Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zalimi eviniz hayırlı olsun.
ayrıca oruç tutanların orucu kabul olur inşallah.
bugün yediklerim:
sabah:2 küçük poğaça, peynir
öğlen:1 küçük poğaça, peynir
akşam:az hünkar beğendi,1 küçük poğaça
ara:3 tatlı kurabiye

tamam saferan bu sefer mecburi gidiyorum gerçi normaldede gidecektim hatta püsküüte bile yazmıştım özelden konuştuklarımız için ama merak etme bir kafe falan bulayım dur bakalım bir taşınalımda

ne taşınmamış ama babamın huyu bu artık öğrendim buraya da aynı şekilde taşınmıştık sabah dedi tamam yarın taşınıyoruz 1 günde toparlanıp çıkmıştık annem yaptıydı herşeyi tek mutfak kaldı toparlanacak oda yarın

Son düzenleme:
cemrecim sagolasin

yalniz yeme seklin hala ayni devam ediyor
hatta bugun abartmissin pogacalara kurebiyeler..
ne zaman saglikli beslenmeyi dusunuyorsun canimcim
simdi farketmessin ama ileriki yaslarda saglik sorunlari cikmaya baslar

birde yanlis anlama sakin merak ettim
sadece diyet yaparkenmi bu sekilde besleniyorsun
normalde neler yiyordun mesela..

cemre aslında diyetisyene gitsen daha düzenli beslenirsin kendini haraab ediyorsun

15 dakika sonra iftar olacak
1 porsiyon ispanak yemegiyle, 4 kasik yogurt yiyecegim
2 saat sonrada bir yesil elma yerim
cok susadim yatana kadar 2 litre su icerim herhalde
sahurdada 1 litre..

kizlar sizler gunde ne kadar su iciyorsunuz
su cok guzel kilo verdiriyor
gunde en az 2,5 litre icmeye calisin

kardeş takımlarımızıda boş bırakmayın 2. ve 4. takımı bol bol siz gidin onlar gelsin listeyide ihmal etmeyin gerekirse perşembeden hazır edin cuma gecikmezsiniz koymakta unutmadan söyleyim dedim 1865.sayfada takım kuralları var onlarıdakaydedersin culi

ranacım su kilo verdirsede verdirmesede alışkanlığımdır 3 lt su içerim geçmemeye çalışırım böbreklere zararlı olmamasından dolayı...:2:

misafirlerimiz 3e çıktı ranacım ....

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
zalimi, cemre2010, RANA.ABLE.

ranacım haklısın, bugün özellikle kötü oldu kurabiye falan. ben hep böyle besleniyorum, huy olmuş artık. sanki düzgün yemek yemiyince daha iyi zayıflarım gibi hissediyorum ama yanılıyorum. pek sofraya da oturma adetim yok. fazla sofra da kurulmaz oldu evde de zaten, kızım pek izin vermiyo. bi ara düzenli besleniyordum aslında ama kızımdan sonra iyice değişti. salataya ağırlık verebilirim aslında. başka yemek gelmiyo aklıma, sebze yemeklerini severdim eskiden şimdi onları da yemek istemiyo canım.

zalimi dietisyene gideeck vaktim yokki, kızımla pek kıpırdayamıyorum maalesef, yoksa ben de çok istiyorum

Arkadaslar spor yapiyormusunuz siz.Hic yazmiyorsunuz.Ben spor yapmaktan nefret eden biriyim ama zayiflamak adina mecbur yapiyorum biseyler.

Dün 40 dakika Leslie yaptim.10 dakika Cardio yaptim ve 100 mekik cektim.
Bugün de 45 dakika pilates yaptim ve 100 mekik cektim.
Offfff spor sevmeyen icin cok zor oluyor,resmen halden düsüyorum.Ama mecbuuuurruuuummmm

iyi geceler kızlar..bugün gezmelerdeydik 4 saat yürüdüm istiklalde
azeri kıız sen sporu sordun galiba..özel olaak bişi yapmuyorum kıızm var onla kosturuyorum sporoluyor birde er gün ya alısveriş ya baska bişi derken yürüyüş aradan cıkıyor tabi tempolu değil ama bebek arabalı zorluyor beni .....

seferan iyi gidiyordun bence cuma günü bakarsın kaç kilo vermişsin eğer verme yoka biraz daha düşürürsün...

zalimi nereye gülüm...merak etme elimden geldiğince hallederim...

ranacım sende harika gidiyorsun...

cemre sana dicek iç bi sözüm yok cuma günü hele gram verme o zaman görüscez senlen.....

kırmızıgülcm sende iyi gidiyorsun insallah cuma günü iyi sonuc alırsın...

tutkucum gezmelerde herhalde girmemiş bugün....

yediklerime gelince....

dün: 1 dilim ekmek 1 yumurta peynir
öğlen:tavuklu salata
akşam:yağsız taada bonfile biraz ev makarnası....

bugün: iyi bi pazar kahvaltısı yaptık
1 koca dilim tam buğday ekmek..2 kasık menemen peynir zeytin 2 catal kavurma...
öğle akşam karıstı: tava ciğer ve biraz hamsi vede salata
kaçamak : kahke yedim.kandil simidi gibi bişi

günaydın kızlar...
cuma günü kutlayamadım sizleri tebrik ediyorum hepinizi ..
zalimi senide cok tebrik eidyorum canım..
bu 5 gün de5 i ben yapıyorum hafta içi 2 bucuk verip hafta sonu 2 bucuk alıyorum :90:
bi türlü basaramadım su diyeti bu gün yine patates günüm :84:

slm kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum zalimi tebrikler canım birinci olmuşsun.grubumuzuda tebrik ediyorum bizde birinci olmuşuz benim hiçbir katkım olmadı bu hafta ama regl olsam off offf bir rahatlayacağım. pcm bozuktu oyüzden bir kaç gün giremedim.cuma günüde başka pcden kilomu yazıp çıkmak zorunda kaldım.

günaydın kızlar...

meyve cim hosgeldin monti nasıl gidiyor...yapıyormusun hala....

ceycem sanada günaydın nasılsın tatlım

günaydın kızlar...

Meyve cim hosgeldin monti nasıl gidiyor...yapıyormusun hala....

Ceycem sanada günaydın nasılsın tatlım

yok tatlım yaa montiyi bıraktım 5 günde 5 yaptım gecen hafta pek bi faydası olmadı bu haftada yapıcam bakalım olucakmı fark...
Sen neler yapıyorsun..nasıl gidiyor diyet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…