Yasom tüm Trakyayi dolandık bir avuç kar anca yagmis o da dağlarda. Bir hevesle coluk çocuk çıkmıştık ama hayal kırıklığına uğradık. Çok soğuk ama kar yok hiç buralarda
oy eminem valla buranın resmi hala yağıyor gelin burayaYasom tüm Trakyayi dolandık bir avuç kar anca yagmis o da dağlarda. Bir hevesle coluk çocuk çıkmıştık ama hayal kırıklığına uğradık. Çok soğuk ama kar yok hiç buralarda
Canım sabah ekmeği azaltıp, yumurta eklesen bence daha güzel olur. Akşamda idealSelam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Giremedim doğru düzgün kaç gündür. Hastalıklar ve misafirlerden dolayı.
Bugün,
11.30 gibi,
3 dilim kepek ekmegi, otlu peynir, çay
Akşam yemeğini birazdan yiyeceğim,
Sulu köfte yemeği
Salata, turşu
Yoğurt
Sabah patates olmamış ya, zaten 2 dlm ekmek varmışhemen menümü bildiriyorumm
sabah:
2 dm tb ekmek
beyaz peynir
3-4 yeşil zeytin
birkaç dilm fırında patates
akşam:
1 kase çorba
1 alabalık
1 kase salata
su: 2,5 litre
Kuzu arada ki kraker de doktor tavsiyesi yoksa canın mı istedi, dünden vardı sanki de sormak istedim. Genel olarak güzel kuzum, inşallah bu listeyle güzel kilo verirsin.Slmlar menümü bildiriyorum
Sabah 4 yk yulaf ezmesi 1 bardak süt 1 tk bal
Ara yarım paket çubuk kreker zencefil çayı
Öğlen 4 yk ıspanak 1 kase lahana çorbası 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Ara 1 bardak süt 20 gr kuru üzüm
Aksam 6 yk etli ıspanak 1 bardak ayran 2 dilim tam tahlili ekmek salata
Ara yarım Nar
Spor jillian 2.level Leslie 1 mile
Su 3 lt olacak inşallah
Veee Yasoo sultan sahalara dönermenüm
sabah
1yumurta kk peynir 4yeşil zeytin 1tb ekmeği maydonoz
ara
2 ceviz ve tarçınlı zencefil limonlu çay
öğlen
1kase tarhana çorbası kese küçük nana konuşmasın diye yazıyorumıspanak yemeği ve yoğurt
ara
1elma
akşam
tavuk ve köfte ızgara (2köfte)salata
2.5lt su 30 dakkka lesli
Ben özledim yasom yaaa. Burda buz hava buz...oy eminem valla buranın resmi hala yağıyor gelin burayanasılsın bu arada çok özledim.
sen ordan yola çık topla kızları fatmanurda aşşağıdaki kızları toplasın haydi ankarada buluşuyoruzBen özledim yasom yaaa. Burda buz hava buz...
Ama kar yok yaa çok özeniyorum. I sallah yağar buraya da.
Gelicem inşallah oralara yasom ama ne zaman bilmem. Bir gün takım olarak buluşma düzenlesek süper olurdu. Tabi eşim müsade eder mi bilmem
Olur mu olur yasom ben konyaya giderim ordan hızlı trenle ankara. super olur ama benim eşim biraz farklı bir kişilik izin vermez kalırım ortada.sen ordan yola çık topla kızları fatmanurda aşşağıdaki kızları toplasın haydi ankarada buluşuyoruzaeben e baskın yapalım ay ne güzel olurdu.
Ögle yemegi yokBende menümü vereyim,
Kahvaltı: 1 yumurta+1 kk peynir+ 1 ymk kaşıgı tulum peyniri+1 salatalık+ 1 çay kaşıgı kadar kaymak
Ara: 3 ymk kaşıgı yogurt+ keten tohumu
Akşam: 2 ymk kaşıgı pırasa yemeği+ 2 ymk kaşıgı kuru biber haşlaması+ 1 kase yogurt+turp
Sonrasında 1 kare bitter
Su: 2.5 lt geçer
Spor: Jillian level 2 + 15 dk power walk+ 1000 ip atlanacak.
