Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

asla eleştiri değil makbulecim sadece merak ettim mesela ben akşam sebze yesem süper olacak hafif geçirmek istiyorum ama ne yazıkki akşam sadece sebze yiyince aç oluyorum gözüm dönüyor oyüzdende proteini akşama koyuyorumki tok olayım çünkü et yedimmi tok kalabiliyorum midemde sakat gastiritim artıyor zaten sınırlı sebze yiyebiliyorum.

canım zaten kilon az vereceğin kiloda az o yüzden ufak kaçamaklar göz yumulabilir .ama burda diğer arkadaşlar bazen bundan etkilenebiliyor o yedi bende yiyebilirim gibi bir etipufumuz vardııııı@vorones

Yok kuzum zaten senin ailenin yanında olduğunu bildiğimizden çok yorum yapmıyoruz sadece diğer arkadaşlar menülere bakıp örnek alıyorlarsa, yorumlarımızla da dikkat çeksin diye

Yok kuzu ekmeklerine laf etmedik ayol, sadece öğlen 1, akşam 2 olunca dikkatimizi çekti. Hem emziriyorsun açıkman normal sanırım. Seni eleştiremiyoruz çünkü doktor kontrollündesin, sorarlar adama hani diploman diye

Selinanya
Ya birak geçmişi neler oldu bilmem ama galiba erkek arkadasin hastaymis
Eger sen ona aciyip hasta diye iliskini devam ettirseydin bu hem ona hem kendine yaptigin en buyuk kotuluk olurdu
Aksam o yastiga yatinca vicdanin rahatsa kim ne derse desin bosveeeeer
Bosver be elalem ne derse desin
Hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiii

yasom7272
Kuzucan ben sadece kendimi anlatmaya calistim lutfen kimse benim elestirilerimi ciddiye almasin yanlisim varsa lutfen beni uyarsin ben kendi çapımda yaziyorum iste biseyler veee sizi coook seviyorum

Antepia27
Fatoşum benim kiz kardesim yok buna cok sevindim kizçem oldun benim

kelebek19
Kelebekim ye tabi ki kuzum bu bir hata degil ki öyle düsünme bugun yersin yarin dikkat edersin kacamaksiz da olmuyor ki
Keske acma kapama dugmemiz olsa da kapatabilsek hicbirimiz robot degiliz ki
Annem taş getirse onu yerim valla yenmez mi hic

Cutemom007
Vay vay vay biri kaşınıyor demek ki
Bana bak kizim gözüm üzerin de
Sonra aglama hunharca eleştiriyorsun diye ♡

perigunlugu
Periliçe rabbim yar ve yardimcin olsun

@obur kedi
Ay kiyamam yawrum sıkıldın mı sen

************ÇİÇEK BAHÇESİ 27/12/2015 SONUÇ LİSTESİ*************

Bu haftanın 1.si LEYLAKLAR

Bu hafta bildirim yapmayan çok oldu, haliyle yüzdeler biraz düşük Yeni gruplarla birazdan geliyorum

Kızlar aranızda diyet günlüklerinde sayfa açan var mı? Bende istiyorum

Ayrıcaaaa Cuma yarışmasında kim kaç kilo verdi listesinde ilk 10'da Antepia27 var

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-44419172

N Nana 11. olmuşsun ha gayreeeettt :)

ay çok sevindim 5. olmuşum önce 30. sonra 10.sonra 5. olmuşum ilk3 dekilere çok imrendim 102 den 68 düşmüşler

41 kere maşallahtım ya ben şaşırdım . Fatma ablaya kople kuraaydim demek ilk 10 a girerdim

işte böyle ablanı geçmek gibi bir hayale kapılmayıp sınırda kalıp ilk 10 daki ablana bakarsınsağol can

tebrik ederim leylaklar

Oh ya sonunda birinci geuptayım
Her hafta moralim bozuluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…