Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler kızlar

seferan menün güzel ama pide fazla elmiş bence...
zalimi oyun derken ....

yediklerim...

sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir
öğlen:tavuklu salata
akşam:bonfile yağsız tavada..erişte

selam kizlar
bugun orucluyum
sahurda yediklerim:
1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates, salatalik, biber, yesil cay
ekmek yok, 1 litrede su ictim ama sistim adeta..

günaydın kızlar bende oruçluyum bugün size belli olursa bugün olmazsa belki yarın netleşir bir haberim var yeni bir ev var babamın arkadaşının kendisi almanyaya gitmiş daha doğrusu ailecek gitmişler torun bakmaya evi kiraya vereceklermiş ayrancılarda süper bir yer diyolar ama daha gitmedik bahçe içindeymiş oraya bakmaya gitcez en az 5 sene yokuz 3 çocuk var mecbur biz bakcaz artık demişler eğer olursa oraya taşıncaz yeni kira günü gelmeden yani bayramdan önce ay ne heycanlıyım anlatamam birazdan çıkcaz inş. olur

herkese selammmm,

dun kuzenimin sozundeydim biliyorsunuz..dun yediklerim:

sabah...300 gr yogurt

ogle birsey yiyemedim kuzenimle tulbentinii yaptirmaya gittik..

aksamda kucuk birkase pilav,kavrulms et ve biraz salata yedim yanindada ayran...

vallaha hizmet etmekten halim kalmadi...cok yorgunum kizlarr

Allah kabul etsin canim...

insallah canim cocuk bakma iside olur...umarim gonlunuzce olur

Merhaba arkadaslar, ben de bu sabah peynir, domates, salatalık ve patates yedim. Ekmeği biraz fazla kacırdım galiba. Oglende de nar ve mango yedim. Bugun pek kimse yok sanırım ortalıkta. Bır de bu oruclar dıyetlerinizi nasil etkileyecek arkadaslar. metabolizmanızı yavaşlatmıyor mu?

selam kızlaaar.... bizim pazar pazar günü yaptım geldim .... şimdi yediklerim...
KAHVALTI beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
ekmek - kepekli 1.5 dilim 90 cal.
menemen (1 adet yumurtalı) 1 por. 190 cal.
1. ARA ÖĞÜN

trabzon hurması 100 gr. 65 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
muz 0.5 ad. 50 cal.
TOPLAM: 632 CAL...

Allah kabul etsin canim...

insallah canim cocuk bakma iside olur...umarim gonlunuzce olur

kız figen allah netmesin seni çocuk bakmıcaz onlar torun bakmaya gitmişler evide bize kiraladılar şahane bir yer salı günü taşıncaz herhalde yarın netin son günü kestircez orada ne zamana bağlanır bilmem ama çok yorulcamız kesin:84::83:

tamam cnm anladim...yazarken yari uykuluydum galiba hahaha peki sen gidince ne olacak? Buranin kaptani sensin...gecici olarak cikacakmisin?

onu hiç düşünmemiştim ama geri dönmek üzere ayrılırım herhalde birkaç haftalığına yarına kadar konuşup bir hal yoluna koyalım içim rahat olsun giderken

hepinizin bu takım ama sahip çıkın motivasyonunuzu yitirmeyin gelince hepiniz 2şer kilo vermiş olun bayramdada çok kaçırmayın

iftara 15 dk falan var midem bulanmaya başladı gece yememiştim dünkü makarnayla tuttum du

Son düzenleme:
zalimi tasiniyormussunuz
yeni eviniz hayirli olsun

burada 3 saat sonra iftar olacak
bebisle kocisin yemegi hazir
sulu kofteyle makarna yaptim
salata yogurtla yerler
ben ne yapacagim kendime karar veremedim
belki ispanak yemegi yaparim

zalimi senin iftarda menun neydi?

Bugün yediklerim:
Sabah: 1 pogaca,6-7 zeytin,1 bardak yesilcay
Öglen:1 avuc kraker
Aksam:1 tabak mercimek corbasi,1 büyük tabak salata,3 kasik pilav,1 kurabiye
Su an da bir barkak süt iciyorum.

Son düzenleme:
Kizlar bugün basari öykülerinde bir yazi okudum.42 kilo veren bayanin hikayesi diye cok etkilendim.Diyet yapmayarak herseyden yiyerek ama az yiyerek 42 kilo vermis.Bugün kendime onu örnek aldim.Cünkü diyet yaparak zayifliyorum evet ama sonra kilolar hooop yine geri geliyor birazcik yemek yeyince.Dedimki o bu sekilde 42 kilo verdiyse acaba ben 15 kiloyu böyle veremezmiyim.Bugün bu yönteme basladim.Bakalim nasil gidecek.Cuma günü tartiya ciktigimda neler görücem,cok merak ediyorum.Cumaya kadar tartilmiycam.Bakalim ya alicam ya vericem.

[B]KAHVALTıbeyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
ekmek - kepekli 1.5 dilim 90 cal.
menemen (1 adet yumurtalı) 1 por. 190 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
muz 0.5 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
beyaz peynir (yağlı) 25 gr. 68 cal.
domates 3 ad. 42 cal.
2. ARA ÖĞÜN
süt (tam yağlı) - inek 1 bard. 124 cal.
AKŞAM YEMEĞİhamsi buğulama 0.5 por. 173 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
eti form - kepekli bisküvi 0.1 paket 16 cal
TOPLAM 1500 CAL
tüm yediklerim bunlar çokmu azmı bilmiyorum ama aç kalmıyorum inş. sonucu güzel olur.. [/B]
[/COLOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…