Hem çiğ köfte hem gece yenmis hadi onu gectikdün gece : 4 5 tane çiğ köfte 1 bardak çay ( tyzemdeydik gece 4 de kadar oturduk daha fazla şeyler vardı ama bunlarla kndimi durdurdu)
sabah: 1 elma (yeşil) 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3 zeytin 1 brdk çay
ara: 1 fincan şekersiz kahve
öğle 1 kepce çorba
ara 1 dilim minik ev baklavası yedim
aksam levrek fırında .salata bol
Su 2 litre
Spor yapamayacağım bu hafta memleketteyim diye boyle oldu biraz inşallah yatın evime dönüyorum telafi edeceğim
Evet ablam bende çok yorum yapamıyorum, o ekmeğide düşündüm ama öğlen çorba içmiş ya onun yerine saymış olabilir diye düşündüm.Selinanya kuzum melike diyetisyene gidiyor ya o yüzden hiç yorum yapmıyorum ama kafama takılan öğlen 1dilim akşam 2dilim ekmek vermiş elbette bildiği vardır. bakalım bu hafta nasıl kilo verecek bizde ona göre değerlendireceğiz.
ben hala diyet moduna giremedim gözüm hep bişey arıyor acaba çayın yanında ne yesem diye düşünüyorumama yemeyecem yemeyecemmmmmmm
Gece derkendün gece : 4 5 tane çiğ köfte 1 bardak çay ( tyzemdeydik gece 4 de kadar oturduk daha fazla şeyler vardı ama bunlarla kndimi durdurdu)
sabah: 1 elma (yeşil) 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3 zeytin 1 brdk çay
ara: 1 fincan şekersiz kahve
öğle 1 kepce çorba
ara 1 dilim minik ev baklavası yedim
aksam levrek fırında .salata bol
Su 2 litre
Spor yapamayacağım bu hafta memleketteyim diye boyle oldu biraz inşallah yatın evime dönüyorum telafi edeceğim
Kuzu öğlen ki bulgur miktarı fazla geldi bana gerçi yanında başka birşey de yok ama bilemedim, genel olarak güzelBugün ki menüm;
Sabah; 1 yumurta ile peynirli omlet, 3 zeytin, 3 tane roka, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; 2 kuru incir, 1 çay bardağı süt.
Öğlen; 6 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
Ara; sade kahve ve 1 elma.
Akşam; 6 yk pırasa yemeği (pirincliydi o yüzden ekmeği yemedim) , 4 yk yoğurt ve salata.
Ara; 1 sb süt.
Su; 2,5 lt.
Ablam tabi ki yapacaksın, zaten bizde kendimize göre yorum yapıyoruz. Kahvaltı geç oldu ondan öğlen yok. Bitter de sorma ya bütün gün dikkat ettim, yılbasından kalma kek var, onu kestane ve kuru üzümle karıştırıp top yaptım, üstüne de çikolata eritip, corn fleks kapladımÖgle yemegi yok
Bitter yenilmis
Aferin sana
Hem çiğ köfte hem gece yenmis hadi onu gectik
Aksam yenen baklava ne acaba
Ben fistikli baklavaya hasret ohhh siz goturun baklavalari
Kizçeler ben de menülerinize yorum yapmak istiyorum elimden geldigince cok tecrubeli degilim
Aslinda biraz da dogruyu ögrenmek icin yapiyorum yanlislarimi duzeltirseniz sevinirim
Incirin bir hayli kalorili oldugunu dusunuyorumBugün ki menüm;
Sabah; 1 yumurta ile peynirli omlet, 3 zeytin, 3 tane roka, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; 2 kuru incir, 1 çay bardağı süt.
Öğlen; 6 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
Ara; sade kahve ve 1 elma.
Akşam; 6 yk pırasa yemeği (pirincliydi o yüzden ekmeği yemedim) , 4 yk yoğurt ve salata.
Ara; 1 sb süt.
Su; 2,5 lt.
Evet canım pirinç varsa ekmek yemiyoruz bu çorba makarna baklagil ve bulgur için de geçerli Ikisi de karbonhidarat oluyo çünkü.Incirin bir hayli kalorili oldugunu dusunuyorum
Pirasa yemeginde ki pirinc cok mu sorun oluyor yani pirincli olunca ekmek yememek mi lazim
6 yk sebze, 1 dlm tb ekmeği, salata menusune eş değerdi sanırım. Arada bulgur yiyorum bazen. Tabi akşamda oluyor.Kuzu öğlen ki bulgur miktarı fazla geldi bana gerçi yanında başka birşey de yok ama bilemedim, genel olarak güzel
Sadece incir değil çoğu kuru meyve öyle. Bende çok tüketilmesi taraftarı değilim, çok nadir ara olarak tuketiyorum.Incirin bir hayli kalorili oldugunu dusunuyorum
Pirasa yemeginde ki pirinc cok mu sorun oluyor yani pirincli olunca ekmek yememek mi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?