hoşgeldin ssafi ........merhaba takımınızı uzun süredir takip ediyorum boş yerinizde var sanırım benide aranıza alırmısınız
teşekkürler rana.able... ben de merak ediyorum sonuçları... benim kızımda 1.5 yaşında her halleri daha tatlı oluyor...seferan insallah sonuclarin guzel cikar
kirmizigul benimde sporsuz kilo vermem cok zor
spor yapmadigim zamanlar gram oynamiyor
juli beyzacik fena oldu yaa
uslu derken nazar degdirdim sanirim
2 gundur cok zorluyor beni
girmedigi delik yok heryeri kurcaliyor dagitiyor
1 sn icinde gozden yok oluyor
aksamlari diger odalarda karanlikta yakaliyorum
korkmuyorda velet
çok az olmamış mı az yemekten de veremezsin sonra...benimde iftarda yediklerim:
3 kasik ispanak yemegi
5 kasik yogurt
2 saat sonra elma yerim
yatmadan oncede 1 saat spor yaparim
günaydııın......günaydın... :79:
günaydııın......günaydın kızlar
günaydııın......günaydın herkese
saficim maşallah bebişlerine canım..oğlan kaç yasında senin.. benim kıı<mda 10 aylık...cok tatlı oluyorlar rabbim hepsini kötülüklerden korusun..
ceyce tasınıyormus zalimi..tekrar gelecek..
kalori hesabıyla çok iyi gidiyor kar. hid. yaptım üç hafta hiç faydası olmadı en iyisi sağlıklı beslenmek...Saferan nasıl gidiyor canım rejim?
Bu sabah ise yetismeye calsiirken ki tane pogaca yedim. Uzuluyorum simdi. Sabah kahvalti etmeye vaktim olmayinca cok kotu oluyor. Acliga dayanamayip yiyorum kotu seyler. Ne yapayim kizlar, bazen hakikaten dusunecek bile vaktim olmuyor.
Bu sabah ise yetismeye calsiirken ki tane pogaca yedim. Uzuluyorum simdi. Sabah kahvalti etmeye vaktim olmayinca cok kotu oluyor. Acliga dayanamayip yiyorum kotu seyler. Ne yapayim kizlar, bazen hakikaten dusunecek bile vaktim olmuyor.
kalori hesabıyla çok iyi gidiyor kar. hid. yaptım üç hafta hiç faydası olmadı en iyisi sağlıklı beslenmek...
bi şekilde kahvaltıyı kaçırma canım kahvaltı bütüngününü etkiliyor insanın....
ceyce daha cok var 2008 yılında burdan 52 ile mezun olmustum :82:
harriet yanına sandiviç falan yap bence
harriet zaten canım şu boğazımızı bir tutsak vereceğiz kilolarıda nerde.geçen hafta kocişim yüzünden bende bir sabah 2 tane poğaca yedim iki gün kendi kendime kızdım.biraz sabredeceğiz arada kaçamaklar olabilirde abartmamak lazım diye düşünüyorum ben.
saferan nasıl kalori hesabı canım ? bence sağlıklı ve az yemekle vede yapabilirsek sporla veririz biz bu kiloları. tabi benim spor yapma şansım çok zayıf.
şöyle ki normalde alman gereken kalori kilo x 2 çarpı 10 =benimki 2800 cal bunun 500 ... 1000 cal altında alırsak ne yersek yiyelim az kalori alındığı için kilo veriyorsun diyetisyenlerde bunu söylüyor zaten onlar hazır liste veriyor kaloriye göre ben her yediğimi hesaplıyorum nette kalori listeleri var ben kilo takip diye site var oraya üye oldum yediğimi yazıyorum o hesaplıyıp listeliyor çok iyi oluyor ......1600 civarı kaloriyi geçmiyor yediklerim doyuyorum hemde ...
kalori takibini ben de yapmaya basladim. sanirim ben de 1000 kalori civarinda tutarsam yediklerimi, zayiflayabilirim gibi gorunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?