Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu mevzuyu daha uygun bı uslupla yapmanı beklerdım ayrıca takımdakı ortada anlasılmayan bı konu var kı normal olarak anlasılmadı ha bunu acıklaması gereken ben yada zalımıdır takımlar adına en azından bıreysel olarak gelıp bu sekılde konusman gercekten bıraz hos olmamıs ve tekrarlanmamasını rıca edıcem lutfen herhangı bı sıkıntı oldugunda kaptanınıza bıldırın en azından bız bırbırımızle ırtıbat kurarız

bebegım senınle ılgılı yada takımla ılgılı bı sıkıntı degıl sakın uzulme sen bılıyosun bızım ıcın ozelsın 1 takım acıldıgından berı yanımızdasın senınnasıl kılo verdıgınıde ben saıdım o yuzden yanlıs anlama tatlım takımım adına senden ama sadce senden ozur dılıyorum bı yanlıs anlasılma olmus ama rana arkadasımıza bıraz kızdım acıkcası ama sen sakın kırılma zalımı takımların ıcındekı nadıde ınsanlardan bırısınn tatlım

hepinizi tebrik ederim arkadaslar

seferan nasıl yani bu kiloya sadece yiyerekmi geldin..inanamıyorum...bende tiroid falan var diye düşünmüştüm.... 1600 kl gelince kişiye göre değişit mesela en 1100 gecmiyorum..ma her bünye farklı...

zalimi sopa isteme sende heee kim ne desin biz bir takımız tamma mı...herkese karsı bir oluruz...

tamam tatlım...

make rana size kötü bir niyetle yazmamıs zaten diğer yazdıklarınada bak tebrik etmiş falan.sizi bilgilendirmek istemesinde yanlıs bir sey yok..sadece kaptanlar konusacak diyede bir kanun da yok...kaptan olmadığı zamanlr hepimiz bu görevi üstlenebilmeliyiz..takım ruhu budur...

[ı]
anlamadım .. Herkes sonuçta yiyerek kilo alıyor.. Hiçbirşey yoktan varolmuyor........
[/ı]

bu konu uzadıkça uzuyor birşey söyledim söylendikçe söylendi minnoş prensesde 4 kilo nasıl verdi yanlışlıkmı oldu acaba falan diyor

culi sorun çözüldü tatlım

takım sonuçlarına nerden bakıcaz zalimi......
kalori hesabına geçtim.. sabah:yarım dilim peynir 100 kal.
5 zeytin 40 kal.
1 dil. kep . ekm. 100 kal.
1 salat.1 dom. 30 kal.
öğle: 2 mil föy börek 300 kal.
1kase makarna sal.100 kal.
1 poça 60 kal.
1 bar. süt 70 kal
ara: 1 mandalin 30 kal.
akşam: yarım kase yoğurt 60 kal.
1 kase yoğurt çorb 100 ka
2 kaş pir. pil. 100 kal
lahana salatası 50 kal.
TOPLAM:1170 cal...

ben oyle anlamadım ıste orda denılmek ıstenenı ranada bende gayet ıyı bılıyoruzz

mumkunse bı sure ıkı takımda bırbırınden uzak dursun cunku ben sıze karsı cok kırgınım sadce bunu soylemeye geldım

ınsalalah haftayada dercede olursunuz hoscakalın kızlar

Son düzenleme:
zalimi ben ekledim cnm..
nedir kızlar bu mevzu geçen hafta biz kilolarımızı paylaştık zaten..neden uzuyoki konu..kapatın boşverin

mesaj attım cnm buraya uyarımı da dikkate alırsın ... hani son cümlemi..

Son düzenleme:
canlarim bir yorumda bulundum diyee
ki bu yanlis anlasilan bir dusunceyi duzeltmek adinaydi
hicbir kotu niyet olmadan
sonuc nerelere kadar gelmis sastim kaldim
ben o yaziyi 1. takima yazmasaydim, 7. takim adina biresysel degil
zalimi arkadasimizda butun takimlari takip eder bilirim
oda ayni seyleri yazacakti
o an icin zalimi yoktu takim adina konustum sadece

kucuk bir yanlis anlama olmus
maibeyaz arkadasimiz bir kac kez ozur dilemis bu durmdan
gercekten onu cok takdir ettim
ama make up arkadasimiz alinganlik yapmis
umarim bu durum kisa zamanda duzelir
ortam gerilmis biraz

zalimi canim seni bilen biliyor
hic uzulmene gerek yok
konuyu kapatmak istemissin ama yorum yazmadanda duramadim canim

bu arada minnos prensesi yanlis anladigini dusunuyorum
kotu niyetle soylemedi bence
neyse insallah tekrar acilmaz bu konular
ve takimlar arasi tekrar kaynasilir

bugunde 70 dakika spor yaptim

10 dak. twistwr
10 dak. mekik
20 dak. kol-kalca-bacak hark.
30 dak. bisiklet

biraz once kizcem uyandi
yemegini yedirim geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…