Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok tatlım yaa montiyi bıraktım 5 günde 5 yaptım gecen hafta pek bi faydası olmadı bu haftada yapıcam bakalım olucakmı fark...
Sen neler yapıyorsun..nasıl gidiyor diyet..

bu ara kendi haline bıraktım....zaten biliyon montiyi beceremedim kendime göre ayarlıyom işte ekmek seker un lu seyler yok..arada kacamak oluyor işte...
5 gün nasıl zormu bende yapsam mı yaa 5 kg versem bayrama 58 kg ile geririm vallaaa

bence bayram sonuna kadar sen kendi halinde yap canım 5 gün cok zor ben vere vere 2 bucuk verebiliyorum sporda yaptığım halde..anlamıyorum gidiyo bi yerde hatamı yapıom nedir..
5 günü yapıcaksan bile bayram ertesi yap..aldığın kiloyu vermek için..
Bende bayram ertesi montiye tekrar baslıcam..

şimdi okuudm 5 gün diyetini cok zor özellikle meyve ve sebze gününü yapamam herhalde..onlar es gecince olmuyormu...
monti güzel yaa en cok kilo verdiğim dönem monti dönemi aslında ama zor yani bana zor geliyor

şimdi okuudm 5 gün diyetini cok zor özellikle meyve ve sebze gününü yapamam herhalde..onlar es gecince olmuyormu...
Monti güzel yaa en cok kilo verdiğim dönem monti dönemi aslında ama zor yani bana zor geliyor

ben yanlız yasıyorum canım o yüzden montiyi rahatlıkla yapabiliyorum 5g 5 k gercekten cok zor beni encok patates ve yumurta günleri zorluyo artık haslanmıs patates görmek istemiyorum görünce bile midem bulanıyo..o derece uzaklastım patatesten ..

7.TAKIM 181.ETAP

zalimi (66)kendi isteği ile ayrılmak istiyor..

JJuLiEtt(63.5/
tutku2012(63,0/
cemre2010(63.0/
rana.able(67,8/
hulyaeyup(69,4/
ceyce(83,6/
saferan(137,5/
harriet(73,5/
azerikizi()yeni üye
kirmizigül06()yeni üye
7,TAKIM TOPLAM KİLO(

Son düzenleme:
kız rana yarın taşınıyoruz neti bağlatana kadar yokum diyorum culi aloo diyor:2:şimdi gelecekler zaten neti kesmeye:2:

canim arada gir kendinden haberdar et
netide ihmal etmeyin en kisa zamanda baglatin
ozletme kendini

selam kızlar..haftasonu giremedim pek ne var ne yok..
zalimi yeni evinizde güle güle oturun.yerleşince dön tekrar..
juliiii nbrrr

bugunde orucluyum arkadaslar
sahurda klasik kahvaltimi yaptim

dun iftardan sonra spor yaparim diyordum ama
cok yorgundum
erken yattim zaten
insallah bugun yapmaya calisacagim
degilse benim ibrenin oynadigi yok

gunaydin kizlar..

bende bugun herzamanki gibi erken basladim ise..1 saat once yogurt ve musli yedim arada bol bol su iciyorum..ya spor yapim diyorum ama bir turlu spor yapamiyorum..spor yapmayincada 1 gr veremiyorum vallaha..bugun mecburen kendimi zorlamam lazim...baya bir hareket etmeyi dusunuyorum..insallah yaparimmm

selam.. kızlaarr.. sabah doktora gittim.. dahiliye bir sürü tahlil istedi sonuçlar çarşambaya cikacak bizim hast. diyetisyen gelmiş.. dahiliye sonuçlara göre yönlendiricek ama insülin direnci testi yokmuş burda bunlar çıksın olmazsa başka hastaneye giderim diyetisyenlede görüşücem bakalım ne olacak....

insallah hayirlisi olur canim, iyi sonuclar alirsin....benimde neredeyse senin kadar kilo vermem gerekiyor...insallah saglikli bir sekilde kurtuluruz bu kilolardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…