilmiyorum. Paylaşmak istedim sizinle de, buraya yazınca rahatlıyorum da
Aynen öyle kuzu, ya aslında düşünmüyordum da dün eski fotograflarımı ararken haliyle milyon tane fotograf olunca bir eskiye gittim geldim derken ondan olduSeni anlayabiliyorum canım ama söylenecek tek bir kelime var "boşver"
Hani geçmişi irdeleme, kim neyi neden yapmış düşünme, çünkü gerçekten mantık aradıkça boğulursun içinde. Çünkü kimsenin mantığı kimseninkine uymuyor
Öyle ablacım, dahası kızamıyorum da herkesin kendi evladı, tabiki de kendince sebep arıyor ama yine de işte arada geliyor böyle aklıma. Yoksa teyy günümü gün ediyorumselinciğim izmire gitme zaten gel banabunlarıda kafana takıp boşuna üzme rabbim herkesin içini biliyor. insanlar çok acımasız oluyolar malesef iyiyken senden iyisi yok ama çıkarlarına ters düştümü senden kötüsü yok malesef.
Yaa kuzu ben varım sen gel yamacıma, anlat bakayım neler yaptın bugün. Ayrıca leslie için kutu kadar yer varsa yaparsın bugün gördüm yazdığını da unuttum cevap vermeyi. Gerekirse git banyoda yap yürüyüşünüiyi geceler kızlar ,bir an önce cumaya gelsek de biraz daa erimiş olsak benim için vak,t hiç geçmiyo gibi ...
buralarda da pek kimse olmuyor artık , ilk geldiğim ki gibi değil
aynı ben hem yer hem çemkiririz
Evt cnm o da listede varCanım sabah ekmeği azaltıp, yumurta eklesen bence daha güzel olur. Akşamda ideal
Sabah patates olmamış ya, zaten 2 dlm ekmek varmışAkşam ama süper
Kuzu arada ki kraker de doktor tavsiyesi yoksa canın mı istedi, dünden vardı sanki de sormak istedim. Genel olarak güzel kuzum, inşallah bu listeyle güzel kilo verirsin.
Veee Yasoo sultan sahalara döner
Selinanya kuzum melike diyetisyene gidiyor ya o yüzden hiç yorum yapmıyorum ama kafama takılan öğlen 1dilim akşam 2dilim ekmek vermiş elbette bildiği vardır. bakalım bu hafta nasıl kilo verecek bizde ona göre değerlendireceğiz.
ben hala diyet moduna giremedim gözüm hep bişey arıyor acaba çayın yanında ne yesem diye düşünüyorumama yemeyecem yemeyecemmmmmmm
Bana bakın uzak durun ekmeklerimden doymuyom ben onlarsiz hem listemde de var hemde emziriyom ben süt nerden olecek yanimakbule yazacağıma melike yazmışımyaşlılık kuura kalmayın
CNM 2 incir çok olmamış mi 1 neyine yetmedi kızBugün ki menüm;
Sabah; 1 yumurta ile peynirli omlet, 3 zeytin, 3 tane roka, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; 2 kuru incir, 1 çay bardağı süt.
Öğlen; 6 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
Ara; sade kahve ve 1 elma.
Akşam; 6 yk pırasa yemeği (pirincliydi o yüzden ekmeği yemedim) , 4 yk yoğurt ve salata.
Ara; 1 sb süt.
Su; 2,5 lt.
güzel menu cnm geç kalktinsa bişi demem ama öteki türlü öğlen gecistirilmis olmuş cnmSabah
1 tbekmegi
Omlet kucuk bir dilim sucuk
Peynir azcik
3 zeytin
Ara elme
Ögle
Halam taaa ankaralardan gelmis
Bana borek yapmis kibrit kutusu kadar yedim
Aksam
Firinda kiymali patlican
Yogurt
Salata
Şekersiz çay
2 lt su
Spor yok
CNM ohhh izinde dinlen bi güzel ve eskiye değil yenilere odaklan insanlar sadece kendi acilarindan bakmayı pek bi becerirler boş ver sen kendini biliyorsun ya gerisi teferruatİzne çıktığımı söylemiş miydim15 inde başlayacağım tekrar, bu süre de sporlarımı mümkün olduğunca gündüze hatta sabaha alacağım. 1 yıldır her akşam aynı saatlerde yapıyorum ve artık vucudum alıştı, sabaha alırsam farkı farkedecektir diye düşünüyorum
BENCE De Yaaa DAHA ÇOK YORUM YAPİLMALİ BENİ HUNHARCA ELEŞTİRİn Kızlarkvrck benim yorumum senin şahsına değil genel manada yazdım yoksa tabiki yorum yapılmalı hatta takımda kimse kimsenin menüsüne yorum yapmıyor bana göre.
Tabiiki ailenin yanına gitmişsin bazı şeylere hayır diyemiyor olabilirsin ona lafım yokyasom7272 kvrck Selinanya perigunlugu arkadaşlar bnde farkındayım yanlış yaptığımın ve neredeyse 1 yıldır ailemi gormuyorum kardeşlerim de konyada okuyor hepimiz bi 3 4 günlüğüne araya gdik ve anneciğim okdr hazırlık yapmış onun elleriyle açtığı baklavadan yada babamin uogurdugu çiğ kofteden yemeden olmazdı eve köfte geç oldu onu yozgata tyzeme gittik ve ancak hazır oldu pişman değilim keyifle yedim çünkü birdaha böyle kim bilir ne zamn bi r araya geleceğim Kusura bakmayın telfisini eve gidince yaparım 4 güne herşeyi sigdirmaya çalışınca giremiyorum yarın sabah yola çıkacağım pzrtesi ise basliyorum hepinize hayirli geceler özlendiniz
Ayrıca spor yapamam yazmıştım kardeşiyle lesliyi yapicaz 15 dk. Onlrda yapmak istedi .
Ahh ben diyete başlar başlamaz gelseydim son kilolarda gelince kaplumbağa gibi ilerliyorumAyrıcaaaa Cuma yarışmasında kim kaç kilo verdi listesinde ilk 10'daAntepia27 var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-44419172
@nananais 11. olmuşsun ha gayreeeettt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?