Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya kizlar buarada kactir soryorum kimseden ses cikmiyor...bu kilo cizelgesini ileride nasil degistiricem??? eskiden uzerine basinca sayfa aciliyordu..ama simdi olmuyor

ya kizlar buarada kactir soryorum kimseden ses cikmiyor...bu kilo cizelgesini ileride nasil degistiricem??? eskiden uzerine basinca sayfa aciliyordu..ama simdi olmuyor

şöyle oluyor.. çizelgeyi baştan yap enson halinin gözüktüğü yerde şifre soruyor oraya şifre gir o senin şifren olacak üst kısımda link gözüküyor aynı sayfada onu su,ık kullanılanlara ekle değiştiricen zamaneklediğin adrese gir osayfa karşına çıkacak şifreni girip bilgileri değiştir işte bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur...

tesekkurler canim..suan isyerindeyim..eve gidince hemen denicem

Ben de sabah sabah kofte yedim yahu. Oglende salata yiyecegim. aksam da sebze yemegi. ara ogunleri de meyveyle yapmak niyetindeyim. ilk ara ogunum uzumdu. Cok sekerli biliyorum ama mevye kisitlamasi yapmak istemiyorum.

:90: :76:

seferan insalah iyi sonuclar cıkar canım.....
harriet sen nasılsın..
üzüm mikraına göre değişir

rana sen nasılsın güzel kızın nasıl..

cemre hadi bakalım..su 60 ı görsek atık artık hatta 5 lere düşşek ne kaa güzel olur...

tutku iidir canım senden naber..

kırmızı gül sen nasılsın seni gördükçe aklıma beyazgül kırmızı gül güller arasından glir aklıma geliyo ne alakaaa yaww

Zalimi bir an once donersin umarim. ben bu grubu cok sevdim. Umarim herkes duzenli devam eder. Yalniz ben bu aralar cok yogun calisiyorum. ne zaman ne yiyorum karismaya basladim yine. Cok yogun oldugunuz ve disarida cok vakit gecirmek zorunda kaldiginizda ne yiyorsunuz arkadaslar?

harriet bende sık sık dısarda yediğim zamanlar oluyor..
tavuklu salata..ton balıklı salata..tavuk şiş..olurd kebapcı falansa sadee etnden yiyorum ekmek ve pidesiz

zalimi bir an önce dön canım sensiz olmuyor buraları geçmişi okuyamadım tek bildiğim zalimi ve takımımız birinci olsun tebrikler size kızlar.

kızlar hemen menümü yazayım size.

sabah iki tane kuru kayısı minicik peynir ve bir tane zeytin.

arada bir fincan yeşil cay, bir fincan nescafe

öğlen çorba çok az bulgur pilavı ve bolcana yoğurt

arada bir fincan yeşil çay ve bir fincan nescafe

akşam eltime yemege gidiyorum acaba neyiyeceğim?

sizce nescafe içmem kilo vermemi yavaşlatırmı ?

aşırıya kaçmadıktan sonra etkilemez bence cnm..bende gün içinde sütlü içiyorum 1 büyük fincan

sekersiz ictigin surece bi zarari yok. hele de sade icersen nerdeyse hic kalori yok. bazilari selulit yapiyor falan diyor ama bence abarti onlar. biraz safsata gibi geliyorlar kulaga. yok o selulit yapar yok bu azaltir. Kilo alinca selulit artiyor verince azaliyor iste. Bir de sporun etkisi var. Gerisi spekulasyon.

Arkadaslar cayla nescafeden ara ogun olmaz gibi geliyor bana. Pratikte hic kalorileri yok cunku. onun yerine meyve ya da sebze yeseniz daha iyi olur bence.

juliiiiiiiii ben de çok istiyorum 50li kilolarıma geri dönmeyi... sanki 59.9 u görsem çok motive olucam ve gerisi çok kolay olacak gibi hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…