Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zalimi kullanıcısından alıntı

hulya hoşgeldin günaydın naber..

kız saçma sapan şeyler işte rüyalarımdan etkilendim sanırım kaç gündür anlamı çok güzel rüyalar görüyordum haşrolsun aşık olacakmışım gibi bir his var içimde nedense..

günaydın arkadaşlar ben geldim.
bizim ev sahibi pencereleri degiştirdi pvc taktırdı tam 5 gün onunla ve inşaat pisliğini temizlemekle geçti.
kk ya hiç giremedim.kusuruma bakmayın bu arada gecen hafta 1250 gr verdim

kızlar naber domates yicem şimdi bide patlıcan vardı onu patatesle yağsız tuzsuz yemeğini yapıp patlıcanlarını yapmayı planlıyorum..

slm kızlar kusura bakmayın geçen hafta ekmek zorunda kaldım sizi annemlere gitmiştim ordada net yok maalesef giremedim.

hosgeldiniz kızlar... tabiki işlerimiz falan cıkacak giremediğimiz zamanlar olacak..ama mutlaka haber verin bi hafta yokum falan die...olarmıı.......

zalimi aklın fikrin yemekte haa sabahtan daha basladın akşam ne yesem die ahhaaaaaaa

yarıscıı cee-eeeeeeee

ayy kızlar neler ollmuş öyle ya ben burda olamayacağımı yazmıştım. herneyse bundan sonra dikkat edelim bari.

kızlar 4 gündür annemlerdeydim akşamda arkadaş gezmesine gittim ve çoook kaçırdım yauv ben tuttum ttuttum kendimi akşam yemeğine gittik kocişle orda koca bir porsiyon döner yedim akşamda gelsin pastalar gitsin tatlılar cezalandırın beni kızlar ceza istiyorum sizden hakaret edin bana uslanayım

bu sabah hiç bişey yemedim daha sadece ılık su içtim ve ıhlamur içtim. çabalarım boşuna gitmesin yaa şu boğazıma kilitmi taksam neyapsam

günaydın
cuma günü ben bildirim yapmıştım zalimi.
dün yediklerim:
sabah.-,
öğle: 1 lahmacun, 4 kalamar
ara:sütlü nescafe
akşam:ufak 1 tost, 1 muz
ara: az kuruyemiş

slm kızlar kusura bakmayın geçen hafta ekmek zorunda kaldım sizi annemlere gitmiştim ordada net yok maalesef giremedim.

birdaha gideceğinde ve tüm takım için geçerli bu gideceğinzde bana veya culiye özelden mesaj atın ki sorun olmasın inadına gözden kaçabiliyor çünkü...

zalimi sen ne diyeti yapıyorsun canım

5günde 5kilo diyeti yapıyordum artık yalan oldu yarıntekrar başlıcam sinirlendir yine bak hatırlattın da...

ayy kızlar neler ollmuş öyle ya ben burda olamayacağımı yazmıştım. herneyse bundan sonra dikkat edelim bari.

herneyse özelden mesaj atarsanız ona göre daha iyi olur ceza olayı var ya artık...

cuma günü ben bildirim yapmıştım zalimi.
dün yediklerim:

sabah.-,

öğle: 1 lahmacun, 4 kalamar

ara:sütlü nescafe

akşam:ufak 1 tost, 1 muz

ara: az kuruyemiş

ewet biliyorum bildirim yaptığını ama sorun şu sanırım yanlış görmediysem listeye işlememişsin ondan aynı geçildi...

kahvaltı tam tahıllı ekmeğe tost bi yumurtanın beyzı..

sen zayıflıcan dimi tutkucum

rakiben culi olduğunu hatırlatırım yani.. bilmiyorum artık ... neeeeyse....

Son düzenleme:
Günaydın herkese. Bu sabah bir dilim ekmek, bir kibrit kutusu kadar peynir yedim. Sonra dayanamadım annem bisküvili pasta yapmıştı ondan bir dilim yedim. Bu yüzden öğlende sadece salata yiyeceğim.

Bu arada bir arkadaşım sabah aç karnına bir bardak suya bir çorba kaşığı sirke koyup içmemi tavsiye etmişti. Sonra araştırdım internetten, kimileri yemekten sonra yeyince yağ yakımına daha çok faydalı oluyor diye yazanlar var. Bunu deneyip faydasına inannanlar var mı aranızda?

Son düzenleme:
7.TAKIM 179.ETAP
zalimi (69,7/70/-0.3/-0.43%)burada...
sailormoon (65.7/67.5/0.00/0.00%)bebiş için ayrılıyor..
JJuLiEtt(62.9/63.5/-0.6/-0.95)burada...
tutku2012(63.5 /64,0/-0,5/%-0,78)burada
cemre2010(63.7/63.7/0.00/0.00%)burada..
rana.able(70.5 / 69.0 / 1.5 / %2.13)burada...
hulyaeyup(69.4/69.4/0.00/0.00%)burada...
ceyce(82.5/82.5/0.00/0.00%)burada..
harri -- yeni üyemiz burada..
hattori_ozx-- yeni üyeydi 27sinden beri nerede ????takıma alınması konusunda kararsızım artık
kirmizigül06... yeni üye ...burada

Son düzenleme:
kızlar tebrikler bakın liste kırmızılar içinde bundan sonrada hep böyle olması dileğiyle.. hoşçakalın .. akşama girerim belki pcmde yapılır babam parçasının fiyatını sormaya gitti bi bakmışsın almmış gelmiş ne güzel olur ytaa

Vallaha bu rakamlari gorunce utandim kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…