Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nerde o culi bombayı elime bırakıp kaçtı öyle bir şey dediki onun yüzünden kararımıda uygulayamıyorum

zalimi canimcim
juli hakli
guzel bakip guzel goren insanlarla muhattap olalim bitanem
hersey eskisi gibi devam etsin ok..

akrepciim gelip gitmissin hemen
biraz daha kalsaydin iki muhabbet etseydik
isi bu aralar cok siki tutmamiz lazim
eger cozutmassam seni gecmem an meselesi

makarna yapıyorum evde hiç işi kalmamış bide mandalin var akşam teyzemlerden gelen daha doğrusu onlar işlerinden dolayı veriyorlar fazla olunca teyzemlere gidince:100::124::94:

Son düzenleme:
zalimiciim ben muhatap olamiyorum
benim mesajimda nasil bir ithamda bulunulmus sen anlayabildin mi canim

nasıl muhattap olamıyormuşsun yardımcımsın sen benim sende muhattabısın bu olayın ve culide yardımcım

paylaşıma yazalım bide yardımcı yerimiz boş görünüyor daha

Son düzenleme:
makarna yapıyorum evde hiç işi kalmamış bide mandalin var akşam teyzemlerden gelen daha doğrusu onlar işlerinden dolayı veriyorlar fazla olunca teyzemlere gidince:100::124::94:
izmir mandalinasımı .....
ben cevap vermek istemiyorum artık makarnam pişti ben sofraya gidiyorum

afiyet olsun....takm sonuçları nerde yazıyor .. dün sordum demedin bana.....

o zaman 7. takım mı birinci oluyor...
ee ozaman bu haksızlık olmuyor mu...

neyse canım yaa zaten püsküt baya hassas atlamamıştır sasnırım bu konuyu da...

aynen oyle tatlim

canım ben senı anladım ama yapıcak bıseyyok bı bakım bakım gecen haftakı kılolarınasılmı sbu hafta nasılmıs

yok canım zaten rana able açıklamış... ben ortalık karıştıran olmak istemem... sadece aklıma geleni sormak istedim...

ne yazdın neeen

yok make sadece senin için deil birkaç bir iki kişi daha aynı şeyi yazmışlarda ondan

jnaz 1 takım kaptan yrdımcısıı ben ne dusunduysem oda aynısını dusunmustur off valla sıkıldımm

daha sonuclara bakamdım yaaa

hah buydu işte aman bışver kızım biz hallettik artık onu

89uncu demedim ki ben 89 arkadaş içinde minnoşta bir hataı var diye düşünüyor jnazada br dediğim yok neyse boşverin yanlış anlaşılmalar çok oluyor gitgide uzuyor

şu kadar birinci oldum diye söylememde alınmışsın onuda açıklamıştım ama ben derece umrumda deil benim diye

ayyy nerelere gedi konu... makecim sen de sakin ol canım... benim hatam yüzünden üzmeyin birbirinizi... belli ki o da kırılmış... gereksiz yere uzadı konu...

bu 1 takımda yapılan paylasımlarrr dahasıda var tabeee onlarıda cıkarımkı herkes ugrasmasın konun ne oldugunu algılamamda sorun yokk dımı kızlar

yani 1. takımdan değil direk kastim en son kayıtlara göre 89 olan arkadaşlarımızın içinde başka böyle düşüncesi olan varsa açıklamasını yapmak istemiştim en başındada söyledim zaten...

konunun jnazla hiç bir alakası yok... o sadece bana açıklama yapmaya çalışıyodu...
zalimicim haklısın ama bu sen ve benim aramda istersen jnaz ı ve make i daha fazla üzmeyelim canım...

jnazım harıkasın umarım bu sorunu bu kadar buyuten arkadaslar hatalarını anlayıp telafı ederler:92:

buda paylasım alanında yapılan konusma sımdı takdırı butun takımdakı arkadaslara puskute ve kalısteye bırakıyorum 7 takımda yazılanları ıse kaptanı zalım hanımefendıye bırakıyorum

kızlar ben dunku 1. lıgınızı tabrık etmeyı unutmusum.

hepınızı tebrık edıyorum kızlar ozellıkle Zalımıcım ıns. bu hafta kılo almazsın bu sok dıyetlerde alınan kıloları gerı almak cok kolay oluyor dıye duydum aman canım bu hafta daha da dıkkat et.

of sorma culi ya pcyi kıracağım şimdi saferanda aynı şeyi söyledi şimdi uff bune yaa

zalimi canim
cocukluktan bahsedip
cocukca seyler yapan belli
1 dakika once sen bizim icin birtanesin ozelsin deniliyor
birkac dakika sonra hir gur
inisler cikislar ayni anda yasaniyor
aldirmak yok
biz yolumuza devam edelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…