Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydin kizlar...

bugun bir kase yogurt ve musli yedim.

ya kizlar spor yapamiyorum yorgun oluyorum popomu kaldirmiyorum..ve boylelikle kilo veremicem...bugun isten sonra kendimi zorlicam..yoksa veremem onca kiloyu

merhaba takımınızı uzun süredir takip ediyorum boş yerinizde var sanırım benide aranıza alırmısınız
hoşgeldin ssafi ........
teşekkürler rana.able... ben de merak ediyorum sonuçları... benim kızımda 1.5 yaşında her halleri daha tatlı oluyor...
benimde iftarda yediklerim:

3 kasik ispanak yemegi
5 kasik yogurt

2 saat sonra elma yerim

yatmadan oncede 1 saat spor yaparim
çok az olmamış mı az yemekten de veremezsin sonra...

günaydın... :79:
günaydııın......
günaydın kızlar
günaydııın......
günaydııın......

günaydın seferan....

şimdik 2 ince dlim tam tahıllı ekmek yarım haslama yumurta kk peynir 3 zeytin 1 tatlı kasığı ev salcası yidim...
ohh şiştim beeeeeeeeeeeee

Bu sabah ise yetismeye calsiirken ki tane pogaca yedim. Uzuluyorum simdi. Sabah kahvalti etmeye vaktim olmayinca cok kotu oluyor. Acliga dayanamayip yiyorum kotu seyler. Ne yapayim kizlar, bazen hakikaten dusunecek bile vaktim olmuyor.

Saferan nasıl gidiyor canım rejim?
kalori hesabıyla çok iyi gidiyor kar. hid. yaptım üç hafta hiç faydası olmadı en iyisi sağlıklı beslenmek...
Bu sabah ise yetismeye calsiirken ki tane pogaca yedim. Uzuluyorum simdi. Sabah kahvalti etmeye vaktim olmayinca cok kotu oluyor. Acliga dayanamayip yiyorum kotu seyler. Ne yapayim kizlar, bazen hakikaten dusunecek bile vaktim olmuyor.

bi şekilde kahvaltıyı kaçırma canım kahvaltı bütüngününü etkiliyor insanın....

harriet zaten canım şu boğazımızı bir tutsak vereceğiz kilolarıda nerde.geçen hafta kocişim yüzünden bende bir sabah 2 tane poğaca yedim iki gün kendi kendime kızdım.biraz sabredeceğiz arada kaçamaklar olabilirde abartmamak lazım diye düşünüyorum ben.

saferan nasıl kalori hesabı canım ? bence sağlıklı ve az yemekle vede yapabilirsek sporla veririz biz bu kiloları. tabi benim spor yapma şansım çok zayıf.

selaaaam arkadaslar

biraz once kalktim 4.30 gibi
sahurda yediklerim:
1 yumurta, 2 zeytin, 1 domates, 1 salatalik, yesil cay
ekmek yok ama sistim

seferan canimcim ben bu sekilde yiyerek
12 kilo verdim
sporla destekleyince kilo verebiliyorsun

ceyce daha cok var 2008 yılında burdan 52 ile mezun olmustum :82:

harriet yanına sandiviç falan yap bence

şöyle ki normalde alman gereken kalori kilo x 2 çarpı 10 =benimki 2800 cal bunun 500 ... 1000 cal altında alırsak ne yersek yiyelim az kalori alındığı için kilo veriyorsun diyetisyenlerde bunu söylüyor zaten onlar hazır liste veriyor kaloriye göre ben her yediğimi hesaplıyorum nette kalori listeleri var ben kilo takip diye site var oraya üye oldum yediğimi yazıyorum o hesaplıyıp listeliyor çok iyi oluyor ......1600 civarı kaloriyi geçmiyor yediklerim doyuyorum hemde ...

kalori takibini ben de yapmaya basladim. sanirim ben de 1000 kalori civarinda tutarsam yediklerimi, zayiflayabilirim gibi gorunuyor.

kalori takibini ben de yapmaya basladim. sanirim ben de 1000 kalori civarinda tutarsam yediklerimi, zayiflayabilirim gibi gorunuyor.

ben hergun kalori hesabi yapmiyorum
zaten yediklerim cok dusuk kalorili besinler
ortalama 750 gibi
asagisi var yukarisi yok
saglikli gorunmuyor
ama ancak bu sekilde kilo verebiliyorum
hedef kiloma ulastiktan sonra 1000-1250 falan olur
sporuda hergun degilde gun asiri yaparim
kilomu korumus olurum boylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…