- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
41 kere maşallahtım ya ben şaşırdım . Fatma ablaya kople kuraaydim demek ilk 10 a girerdimAyrıcaaaa Cuma yarışmasında kim kaç kilo verdi listesinde ilk 10'daAntepia27 var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-44419172
N Nana 11. olmuşsun ha gayreeeettt :)
asla eleştiri değil makbulecim sadece merak ettim mesela ben akşam sebze yesem süper olacak hafif geçirmek istiyorum ama ne yazıkki akşam sadece sebze yiyince aç oluyorum gözüm dönüyor oyüzdende proteini akşama koyuyorumki tok olayım çünkü et yedimmi tok kalabiliyorum midemde sakat gastiritim artıyor zaten sınırlı sebze yiyebiliyorum.
canım zaten kilon az vereceğin kiloda az o yüzden ufak kaçamaklar göz yumulabilir .ama burda diğer arkadaşlar bazen bundan etkilenebiliyor o yedi bende yiyebilirim gibi bir etipufumuz vardıııııyasom7272 kvrck Selinanya perigunlugu arkadaşlar bnde farkındayım yanlış yaptığımın ve neredeyse 1 yıldır ailemi gormuyorum kardeşlerim de konyada okuyor hepimiz bi 3 4 günlüğüne araya gdik ve anneciğim okdr hazırlık yapmış onun elleriyle açtığı baklavadan yada babamin uogurdugu çiğ kofteden yemeden olmazdı eve köfte geç oldu onu yozgata tyzeme gittik ve ancak hazır oldu pişman değilim keyifle yedim çünkü birdaha böyle kim bilir ne zamn bi r araya geleceğim Kusura bakmayın telfisini eve gidince yaparım 4 güne herşeyi sigdirmaya çalışınca giremiyorum yarın sabah yola çıkacağım pzrtesi ise basliyorum hepinize hayirli geceler özlendiniz
Ayrıca spor yapamam yazmıştım kardeşiyle lesliyi yapicaz 15 dk. Onlrda yapmak istedi .
Yok kuzum zaten senin ailenin yanında olduğunu bildiğimizden çok yorum yapmıyoruz sadece diğer arkadaşlar menülere bakıp örnek alıyorlarsa, yorumlarımızla da dikkat çeksin diyeyasom7272 kvrck Selinanya perigunlugu arkadaşlar bnde farkındayım yanlış yaptığımın ve neredeyse 1 yıldır ailemi gormuyorum kardeşlerim de konyada okuyor hepimiz bi 3 4 günlüğüne araya gdik ve anneciğim okdr hazırlık yapmış onun elleriyle açtığı baklavadan yada babamin uogurdugu çiğ kofteden yemeden olmazdı eve köfte geç oldu onu yozgata tyzeme gittik ve ancak hazır oldu pişman değilim keyifle yedim çünkü birdaha böyle kim bilir ne zamn bi r araya geleceğim Kusura bakmayın telfisini eve gidince yaparım 4 güne herşeyi sigdirmaya çalışınca giremiyorum yarın sabah yola çıkacağım pzrtesi ise basliyorum hepinize hayirli geceler özlendiniz
Ayrıca spor yapamam yazmıştım kardeşiyle lesliyi yapicaz 15 dk. Onlrda yapmak istedi .
Yok kuzu ekmeklerine laf etmedik ayol, sadece öğlen 1, akşam 2 olunca dikkatimizi çekti.
Evt cnm o da listede var
Bana bakın uzak durun ekmeklerimden doymuyom ben onlarsiz hem listemde de var hemde emziriyom ben süt nerden olecek yaniçok mu ki kızlar ay ben yiyip yiyip doymuyor muyum yoksa hep açım sanki sizde böyle deyince kendimi bi garip hissediyorum
CNM ohhh izinde dinlen bi güzel ve eskiye değil yenilere odaklan insanlar sadece kendi acilarindan bakmayı pek bi becerirler boş ver sen kendini biliyorsun ya gerisi teferruat
BENCE De Yaaa DAHA ÇOK YORUM YAPİLMALİ BENİ HUNHARCA ELEŞTİRİn Kızlar
************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 SONUÇ LİSTESİ*************
Bu haftanın 1.si LEYLAKLAR
Eki Görüntüle 1734054
Bu hafta bildirim yapmayan çok oldu, haliyle yüzdeler biraz düşükYeni gruplarla birazdan geliyorum
Aman ondan da eksik kal, napacan onu ya, hedefine ulaştığında başarı öykünü yazarsınKızlar aranızda diyet günlüklerinde sayfa açan var mı? Bende istiyorum
Ne kıskanç biseysin sen ya!Aman ondan da eksik kal, napacan onu ya, hedefine ulaştığında başarı öykünü yazarsın
Ayrıcaaaa Cuma yarışmasında kim kaç kilo verdi listesinde ilk 10'daAntepia27 var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-44419172
N Nana 11. olmuşsun ha gayreeeettt :)
41 kere maşallahtım ya ben şaşırdım . Fatma ablaya kople kuraaydim demek ilk 10 a girerdim
************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 SONUÇ LİSTESİ*************
Eki Görüntüle 1734054
Bu hafta bildirim yapmayan çok oldu, haliyle yüzdeler biraz düşükYeni gruplarla birazdan geliyorum
Oh ya sonunda birinci geuptayım************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 SONUÇ LİSTESİ*************
Eki Görüntüle 1734054
Ne kıskanç biseysin sen ya!
Teknolojik günlük işte, herşey kayıt altındaonuda yazarım, işsiz güçsüz biriyim ben bi kere! Bana herşey serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?